1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Globales Cala Vinas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
5,5 / 10
Mat och dryck
 
2,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Glenn ,
Halmstad

+
Rent och snyggt, utsikten
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


2 av 10

Jan,
Kramfors

+
Normal lägenhet
-
Bättre öppentider i receptionen. Det finns inget att köpa där. Varken mat eller fika. Inget glas öl eller vin.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Mats,
Göteborg

+
Utsikten mot havet
-
MYCKET lyhört. Kunde höra vad dom sa i grannlägenheten

Bekräftad gäst: 2018-09-15


4 av 10

Rune och Britt,
Göteborg

+
Alla pratar om utsikten,ok. men resten då, finns inga faciliteter dessutom fruktansvärt LYHÖRT Skall du bada måste du ta dig ner till ner till Magaluf, en promenad på 30 min.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


7 av 10

Kajsa,
Alingsås

+
Läget, vänlig personal
-
Kontroll och komplettering av antal porslin, glas etc. inför nya gäster. Visserligen kan man fråga men alltid trevligt med ett komplett kök vid ankomst. Det saknades glas fö3 vår del men vi var bara två så det gick bra ändå.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


7 av 10

Helene,
Borlänge

+
Lite off - lugnt och skönt!
-
Ingen täckning till wifi på terrassen!

Bekräftad gäst: 2018-09-08


7 av 10

Camilla,
Jönköping

+
Stor lägenhet med utsikt
-
Lite jobbigt med rinnande vattenstrålar uppifrån väggen ner i poolen, lät ganska högt. På nedre soldäcket var det en fläkt/kompressor som lät väldigt högt i omgångar. Min lägenhet låg högst upp men ovanför mig hade städarana sina redskap och tvättstuga mm så jag vaknade av det varje morgon vid kl 7 för de var högljudda och det duknade uppifrån. jag var uppe och pratade med dem men de förstod inte och jag pratade även med receptionen om det så de skulle prata med dem om att var tystare men det blev ingen förbättring. Förslag att ha tvättstuga, redskap mm i källaren istället.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


8 av 10

,

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


5 av 10

Roland ,
Alingsås

+
utsikten
-
lyhört myror i köket

Bekräftad gäst: 2018-08-25


8 av 10

,

+
Ren, trevligt personal,.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

18 omdömen
Utmärkt
 
4
Väldigt bra
 
7
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2016-07-10

Inlägg av Appcon Stockholm, Sverige

Lungt prisvärt hotell med fantastiskt läge

FÖRST - BOKA BÄSTA RUMMET 427 OM MÖJLIGT, FANTASTISK UTSIKT Städning & handduksbyten varje dag. Rent & snyggt. Mycket bekväma sängar. Hiss. Pentry med alla tänkbara (och fungerande) tillbehör såsom kyl, spis, mikro, brödrost, vattenkokare. Fungerande AC i såväl sov- som allrum. Stor balkong med havsutsikt, rum 427. Satellitkanaler, platt-TV. Tyst och lugnt på hotellet samt omgivningen. Nära till rent, snyggt & trevligt havsbad. Närhet till butiker med vad än man behöver. Dygnet-runt WiFi utan kostnad - i hotellbeskrivningen anges en kostnad av EUR 6 per timma. Detta upplyste även receptionen om dock att 1 tim. per dygn var gratis. Bara att tacka & ta emot. På hotellets hemsida anges att barn under 18 år inte är tillåtna. Vid vår vistelse var det ett par tre småbarnsfamiljer gäster - lite skrikigt ibland. Hotellpoolen är inget för barn & icke simkunniga. Den kan endast vara till för att svalka av sig. Säkerhetsskåp på rummet mot avgift. Promenadtid till Magaluf ca. 25 min. Vad hotellet bör tänka på är rummens dörrlås. Vid brand, rökutveckling och mörker så kan det vara omöjligt att ta nyckeln ur "el-låset" och därefter, i fullständigt mörker, hitta nyckelhål & låsa upp dörren. Jag har inte tidigare bott på ett hotell med denna vanskliga lösning.

 
2018-08-31

Inlägg av Noëlle U

Excellent view from hotel room. That's all.

We visited for a week. Loved the appartment once we got there but this hotel has a SERIOUS problem with ants. They are EVERYWHERE. We were at the reception everyday and they had some spray they used while cleaning our room but that does not fix the problem. We would have enjoyed our stay so much more if it weren't for this issue. Otherwise great location(not far from magaluf, local beach, shops and bars/resto) and amazing view from our room but the ants.... nope, it's a no from us. We will not be booking our next stay here.

 
2018-06-10

Inlägg av Traveladvices Oslo, Norge

I do not recommend this place!

I was there for one week and the place was bad. I could hear our neighbour speak on his phone to 3 am almost every night. The walls are really thin. We had to pay 30 euro in taxes. It was not worth it. The only thing I liked about the place was the view, but the balcony is close with everyone else. So If you eat breakfast on the balcony, you can see the others sitting on their balcony too. It feels like you Are sharing your balcony with everyone else. The pool is not heated! The transfer to the hotel is really bad. But the bus back to the airport was ok. There are some huge machine (aircondition maybe) that maked really bad noise. There is one on the balcony and a huge one by the pool. By the pool you can not relax when the machine is on. I dont know what kind of machine it is. The nearby shop close at 9 pm. So you have to walk to Magaluf (15-20 min) to buy food if you Are hungry. Just take my advice and save yourself from destroying your holiday, and book a hotel in Magaluf centrum. The bus is the worst! You have to wait one hour for the bus from cala vines to Magaluf or Palma. It never show up on time. You lose so much time at waiting. There are so many people working at the hotel in offices. It feels like you are at a office building when you walk in. It does not feel like a hotel. The hotel is not in the same building as the reception. You have to walk outside and in another door. When we had to Check out really early in the morning, there was no one there to take the keys to the room. I am writing on other social medias and my blog to tell people that there Are so many better hotels/apartments than this place. And also so much cheaper!

 
2017-02-13

Inlägg av Emily B

Beautiful and peaceful

I have been staying in these apartments for many years now and I can honestly say I haven't had a holiday like it before, its my favourite place to go and the hotel makes it even nicer. the apartments themselves are well-situated on the cliff edge overlooking the sea so if you have a balcony/apartment facing the sea, which most rooms are, the views are out of this world. the apartments are only a 15-20 min walk from magaluf centre if you like to explore the nightlife or sit in a nice restaurant/bar on the beach front (I wouldn't recommend walking back as there is a very steep hill which doesn't go well after a few drinks lol). the apartments suits absolutely anyone but I extremely recommend them to families. my first holiday when I was 3 years old was here and have returned each year for 15 years. the area itself is quite remote but still has the cala vinas hotel next door which you can use their pool facilities although I do recommend you get the lifts down instead of the stairs. the beach is small but not overcrowded and situated in a bay so great for children. also just round the corner from the apartments behind the tennis courts there are a few selected cafes, bars, shops, and restaurants. so here although its quiet and quite small there are enough things to do.

 
2016-06-15

Inlägg av dazzas67

Mr Street

Apartments are ideal for a quiet location lovely beach , middle aged clientele not at all rowdy !! I have been coming here for years n it's recently been taken over by globales !! It's always had a few minor faults but Gloria n Sonia who are on front desk are very sharp on getting things sorted !! All in all are stay was very good be sure to go to taverna pub for a beer if u like sports