Kundomdömen om JS Palma Stay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 65 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Gunnel,
Landskrona

+
Bra läge. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Kine,
Stockholm

+
Wifi var ovanligt stabilt och bra vilket uppskattades mycket. Att kunna simma inomhus var också något vi tyckte var mycket bra. Bra frukost.
-
Att slippa vänta på sitt rum när man anländer efter ha gått upp väldigt tidigt på morgonen. Det gamla vanliga att folk markerar platser vid poolen redan i samband med frukost - inte ok.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


5 av 10

Lillemor ,
Stockholm

+
Trivsamt, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


5 av 10

Eva,
Enköping

+
Bra läge, jättefina små men fina rum, välstädat. Fantastisk utsikt från balkongen.
-
städa poolen med klor, massor av mögel. Luktade runt hela poolen. poolområdet så smutsigt efter en regnskur dock men att inte städa direkt vidrigt. maten så kass service, bättre om man ska vara 4 stjärnor. middagens tema var meat, det som serverades var hamburgare och en lasagne utan köttfärs. massor av sötsaker fanns att välja på men då vi undviker allt som innehåller socker så blir det inte mycket kvar att äta.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

,

+
Läge till havet Trevlig personal Kontroll på solstolar - att alla får chans till en solstol och inte ”paxa” solstol utan att vara där. Det fanns dessutom infolappar om det utlagt.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Marie,
Malmö

+
Trevlig personal o god stämning.
-
Fick vänta på rummet till kl 2,lite lång tid.

Bekräftad gäst: 2019-04-20


8 av 10

Birgitta ,
Särö

+
Bra restaurang, bra middagar. Bra poolområde, nära stranden. Flera bra pooler. Bra med tidig städning av rummen.
-
Underhållningen måste förbättras. Frukosten med bättre råvaror och en kock som kan steka och laga maten. För trångt bland solstolarna. Dåligt städat i poolområdet, aldrig avtorkade bord tex.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Peteres,
Eskilstuna

+
Personalen
-
Skärpning med städningen, en dag missades den helt

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Monica,
Lidköping

+
Rent och snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Lena,
Göteborg

+
Nära Palma o poolområdet o trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1168 omdömen
Utmärkt
 
538
Väldigt bra
 
464
Bra
 
125
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2019-08-15

Inlägg av Patrik E Linköping, Sverige

Toppenhotell!

Ett vuxenhotell som verkligen har ett härligt poolområde. Inte så stort men mysigt med poolbar, liten "jazuzzi", pooler man kan sitta i och t.ex läsa en bok i solen. Skulle kunna ge detta hotell 5 stjärnor om det inte vore för två småsaker: 1.Rummena är på tok för små (det finns sviter). Vi var två vuxna och det fanns ingenstans att göra av resväskorna eller skor... Om man la dom på golvet så snubbla man över dom. Tycker lite synd om städpersonalen som måste kliva över alla resväskor för att kunna bädda och städa. Städningen var för övrigt perfekt. 2. Tjejen som jobbade i poolbaren verkade ha två jobb? Vilket innebar att hon fick stressa med kunderna i poolbaren och sen försvinna ett tag för att hjälpa till med annat. Det skapade lite väntan och hos vissa lite irritation när det inte fanns personal i poolbaren med jämna mellanrum. Annars var hotellet fräscht. Sköna sängar. Tjocka kuddar (lite hårda). Receptionen väldigt hjälpsam med allt från att beställa taxi till andra frågor. Området mycket stilfult. Olika etage med soldäck samt en jazucci på taket med utsikt. Många genomtänkta detaljer överallt. Det finns även en spa-avdelning i en av huskropparna. Där det även fanns en simbassäng med två motionsbanor inomhus. Maten vid poolen var enkel. ingen kulinarisk upplevelse men gjorde sin nytta runt lunch. Ett mycket trevligt hotell för par. Jag kommer tillbaka! En liten notering på oljudet från flygplanen som landar/startar nån kilometer från hotellet. Om man är lite känslig för ljud så kanske man bör hitta ett hotell längre bort. Vi stördes inte av det. Tack.

 
2019-08-10

Inlägg av alexjagb Stockholm, Sverige

Hyfsat hotell i bra läge

Mycket bra läge med nära till stranden och mysig strandpromenad. Palma stad ligger ca 15 minuter bort med buss eller taxi. Det finns en fin cykelväg längs strandlinjen som tar dig hela vägen till city på ca 30 minuter, cyklar går att hyra på hotellet. Rummen är väldigt små så vi fick ställa väskorna ute på balkongen. Hade bokat "Pool view" men fick "Sea view" istället, vet inte vilket som är bäst men tycker nog att man ska få det man har bokat. Flygplanen som går utanför låter väldigt mycket, så det är inte särskilt trevligt att sitta ute på balkongen. Det bästa med rummet var att den hade välfungerande AC, vilket är ovärderligt efter en lång dag på stranden. Städningen var ingen höjdare, när vi kom fanns det fläckar på en kudde och smink på badrumsspegeln. Dryckesglasen var inte bytta och en hylla i minibaren var trasig. Vidare fanns det en hel del myror på rummet (på 6:e våningen), när vi påpekade detta i receptionen tyckte de att det var "normalt eftersom de finns överallt på Mallorca". De var inte sugna på att låta oss byta rum heller utan de skulle istället använda myrgift för att få bort myrorna. När vi kommer upp på rummet lite senare på dagen har de bara ställt en flaska myrgift på bordet. De tyckte väl att vi skulle spraya rummet själva, vilket är totalt oacceptabelt. Frukosten är alltid fräsch med mycket att välja på, likaså middagen (om man har halvpension) med olika teman varje dag.

 
2019-08-09

Inlägg av lisagronblad Stockholm, Sverige

Bästa hotellet på playa Palma!

Varit här i tre år i rad och är alltid nöjd. Perfekt läge i playa Palma med närhet till buss in till stan, toppen service, optimalt poolområde med poolbar, fräscha rum och bra underhållning på kvällarna. Kommer tillbaka igen!

 
2019-08-04

Inlägg av Mikael P

Bland de bästa hotell jag bott på

Detta hotell ligger perfekt för den som vill ha nära till bra strand och restauranger, maten på hotellet är i toppklass med varierande tema varje dag. Personalen har en hög servicenivå och hjälper till så fort man frågar dom om något

 
2019-05-09

Inlägg av 100anettea Alingsås, Sverige

1v sem

Perfekt läge, fina något små rum men helt ok, finns spa, bastu och Wifi gratis som funkar på på hela området. God frukost med mycket att öka på, God middag och dom har olika mat teman dag för dag allt från Italiensk till Sydamerikanskt.