Kundomdömen om Sol Beach House Mallorca Cala Blanca

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 27 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Christina,
Eslöv

+
-
Låta enkel måltidsdryck ingå i priset kvällstid. Saknades att kunna ta ett glas vatten såväl som en kopp kaffe. Upplevs som basal nivå på tillgänglighet.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


9 av 10

Jan,
Södertälje

+
Frukosten
-
Middagen kan bli mycket bättre.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Eva,
Jönköping

+
Sköna sängar, strandhandduksservice,... bra vanlig mat o frukost
-
Balkongmöbler.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

,

+
Lugn och avslappnad atmosfär .
-
Det saknades ventilation på toaletten.

Bekräftad gäst: 2018-08-25


9 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-06-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

1793 omdömen
Utmärkt
 
939
Väldigt bra
 
578
Bra
 
190
Mindre bra
 
60
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2019-08-11

Inlägg av Excursion24227628457

Utmärkt hotell att bo på

Toppenhotell med trevlig och hjälpsam personal Bra service Nära till stranden Nära till buss när man ska åka till Palma och flygplats ca 4 min gångväg efter strandpromenaden. Rekommendera att bo på detta hotell

 
2019-07-04

Inlägg av 233agnetas Palma de Mallorca, Spanien

Mycket kan förbättras.

Frukosten och läget på hotellet är bra men för att vara ett 4*hotell behöver man förbättra bland annat servicen i matsalen, ge matsalspersonalen fräscha kläder, köpa in bord och stolar i utomhusmatsalen som är sköna att sitta i. De som finns är de sämsta som vi någonsin suttit i på ett hotell. Poolbaren och matsalen utomhus borde avskiljas. Det är trist att äta middag och det vid bordet bredvid sitter gäster i badkläder.

 
2017-11-07

Inlägg av annikaHalmstad halmstad

Såå mysigt!

Vi besökte Beach house i oktober. Ett jättetrevligt hotell med smakfull inredning (Desigual) , en doft av vanilj och massor med ljuslyktor! Mycket trevlig personal! Hotellet ligger precis vid havet, bara en gångväg emellan. God mat. Sköna sängar!!

 
2017-10-31

Inlägg av gola6699 Göteborg, Sverige

Bra läge men...

Hotellets läge och frukost är kanonbra. Men otroligt lyhört och störande från korridoren då trösklar saknas från rummet ut till korridor. Sängarna är rätt hårda. Stranden är mycket bra men dåligt med riktigt bra matställen i närheten.

 
2017-10-18

Inlägg av mikaelw946 Halmstad, Sverige

Tillbaka på detta underbara hotell

Ett säkert kort som vanligt. Trevlig personal på ett underbart hotell. Fräscht även denna gång. Väldigt fin frukost och buffé på kvällen. Varierande alltid något nytt att prova. Stämningen på hotellet är helt underbar. Vi ses snart igen