Kundomdömen om Fontanellas Playa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 18 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Rita ,
KARLSHAMN

+
Ok, förutom kackerlacka och silverfiskar i badrummet.
-
Lite mer köksutrustning. typ skärbräda, liten skalkniv. disktrasa. Var inte fullt utrustning till fyra pers.

Bekräftad gäst: 2019-05-25


7 av 10

Jan,
västerås

+
Bra läge, Nya handdukar varje dag i badrum
-
Incheckning på rummet oavsett ankomsttid, inte ok att vänta många timmar på att få tillgång till rummet. Ändrade städrutiner ,städa ankomstrummen på morgonen istället för hotelllobbyn.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Annika,
Skara

+
Bra läge, mat
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

,

+
-
Bättre ljudisolering, mycket ekobi trapphuset vilket väckte oss på nätterna

Bekräftad gäst: 2018-06-23


10 av 10

Margareta,
Trollhättan

+
Frukosten, rent och fräscht. Bra med pool både ute och inne.
-

Bekräftad gäst: 2018-05-19


8 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-06-23


9 av 10

Marie-Louise,
Helsingborg

+
-

Bekräftad gäst: 2018-05-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

901 omdömen
Utmärkt
 
322
Väldigt bra
 
356
Bra
 
117
Mindre bra
 
59
Underkänt
 
48

5 senaste omdömen

2019-07-23

Inlägg av Goter88 Stockholm, Sverige

Bra läge och bra service

Jag bodde här i två nätter. Finns inget att klaga på. Läget är bra och rummet jag bodde i var kanon med havsutsikt. Jag hade problem med att lampan inte gick att släcka och fick byta rum två ggr utan problem. Mycket serviceminded personal.

 
2019-06-27

Inlägg av Anna J

Okej hotell men ej 4-stjärnigt

+ Läget vid stranden är perfekt och personalen & maten i poolrestaurangen var toppen. Närheten till busstopp var också ett plus. -Vi bokade en lägenhet med havsutsikt och lägenheten vi fick var sliten. Det var en vattenläcka i köket vilket inte var så konstigt då de verkar ha lagat rören med tejp. Städningen var nästan obefintlig och vi fick ingen påfyllning av toapapper. Delar av personalen i receptionen var inte service-minded.

 
2019-06-19

Inlägg av ZoriTr Västerås, Sverige

Zori

Fint ställe faktiskt. Bra mat och nära till allt. Fantastiskt strand intill hotellet. WI-FI funkade bra för oss. Busshållplatsen till Palma 2 minuter från hotellet. Flygplatsen 5 minuter bort med taxi.

 
2019-03-17

Inlägg av 625gunnelk Kungsbacka, Sverige

Bra rum

Bra rum och cykelgarage, trevlig personal ( med få undantag) Mitt betyg blir medel på grund av matsalen som totalt saknar ljuddämpning En vill bara äta klart och komma ifrån måltiden så fort som möjligt Samma gäller baren.

 
2018-11-04

Inlägg av Claes K

Alldeles utmärkt & prisvärt

Fontanellas Playa är ett utmärkt 4 sjlärnigt hotell. Rummet var rymligt tv i både vardagsrum och sovrum. Städningen helt ok. Maten inrestaurangen var bra och varierad vi hade bara frukost men åt faktiskt även middag på hotellet några gånger då det faktiskt var bra mat som faktiskt var bättre än man brukar kunna förvänta sig. Personalen är trevlig och mycket tillmötesgående. Ett speciellt tack till er i receptionen som hjälpte oss hitta vår bortglömda ryggsäck. Stort tack, Vi kommer gärna tillbaka en annan gång när vädret är bättre 😊