1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om JS Palma Stay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Birgitta ,
Särö

+
Bra restaurang, bra middagar. Bra poolområde, nära stranden. Flera bra pooler. Bra med tidig städning av rummen.
-
Underhållningen måste förbättras. Frukosten med bättre råvaror och en kock som kan steka och laga maten. För trångt bland solstolarna. Dåligt städat i poolområdet, aldrig avtorkade bord tex.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Peteres,
Eskilstuna

+
Personalen
-
Skärpning med städningen, en dag missades den helt

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Monica,
Lidköping

+
Rent och snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Lena,
Göteborg

+
Nära Palma o poolområdet o trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


9 av 10

Solveig,
Stockholm

+
-
När man bemödar sig amed att servera en förstklassig frukost och lyckas med det, så gott som. Varför har man då bara dålig juice från en maskin? Färskpressad juice tack!

Bekräftad gäst: 2018-06-09


10 av 10

,

+
Att komma tillbaka till något man redan tyckte om.
-
Låt det vara som det är, gillar..

Bekräftad gäst: 2018-06-09


7 av 10

Joar,
Göteborg

+
poolen
-
Bättre vinlista - att kunna köpa ett glas vin italienskt eller franskt

Bekräftad gäst: 2018-05-26


8 av 10

Siv,
Stockholm

+
Trevlig personal, bra utbud
-
Färskpressad juice till frukosten inte utblandad saft

Bekräftad gäst: 2018-05-12


10 av 10

Astrid,
Visby

+
Vuxenhotell
-

Bekräftad gäst: 2018-05-05


10 av 10

Kent,
Stockholm

+
Rummet, måltiderna och närhet till stränder. Rent o fräscht.
-
Vattenkokare och dricksglas på rummet.

Bekräftad gäst: 2017-10-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

979 omdömen
Utmärkt
 
440
Väldigt bra
 
397
Bra
 
111
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2018-10-25

Inlägg av Pär-Anders F

Klart nöjd

Bodde 3 nätter på hotellet under en långhelg som var inriktad på landsvägscykling. Blev väl emottagen, och fick hjälp med cykelförvaring mm. Bodde i ett enkelt dubbelrum utan utsikt, men det var precis vad jag ville ha. Åt frukost på hotellet, och gillade det stora utbudet som erbjöds till frukost. En morgon sprang en manlig violinist omkring i matsalen, och det gillade jag inte lika mycket. Rummet var fräscht och innehöll det jag behövde, städningen var kanon. Uteserveringen, baren och gymmet jättefina. Tillbringade hemresedagens eftermiddag vid poolområdet, och njöt i solen. Finns cykelförvaring- och uthyrningsmöjligheter i källaren som rekommenderas. Kan absolut tänka mig att återvända.

 
2018-10-13

Inlägg av BirgittaT_13 Särö, Sverige

Bra hotell

Vi bodde på detta hotell en vecka med halvpension. Rummet var i minsta laget men bra duschrum och bra balkong. Städningen var mycket bra i rummet, missade dock balkongen ett flertal dagar. Restaurangen trevlig. Många i personalen inte spansktalande, ett minus. Frukost och middagsmat mycket bra. Gratis kylskåp och AC. SPA avd och flera pooler både inne och ute och det nära läget till stranden med bra bad gör att hotellet kanske kunde vara värt en fyra men det får bli tre plus. Avgaslukt och störande flygplansstarter i närheten av flygplatsen och att poolens solstolar var dåligt städade och var alldeles för trångt mellan stolarna drar tyvärr ner betyget. Mycket dålig underhållning på kvällarna. Tveksamt om vi åker dit igen. Närheten till Palma ett plus.

 
2018-10-11

Inlägg av 418johnnyd Göteborg, Sverige

Med tvekan en fyra, men för bra för en trea.

Bra läge, nära stranden, bara 100 meter. Rummen något små med bara en ''fåtölj'' och en pall. 105-sängar, vilket är bra, den ena var hård och bra medan den andra sackade på ena kanten. Bra städning i rum och badrum, sämre på balkongen, vi fick städning tidigt på förmiddagen vilket är utmärkt. Trevlig personal i reception och matsal. Många pooler och solstolar att välja på. Frukosten innehöll mycket men var ofta av sämre klass. Den europeiska kvinnliga kocken var bra medan den icke-europeiske manlige kocken inte höll måttet. Det mesta var inte färdigstekt när han skötte det frukostvarma. Ingen riktig juice, bara saft och blaskig vattenmelonjuice. Vi åt även middag här på kvällarna och då var det buffé med rikligt med mat att välja på och varje kväll var det olika teman men som vanligt var det lite för lite kryddat. Störande ljud från trafik och flygplan samt avgaslukt. Spaavdelning och gym samt inomhuspooler fanns. Medioker kvällsunderhållning. Som helhet en svag fyra eller mycket stark trea. Att det fanns gratis AC och gratis kylskåp på rummet höjde betyget. Att bo här kan rekommenderas för sitt läge.

 
2018-10-04

Inlägg av Nicklas67 Malmö, Sverige

Minimalistiska rum med bra kvalitet

Som sagt rummen är små. Men de är förhållandevis fräscha och hålls i vårt fall rent och snyggt av en trevlig personal. Frukosten tillhör de bättre med ett rikt utbud av det mesta. Pool och spa områdena håller också en god klass. Ett litet gym och en 25 meter pool med 2 banor tilltalar den träningssugne. En väldigt störande detalj är att om du betalar 170 Euro per natt och så blir i alla fall jag skitirriterad över att behöva betala 3.50 Euro för safetyboxen :-( SKÄRPNING! Bra är i alla fall att man mot betalning kan behålla rummen till antingen kl. 14 eller kl.18. Detta passade oss mycket bra eftersom vi flög hem kl. 21

 
2018-10-01

Inlägg av Elisabeth B Mora, Sverige

Semester

Mkt fräscht hotell. Mkt fin mat. Vi hade halvpension. Massor av olika rätter varje dag och massor av olika desserter. Fria handdukar mot deposition att ta med till stranden och byta dagligen. Städning dagligen och nya handdukar på rummet. Nära till stranden max 100m. Går man lite längre kommer man till en mkt stor och oändlig strand. Inga förpaxade stolar vid poolen. Ordning o reda här. Mkt vänlig personal. Vi är alltid kritiska men till detta hotell återvänder vi mer än gärna!!!