Kundomdömen om Sol Beach House Mallorca Cala Blanca

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 55 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Maria,
Uppsala

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Martina,
Malmö

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

Christina,
Marieholm

+
-
Låta enkel måltidsdryck ingå i priset kvällstid. Saknades att kunna ta ett glas vatten såväl som en kopp kaffe. Upplevs som basal nivå på tillgänglighet.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

Börje Utvik,
Farsta

+
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Jan,
Södertälje

+
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Eva,
Jönköping

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Jonny,
Sala

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Kaj,
Nässjö

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


10 av 10

Jessica,
Helsingborg

+
-

Bekräftad gäst: 2018-06-23


9 av 10

Yvonne Ann-charlotte,
Kungsbacka

+
-
Text i apollos beskrivning:Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Detta stämmer inte. Det finns olika kategorier av rumstyper. Lägsta nivå är balkong mot gatan. Detta måste förtydligas i er beskrivning. Se Ving-resors beskrivning som är tydlig och bra. Nu trodde vi att vi kunde få rum med havsutsikt, det gick inte heller att uppgradera/byta , kistan 35 euro/natt. Förbättring för hotellet: Front desk måste agera när man kommer med ett problem. Vårt lås på dörren fungerade inte, vi var tvungna att varje dag gå till front desk och få nytt nyckelkort! Det var ytterst irriterande och efter flera dagar fick vi låstes bytt vilket inte avhjälpte problemet. Efter ytterligare dag byttes hela låskistan på dörren och då fungerade allt . Front desk sa varje gång, om problemet kvarstår i mirgon så ska vi undersöka felet. Jag begärde att få tala med general manager men fick aldrig den kontakten. Dåligt bemötande! Men generellt sett var personalen trevlig och vänlig.

Bekräftad gäst: 2018-06-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

1793 omdömen
Utmärkt
 
939
Väldigt bra
 
578
Bra
 
190
Mindre bra
 
60
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2019-08-11

Inlägg av Excursion24227628457

Utmärkt hotell att bo på

Toppenhotell med trevlig och hjälpsam personal Bra service Nära till stranden Nära till buss när man ska åka till Palma och flygplats ca 4 min gångväg efter strandpromenaden. Rekommendera att bo på detta hotell

 
2019-07-04

Inlägg av 233agnetas Palma de Mallorca, Spanien

Mycket kan förbättras.

Frukosten och läget på hotellet är bra men för att vara ett 4*hotell behöver man förbättra bland annat servicen i matsalen, ge matsalspersonalen fräscha kläder, köpa in bord och stolar i utomhusmatsalen som är sköna att sitta i. De som finns är de sämsta som vi någonsin suttit i på ett hotell. Poolbaren och matsalen utomhus borde avskiljas. Det är trist att äta middag och det vid bordet bredvid sitter gäster i badkläder.

 
2017-11-07

Inlägg av annikaHalmstad halmstad

Såå mysigt!

Vi besökte Beach house i oktober. Ett jättetrevligt hotell med smakfull inredning (Desigual) , en doft av vanilj och massor med ljuslyktor! Mycket trevlig personal! Hotellet ligger precis vid havet, bara en gångväg emellan. God mat. Sköna sängar!!

 
2017-10-31

Inlägg av gola6699 Göteborg, Sverige

Bra läge men...

Hotellets läge och frukost är kanonbra. Men otroligt lyhört och störande från korridoren då trösklar saknas från rummet ut till korridor. Sängarna är rätt hårda. Stranden är mycket bra men dåligt med riktigt bra matställen i närheten.

 
2017-10-18

Inlägg av mikaelw946 Halmstad, Sverige

Tillbaka på detta underbara hotell

Ett säkert kort som vanligt. Trevlig personal på ett underbart hotell. Fräscht även denna gång. Väldigt fin frukost och buffé på kvällen. Varierande alltid något nytt att prova. Stämningen på hotellet är helt underbar. Vi ses snart igen