Kundomdömen om HM Alma Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 15 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


4 av 10

+
-
Har aldrig bott med så litet rum ,fanns bara plats för ett sängbord, ingen enda garderob bara ett draperi att dra för kläderna som hängde på en stång. När vi skulle gå till toaletten kom vi åt tv som åkte på sned nästan på grund av att det var så trångt. Ett hotell med denna storlek på rum borde vara en stjärnigt.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

+
Rent och snyggt, lugnt
-
I rum 105 luktade det avlopp hela veckan

Bekräftad gäst: 2019-06-01


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

332 omdömen
Utmärkt
 
199
Väldigt bra
 
77
Bra
 
38
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2019-11-19

Inlägg av Jeppejeppsson Örebro, Sverige

Toppen!

Ett bra och trevligt hotell några hundra meter från havet. Vi valde ett rum med havsutsikt och balkong. Rummet helt ok, rent o snyggt. Lite ovanligt med en duschkabin i glas som står mitt i rummet... frukostbuffén var toppen med det lilla extra i form av Cava! Trevlig personal snygg entré poolen på bottenvåningen helt ok men poolen på takterrassen helt perfekt i min smak! Nära till många lokala restauranger och en 20 minuter buss tur till centrala Palma. Kan varmt rekommendera detta hotell.

 
2019-08-05

Inlägg av Tina H

Fint och rent vid flygplatsen

Hotellet är fint och rent och personalen är vänlig. Hotellet ligger ca 300 m från stranden. Poolerna är fina, men små och det är svårt att hitta en plats i solstolarna. Rummen på bottenvåningarna har ingen utsikt alls och störs rejält av trafik och restaurang. Alma beach i Can Pastilla ligger alldeles intill Palmas flygplats. I högsäsong lyfter det ca 15-20 plan i minuten. Ljudet är mycket störande och avgångar sker från 4 till 24.

 
2019-07-31

Inlägg av L4989FBjulia_ Uppsala, Sverige

Mycket nöjd!

När vi kom till hotellet så fick vi direkt bli uppgraderad till ett bättre rum. Från vanlig balkong till större med solstolar och grym utsikt utan att vi sa något. Personalen var mycket trevlig och hjälpsam. Frukosten var riktigt bra. Hade det där lilla extra. Kul att Prosecco ingick. Vi tog bussen till Palma det flesta kvällar men en kväll gick vi på strandpromenaden på Can Pastilla och det var väldigt mysigt och livat! Ett stort minus var hissen!!! Det tar evigheter för den att komma. Fick ta trappor flera gånger och jag bodde på våning 6 så det var jobbigt. Poolområdet högst upp är otroligt vackert och här spenderades mycket tid. Men oftast fanns det inte plats om man inte kommer väldigt tidigt på morgonen. Litet område med få solstolar. Poolen längst ner hade skugga nästan hela dagen så där var vi inte. Sen hade det varit ännu bättre med ett litet gym på hotellet.

 
2018-10-02

Inlägg av Anita W Oskarshamn, Sverige

Trevligt hotell

Hotellets läge är utmärkt nära till flygplatsen, staden Palma och stranden. God frukostbuffé och utbudet är varierat. Rummen är små men har allt som man behöver. Vi hade balkong och det hade nog känts trångt om vi inte hade haft det. Bra sängar och kuddar. Takterassen bjuder på en magnifik utsikt, bra pool. Inte många platser men vi fick alltid plats.

 
2018-09-07

Inlägg av Stefann1_12 Stenungsund, Sverige

Nära till allt

Vi fick först ett mycket litet rum utan balkong...bytte upp oss fick ett toppen rum med strålande utsikt över havet och solstolar på balkongen. Fina välstädade rum. Super trevlig personal i allt från städ till reception. Vi hade frukost och middag inkluderat. Stor frukostbuffé innehöll det mesta man kan önska. Kvällsbuffen hade olika teman varje kväll men blev som de flesta bufféer lite same same. Glöm inte besöka takterrassen för ett dopp i takpoolen eller bara slappa och ta en drink och se alla flygplanen starta eller landa. Hotellets läge nära stranden och den långa strandpromenaden. Vi var helt nöjda med hotellet men hissen var ett kapitel för sig...ganska lång lång väntetid om du orkar ta trapporna.....