Kundomdömen om HSM Sandalo Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 10 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Marita ,
Lidköping

+
Rymlig o fräsch tvårumslägenhet, havsutsikten från den stora balkongen.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Cecilia,
Falun

+
Utsikten
-
Ordna trappan ner mot stranden, vore toppen med solstolar efter klipporna vid vattnet samt en stege ner till havet från klipphällen

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

Sofia,
Örebro

+
Hotellet var modernt och fint. Fina rum, och underbar utsikt från balkongen. Krånglig tv på rummet. Poolerna var omtyckta. Nära från hotellet till stranden. Trevlig personal. De bokade taxi åt oss :)
-
Ge information om tvn om hur den fungerar. Informera om vad som gäller om man kommer tidigt innan incheckning. Vi fick lämna in bagagen i ett låst rum med andra personers väskor, vilket känns helt tryggt. Trevlig personal. Vissa kunde vara lite mer gladare och mindre stela.

Bekräftad gäst: 2018-08-11


7 av 10

Anna,
Helsingborg

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

43% av resenärerna rekommenderar

571 omdömen
Utmärkt
 
432
Väldigt bra
 
105
Bra
 
17
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2018-10-21

Inlägg av svenharrym sweden

sandalo the great

var för andra året i rad, och besökte hotellet i oktober, har redanförhands bokat för 9 dgr, i oktober 2019.bra personal, bra service, är mycket nöjda jag och min fruutsikten från vårt rum, var fantastisk, och det var mycket sköntatt sitta på balkongen, tidiget på morgon, och invänta solen, mycketfint och mysigt

 
2018-09-23

Inlägg av 757glennj Göteborg, Sverige

Grabbresan

Mycket bra och fräscht hotell med underbar utsikt mot stranden i Magaluf och som genomgått stora renoveringar de senaste åren.Kan varmt rekommendera detta hotell till alla som besöker Magaluf och bästa tiden är september enligt min mening

 
2018-08-12

Inlägg av Andreas E

Underbar utsikt!

Jättefint hotell som ser ut precis som på bilderna! Vi bodde ett gäng grabbar i 25-30 års åldern i enrumslägenheter på 10e våningen. Utsikten är det bästa med hotellet och alla rum har havsutsikt! Nära till det mesta och bara en promenad på 5 min ner till stranden och bargatan men utan att man ska behöva störas av ljud från nattklubbar. Hotellet är överlag rätt lugnt och tyst och dom har en vakt som ser till att det är tyst på hotellet vid senast 24.00. Överlag nöjd med vistelsen och skulle rekommendera det till andra. Minus var städningen som var under all kritik, byte av lakan och sängkläder endast var 5e dag och städningen som gjordes var i princip obefintlig! Det enda som gjordes var att byta toalettrullar och handdukar då och då. Sen är det väldigt lyhört och man hör varenda steg från hotellkorridoren utanför och när alla dörrar slås igen, så är man som mig, känslig för ljud kan det bli jobbigt.

 
2018-06-23

Inlägg av isabellagey Vejbystrand, Sverige

Underbar utsikt, nära till allt

Vi var 7 tjejer som tillsammans bodde i två stycken lägenheter för 4 personer, vi fick två lägenheter precis bredvid varandra på tredje våningen. Rummen var fina, moderna och fräscha och såg precis ut som på bilderna vi hade sett när vi bokade. Utsikten över hela Magaluf och stranden var en av de allra bästa sakerna med hela lägenheten. Köket var simpelt men innehöll de nödvändigaste sakerna för att kunna laga mat och vi använde det ganska flitigt. Hotellet var ganska lyhört och man hörde när folk kom gående i korridorerna på natten, detta störde däremot inte oss så mycket då hotellet för övrigt var ganska lugnt. Personalen i receptionen var hjälpsam och fanns där dygnet runt vilket skapade en trygghet. Poolområdet var fint och hade precis som våra lägenheter en underbar utsikt över havet, de fanns även glasväggar som skyddade mot vind. Musik spelades vid poolområdet hela dagen och poolbarens mojitos är suveräna. Från poolområdet fanns det en liten charmig stentrappa som ledde direkt ner till stranden vilket var supersmidigt, denna var dock bara öppen dagtid. HSM ligger uppe på en kulle men går man direkt ner för backen är man i centrala Magaluf där alla barer och restauranger ligger, tog bara 3 minuter att gå. Jag skulle rekommendera detta stället till alla unga som ska åka till Magaluf.

 
2018-06-19

Inlägg av 753noraa Göteborg, Sverige

Jag vill åka tillbaka!

Hotellet är lika fräscht som bilderna visar vid bokning och har ett välutrustat pentry. Dessutom har rummen/lägenheterna en balkong man enkelt kan lyfta ut bordet till om man vill äta någon måltid och samtidigt titta på den fina utsikten. Poolområdet har också varit fräscht, städat och lugnt. Musik har spelats på dagarna från kl 12 men har inte varit ett störmoment för oss. Från poolområdet fanns en privat trappa ner till stranden om man istället skulle vela vara där på dagen. Personalen har varit supertrevlig och har verkligen visat att de bryr sig om sina gästers välmående. Det ända negativa var att man vid incheckning enbart får en nyckel till dörren men frågar man snällt kan man få någon extra. Området är relativt lugnt och om man söker efter nattliv är det endast ett stenkast bort in mot Magaluf. Söker man det motsatta är det i princip lika nära in till Palmanova som in till Magaluf, det vill säga en promenad på omkring 10min.