Kundomdömen om HM Tropical

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 43 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Lars,
Enköping

+
Närheten till havet.
-
Buffé maten ensidig.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

Björn Arne,
Rimbo

+
Alltid rent fräscht trevlig personal
-
skulle vara bättre IT täckning internet oftast överbelastat samt i dubbelsängarna dubbla lakan

Bekräftad gäst: 2019-08-24


1 av 10

Daniel,
Spånga

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


5 av 10

,
Stockholm

+
Takpoolen
-
Dubbelsängar, nuvarande är två ihopslagna stenhårda bord med madrass.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


9 av 10

Sture,
Älta

+
Mysigt
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Malin,
Åhus

+
Stilfullt och fräscht. Läget. Designen. Gästerna. Ljudnivån. Skybar.
-
Att inte försöka lura gästen till ett sämre hotell genom att erbjuda all inclusive gratis om man skrev på ett papper o flyttade till annat hotell. Dålig stil. Oacceptabelt. När man bokat detta hotell vill man givetvis bo här annars bokar man annat hotell från början. Denna diskussionen ska jag som gäst inte ens behöva ta när jag ska checka in.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


9 av 10

Andreas,
Hägersten

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

Göran,
Stockholm

+
Perfekt läge vid fantastisk strand och många restauranger och butiker. Enkelt att ta sig till city med lokalbuss. Helt okej pool. Kul med pool på taket
-
Rummen är alldeles för små för 3 personer! Max 2 får plats

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

Annika Madelen,
Vellinge

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-04


9 av 10

Dragica,
Huddinge

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

689 omdömen
Utmärkt
 
241
Väldigt bra
 
277
Bra
 
100
Mindre bra
 
42
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2019-08-03

Inlägg av Amonym1

Tyvärr inte nöjd.

Kom precis från en veckas resa därifrån. Hotellet var relativt rent och bra lokaliserat till stranden samt ca 10 min med taxi från Palma staden. Hade all inlcusive och det rekomenderar jag inte. Ett fåtal alkoholdrickor ingick i jämförelse med andra hotell, resten fick man köpa ändå. Snacks såg ut som rester från frukosten såsom mackor. Dåligt utbud av snacks och bar i helhet och alkoholen höll låg kvalitet. Maten och desserter såg bra ut men hade dålig smak och jag blev serverad halvrått fläsk som inte bör vara tillåtet. Jag kände mig diskriminerad av personalen som lät kvinnor gå in till middagen med ett linne men det fick inte jag för att jag är en man. Personalen hänvisade obrytt till regler på hotellet och jag fick inget relevant svar från den typen av diskriminering. Städerskan lät en gång dörren till rummet vara öppet medan vi var ute på stranden, vem som helst hade kunnat ta sig in under flera timmar. Flera service personaler kunde inte tala engelska och jag kan tyvärr inte tala spanska... Väldigt små och tajta rum om man är tre personer tillsammans.

 
2019-07-16

Inlägg av Agneta L Uppsala

Perfekt läge och nära till allt!

Hotel Tropical har ett utmärkt läge intill den långa strandpromenaden i Playa de Palma. Utsikten från vår balkong på våning 2 var fantastisk. Vi såg både poolområdet och det närliggande havet vilket var väldigt njutbart och en fröjd för ögat förstås. Rummet var ljust, rent och fräscht med en skön säng och bra förvaring. Perfekt med den lilla kylen och gratis värdeskåp! Maten var mycket god så lägg till middagar för hela veckan! Det är inga problem med att byta middag mot lunch om man vill gå ut och äta någon kväll. Personalen var väldigt trevlig och serviceinriktad. Bussen in till Palma kostar 1,50 Euro och stannar strax utanför hotellet (50-100 m). Hyr bil på hotellet och inte via TUI. Det var mycket smidigare och ingen depositionsavgift (på 300 Euro !!) behövde läggas då. Dessutom hämtade och lämnade man bilen på hotellets egen parkering och behövde heller inte tanka upp den vid återlämnandet. Stort plus för detta! Sittmöblerna på hotellets uteplats tyckte vi inte så bra om. De gick inte att ställa om i ryggen vilket gjorde att man fick halvligga. Skönt ibland, men inte alltid! Solsängarna räckte men fler parasoller behövs till soliga dagar. Kan varmt rekommendera att följa med på utflykten med TUI till vingårdarna i Santa Maria samt till Valldemossa. Vi kommer definitivt att återvända hit i framtiden!

 
2018-10-12

Inlägg av 151annicaa Aneby, Sverige

Tropiskt hotell på Mallis

Anlände sent en tisdagskväll efter div flygförseningar - taxi kostade ca 18€ och kördes på ca 10 min. Hotellet är fräscht med udda konst men lite sterilt. Rummet, där en tavla eller två hade suttit fint, kändes litet - toadörren i frostat glas var sviintung att öppna o stänga, dock var utsikten från 6:e vån magnifik och förvånansvärt tyst på natten, trots balkongdörr på glänt, wi-fi funkade perfekt på vårt rum. Frukosten är väl tilltagen t o m med gratis Cava - personalen överlag vänlig och serviceminded! Finns två pyttesmå hissar för fyra pers i varje, så vid större utcheckningar är 6:e vån ingen hit att inneha bosättning. Fint poolområde och ett sunroof med avsvalkningspool och bra solsängar gjorde våra soliga dagar behagliga. Medelhavet 50m från hotellet var förvånansvärt fräscht vid okulär besiktning och badvänligt! Tvärs över gatan finns en välsorterad Supermercado där de flesta förnödenheter kan införskaffas. Kan tänka oss att återvända till detta tropiska Pang! Hasta la vista!

 
2018-09-21

Inlägg av Lisbeth S Helsingfors, Finland

Semester

I det stora hela ett bra hotell, frukosten bra och hotellet snyggt. Tillräckligt med solstolar vid poolen , läget vid beachen perfekt. Det negativa var ; glasdörren till toan ofattbart! Väldigt långsam incheckning rummen städades sent .Wifin i rummet funkade inte samt obekväma balkongmöbler

 
2018-06-29

Inlägg av Sandra B

Fint hotell med bra läge

Ett fräscht hotell med bra läge vid strandpromenaden! Tvärs över gatan finns en mataffär om man vill köpa vatten, solkräm etc. Det var nära till bussen till Palma. Rummen var fina och vi fick ett rum på första våningen med tillgång till soldäck, solsängar och en pool som endast verkade vara tillgänglig för gästerna på den första våningen. Städningen var ok och sängarna var ganska hårda. Frukosten var bra och det fanns mycket att välja på. Vi hade halvpension och då ingick frukost och middag (dock ej dryck till middagen). Frukosten var bra, det fanns mycket att välja på och personalen hade koll på gluten (positivit för mig som är glutenintolerant). Gymmet var litet så jag rekommenderar promenad eller joggingtur längs strandpromenaden istället för gymmet. Trevlig skybar! Jag skulle absolut kunna tänka mig att bo på hotellet igen!