1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om HM Tropical

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Dragica,
Stockholm

+
Det bästa rent var på hotellet
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


5 av 10

Daniella,
Stockholm

+
Takterrassen
-
Oavsett vad man än väljer, ifall man har all inklusive eller bara frukost så anser jag att vatten skall ingå! Det var jätte dåligt att behöva springa till supermarket för att köpa vatten då man bor på ett fint hotell som hm tropical.

Bekräftad gäst: 2018-08-25


10 av 10

Maria,
Stockholm

+
Restaurangen som höll toppklass. Trevlig personal och riktigt god mat.
-
Planera så man inte behöver vänta 4 timmar innan man¨ får komma in på rummet vid ankomst. Första dagen blev lite förstörd. Upp kl 03.00 på morgonen och i vårat sällskap hade vi 5 barn med oss. Gräva i väskorna efter badkläder mm.

Bekräftad gäst: 2018-07-14


5 av 10

Anita,
Danderyd

+
Takterrassen och närheten till havet
-
Ac:n funkade inte i mitt rum, fick byta till ett annat . Där funkade den bättre men det gick inte att få så svalt som jag önskar. Luktade mögel, hörde av andra gäster att dom fått bytsa rum pga mögellukt.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


7 av 10

Jessica,
Stockholm

+
Läget
-
Mögel i ett av rummen Fler solstolar Mer snacks i baren samt glass som ingår i all inclusive

Bekräftad gäst: 2018-07-07


9 av 10

,

+
Trevlig personal, rent och fräscht
-

Bekräftad gäst: 2018-06-30


8 av 10

Tove ,
Tiller

+
Takterasse var topp ,delikat og rent. Flott fellesområde og område inne utefor baren var vedlig koselig
-
I og med at jeg har glutenalergi matte jeg etterspørre hvilken mat jeg skulle spise hver gang og det manglet brød som også måtte bestilles og det tok tid før jeg fikk dette til bordet . Stor minus . Små rom og støy fra trafikk for oss som hadde rom på baksiden . Skulle ønske det var røykfritt.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Ketil ,
Trondheim

+
Rent og pent. God service. Skybar med basseng og solsenger. God frokost.
-
Ustabil Wi-Fi.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

,

+
Beliggenhet
-
Bedre service i baren Skifte sengetøy

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Mette,
Spikkestad

+
Flott beliggenhet rett ved stranden. Hyggelig takterrasse med bar og basseng. Lyse og romslige rom. God middagsbuffet og frokost. Enkelt å ta buss inn til Palma.
-
Litt lite informasjon ang. Hotellets fasiliteter ved ankomst. Stod veldig lite i mappen som lå på rommet også. Ellers hadde jeg satt mer pris på et bad uten glassvegg inn til rommet. Litt lite privat.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.