1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om JS Palma Stay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Eva,
Enköping

+
Bra läge, jättefina små men fina rum, välstädat. Fantastisk utsikt från balkongen.
-
städa poolen med klor, massor av mögel. Luktade runt hela poolen. poolområdet så smutsigt efter en regnskur dock men att inte städa direkt vidrigt. maten så kass service, bättre om man ska vara 4 stjärnor. middagens tema var meat, det som serverades var hamburgare och en lasagne utan köttfärs. massor av sötsaker fanns att välja på men då vi undviker allt som innehåller socker så blir det inte mycket kvar att äta.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

,

+
Läge till havet Trevlig personal Kontroll på solstolar - att alla får chans till en solstol och inte ”paxa” solstol utan att vara där. Det fanns dessutom infolappar om det utlagt.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Marie,
Malmö

+
Trevlig personal o god stämning.
-
Fick vänta på rummet till kl 2,lite lång tid.

Bekräftad gäst: 2019-04-20


8 av 10

Birgitta ,
Särö

+
Bra restaurang, bra middagar. Bra poolområde, nära stranden. Flera bra pooler. Bra med tidig städning av rummen.
-
Underhållningen måste förbättras. Frukosten med bättre råvaror och en kock som kan steka och laga maten. För trångt bland solstolarna. Dåligt städat i poolområdet, aldrig avtorkade bord tex.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Peteres,
Eskilstuna

+
Personalen
-
Skärpning med städningen, en dag missades den helt

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Monica,
Lidköping

+
Rent och snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Lena,
Göteborg

+
Nära Palma o poolområdet o trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


9 av 10

Solveig,
Stockholm

+
-
När man bemödar sig amed att servera en förstklassig frukost och lyckas med det, så gott som. Varför har man då bara dålig juice från en maskin? Färskpressad juice tack!

Bekräftad gäst: 2018-06-09


10 av 10

,

+
Att komma tillbaka till något man redan tyckte om.
-
Låt det vara som det är, gillar..

Bekräftad gäst: 2018-06-09


7 av 10

Joar,
Göteborg

+
poolen
-
Bättre vinlista - att kunna köpa ett glas vin italienskt eller franskt

Bekräftad gäst: 2018-05-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1077 omdömen
Utmärkt
 
491
Väldigt bra
 
433
Bra
 
118
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-05-09

Inlägg av 100anettea Alingsås, Sverige

1v sem

Perfekt läge, fina något små rum men helt ok, finns spa, bastu och Wifi gratis som funkar på på hela området. God frukost med mycket att öka på, God middag och dom har olika mat teman dag för dag allt från Italiensk till Sydamerikanskt.

 
2019-05-06

Inlägg av 498evag Mora

Fint hotell med bra service och vänlig personal

Vi bodde på 3:e våningen (rum 3018) och hade turen att få en hörnlägenhet, så vi hade sol på morgonen och på eftermiddag/kväll om vi ville el skugga om man så ville. Personalen var mycket trevliga med bra service. Städningen var av toppklass. Sängarna var bra med många kuddar att välja på. Maten hade olika teman varje kväll (hade halvpension) och det var mycket bra, för det fanns så det passade alla. Inte så livligt eftersom det är ett vuxen hotell och det var det bästa vi haft på länge. Underhållning ungefär varannan kväll. Nära att ta en taxi till och från flygplatsen för ca 150:- enkel resa. Kan varmt rekommendera detta hotell.

 
2018-10-25

Inlägg av Pär-Anders F

Klart nöjd

Bodde 3 nätter på hotellet under en långhelg som var inriktad på landsvägscykling. Blev väl emottagen, och fick hjälp med cykelförvaring mm. Bodde i ett enkelt dubbelrum utan utsikt, men det var precis vad jag ville ha. Åt frukost på hotellet, och gillade det stora utbudet som erbjöds till frukost. En morgon sprang en manlig violinist omkring i matsalen, och det gillade jag inte lika mycket. Rummet var fräscht och innehöll det jag behövde, städningen var kanon. Uteserveringen, baren och gymmet jättefina. Tillbringade hemresedagens eftermiddag vid poolområdet, och njöt i solen. Finns cykelförvaring- och uthyrningsmöjligheter i källaren som rekommenderas. Kan absolut tänka mig att återvända.

 
2018-10-13

Inlägg av BirgittaT_13 Kungsbacka, Sverige

Bra hotell

Vi bodde på detta hotell en vecka med halvpension. Rummet var i minsta laget men bra duschrum och bra balkong. Städningen var mycket bra i rummet, missade dock balkongen ett flertal dagar. Restaurangen trevlig. Många i personalen inte spansktalande, ett minus. Frukost och middagsmat mycket bra. Gratis kylskåp och AC. SPA avd och flera pooler både inne och ute och det nära läget till stranden med bra bad gör att hotellet kanske kunde vara värt en fyra men det får bli tre plus. Avgaslukt och störande flygplansstarter i närheten av flygplatsen och att poolens solstolar var dåligt städade och var alldeles för trångt mellan stolarna drar tyvärr ner betyget. Mycket dålig underhållning på kvällarna. Tveksamt om vi åker dit igen. Närheten till Palma ett plus.

 
2018-10-11

Inlägg av 418johnnyd Göteborg, Sverige

Med tvekan en fyra, men för bra för en trea.

Bra läge, nära stranden, bara 100 meter. Rummen något små med bara en ''fåtölj'' och en pall. 105-sängar, vilket är bra, den ena var hård och bra medan den andra sackade på ena kanten. Bra städning i rum och badrum, sämre på balkongen, vi fick städning tidigt på förmiddagen vilket är utmärkt. Trevlig personal i reception och matsal. Många pooler och solstolar att välja på. Frukosten innehöll mycket men var ofta av sämre klass. Den europeiska kvinnliga kocken var bra medan den icke-europeiske manlige kocken inte höll måttet. Det mesta var inte färdigstekt när han skötte det frukostvarma. Ingen riktig juice, bara saft och blaskig vattenmelonjuice. Vi åt även middag här på kvällarna och då var det buffé med rikligt med mat att välja på och varje kväll var det olika teman men som vanligt var det lite för lite kryddat. Störande ljud från trafik och flygplan samt avgaslukt. Spaavdelning och gym samt inomhuspooler fanns. Medioker kvällsunderhållning. Som helhet en svag fyra eller mycket stark trea. Att det fanns gratis AC och gratis kylskåp på rummet höjde betyget. Att bo här kan rekommenderas för sitt läge.