1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om HM Tropical

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Axel,
Stockholm

+
Takpoolen
-
Dubbelsängar, nuvarande är två ihopslagna stenhårda bord med madrass.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


9 av 10

,

+
Mysigt
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Malin,
Åhus

+
Stilfullt och fräscht. Läget. Designen. Gästerna. Ljudnivån. Skybar.
-
Att inte försöka lura gästen till ett sämre hotell genom att erbjuda all inclusive gratis om man skrev på ett papper o flyttade till annat hotell. Dålig stil. Oacceptabelt. När man bokat detta hotell vill man givetvis bo här annars bokar man annat hotell från början. Denna diskussionen ska jag som gäst inte ens behöva ta när jag ska checka in.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

Göran,
Stockholm

+
Perfekt läge vid fantastisk strand och många restauranger och butiker. Enkelt att ta sig till city med lokalbuss. Helt okej pool. Kul med pool på taket
-
Rummen är alldeles för små för 3 personer! Max 2 får plats

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

Dragica,
Stockholm

+
Det bästa rent var på hotellet
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


5 av 10

Daniella,
Stockholm

+
Takterrassen
-
Oavsett vad man än väljer, ifall man har all inklusive eller bara frukost så anser jag att vatten skall ingå! Det var jätte dåligt att behöva springa till supermarket för att köpa vatten då man bor på ett fint hotell som hm tropical.

Bekräftad gäst: 2018-08-25


10 av 10

Maria,
Stockholm

+
Restaurangen som höll toppklass. Trevlig personal och riktigt god mat.
-
Planera så man inte behöver vänta 4 timmar innan man¨ får komma in på rummet vid ankomst. Första dagen blev lite förstörd. Upp kl 03.00 på morgonen och i vårat sällskap hade vi 5 barn med oss. Gräva i väskorna efter badkläder mm.

Bekräftad gäst: 2018-07-14


5 av 10

Anita,
Danderyd

+
Takterrassen och närheten till havet
-
Ac:n funkade inte i mitt rum, fick byta till ett annat . Där funkade den bättre men det gick inte att få så svalt som jag önskar. Luktade mögel, hörde av andra gäster att dom fått bytsa rum pga mögellukt.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


7 av 10

Jessica,
Stockholm

+
Läget
-
Mögel i ett av rummen Fler solstolar Mer snacks i baren samt glass som ingår i all inclusive

Bekräftad gäst: 2018-07-07


9 av 10

,

+
Trevlig personal, rent och fräscht
-

Bekräftad gäst: 2018-06-30


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.