Kundomdömen om Globales Cala Vinas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,8 av 10 baserat på 147 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,8 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
5,6 / 10
Mat och dryck
 
2,8 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,1 / 10

10 senaste omdömen


1 av 10

Janny,
Malmö

+
-
Standarden, möblerna, renlighet

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

,

+
Service
-
Ta väck alla myror va fullt av myror inne i lägenheten

Bekräftad gäst: 2019-08-31


5 av 10

Eva Birgitta,
Huddinge

+
Utsikten,
-
Myrorna måste bort från rummen. En hårtork bör finnas. Att ge information tex om det läcker vatten på golvet pga att luftconditioneringen stått på, att man ska tömma dunken på vatten. Se till att allt fungerar i lägenheten när gästerna anländer det har man betalt för.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


5 av 10

Noelle,
Stockholm

+
Utsikten
-
Det är väldigt lyhört! Grannarna duschade på kvällen varje dag o det gjorde att hela rummet va som en bubbelpool.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


8 av 10

Sauli,
Södertälje

+
Barnfritt
-
En bättre loby

Bekräftad gäst: 2019-07-27


7 av 10

Pia,
Ronneby

+
Utsikten från balkongen
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Joa,
Stockholm

+
Fint läge
-
Renovera rummen, sängen var för kort för mig. Hål i bänkskiva i köket.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


7 av 10

Ulrika,
Lund

+
Utsikten från balkongen/terrassen var magisk. Välj rum med havsutsikt!
-
Till extrasängar så är tunna täcken mycket bättre än filtar. Filtar känns så ofräscht.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

Glenn ,
Halmstad

+
Rent och snyggt, utsikten
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


2 av 10

Jan,
Kramfors

+
Normal lägenhet
-
Bättre öppentider i receptionen. Det finns inget att köpa där. Varken mat eller fika. Inget glas öl eller vin.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

23 omdömen
Utmärkt
 
4
Väldigt bra
 
9
Bra
 
3
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-07-02

Inlägg av ulftors Alanya, Turkiet

Jätte fint hotell med en härlig utsikt från terassen.

Ett stort hotell med blandande nationaliteter. Fina rum så vi trivdes väldigt bra. Lite uppför när man strosade hem på kvällskvisten dock.Nära till allt och lugnt område med fina pooler. Rent och snyggt även där.

 
2016-07-10

Inlägg av Appcon Stockholm, Sverige

Lungt prisvärt hotell med fantastiskt läge

FÖRST - BOKA BÄSTA RUMMET 427 OM MÖJLIGT, FANTASTISK UTSIKT Städning & handduksbyten varje dag. Rent & snyggt. Mycket bekväma sängar. Hiss. Pentry med alla tänkbara (och fungerande) tillbehör såsom kyl, spis, mikro, brödrost, vattenkokare. Fungerande AC i såväl sov- som allrum. Stor balkong med havsutsikt, rum 427. Satellitkanaler, platt-TV. Tyst och lugnt på hotellet samt omgivningen. Nära till rent, snyggt & trevligt havsbad. Närhet till butiker med vad än man behöver. Dygnet-runt WiFi utan kostnad - i hotellbeskrivningen anges en kostnad av EUR 6 per timma. Detta upplyste även receptionen om dock att 1 tim. per dygn var gratis. Bara att tacka & ta emot. På hotellets hemsida anges att barn under 18 år inte är tillåtna. Vid vår vistelse var det ett par tre småbarnsfamiljer gäster - lite skrikigt ibland. Hotellpoolen är inget för barn & icke simkunniga. Den kan endast vara till för att svalka av sig. Säkerhetsskåp på rummet mot avgift. Promenadtid till Magaluf ca. 25 min. Vad hotellet bör tänka på är rummens dörrlås. Vid brand, rökutveckling och mörker så kan det vara omöjligt att ta nyckeln ur "el-låset" och därefter, i fullständigt mörker, hitta nyckelhål & låsa upp dörren. Jag har inte tidigare bott på ett hotell med denna vanskliga lösning.

 
2019-09-14

Inlägg av 914synn_veh

Charter trip

We stayed 14 days at Globales and had a very good experience. Marveles sea view from a large terrasse, small but nice and clean pool, friendly and service minded staff. Be aware of the 'paperthin" walls.

 
2019-08-18

Inlägg av AmandaLouise50 Maidenhead, Storbritannien

Avoid this place

I visited this place for 3 nights this week. I arrived late at 11pm on my own with my two daughters. I know Cala Vinyes well and have been visiting for almost 20 years. It’s a gorgeous family area. I have never stayed at the Globales but wanted to add 3 extra nights to my holiday. Night 1 - air con machine made a loud whirring noise every few minutes. This was not a normal noise. There was clearly a problem. I either had to put up with the noise or be hot. This kept me awake. 5.30am - loud banging, scraping noises. Shouting. Clearly party goers coming back from a night out. This went on for over an hour. Night 1 sleep - approx 1 hour. Not ideal after travelling all day. Told hotel of problem with air con and was told engineer would come and fix and they would call me. No phone call. Went back to apt at 4.30pm to be told it had been fixed. Sat in apt and water started pouring out of air con machine. Told hotel and they sent engineer again. Night 2 - party goers started at 2.30am and went on for several hours. Night 2 sleep - approx 3 hours broken sleep. Night 3 - 11.30pm to 12.30am - partygoers in full swing. Now clear the noise is coming from apartment above and is a group of men. Same excessive levels of noise. This woke already tired children up. 5.45am Party goers arrive back with a couple of women in tow who are screaming and fighting directly in front of my apt. The noise levels increased inside the apartment and went on until 7.15am. My daughters woke again and were terrified. Short of calling the police, I had to stay in the room because drunk people like this are unpredictable. Night 3 sleep - approx 3.5 hours. Other things to note: Very small apt. It was too small for 3 of us and definitely not suitable for 4. Uncomfortable sofa beds. Filthy bathroom. Paper thin walls. Staff who clearly have zero interest in the safety and well being of their guests. Staff showed total disinterest for my sleep deprived, exhausted state. I can forgive faulty air con but lack of sleep I cannot. I expected the hotel to be family friendly. Allowing same sex or young party goers should not be allowed in a family area. Or the hotel should highlight this on their booking websites. They did not. I would not have booked had I known this and would have rather have stayed at home. There is no hotel staff on site at night. There should be if allowing young party goers into the premises. I simply had to put up with it. It has taken me 2 days to recover from the exhaustion. I sent an email to the hotel on my last day making a complaint and was told by the rather mocking receptionist that the manager would contact me. They have not. I have wasted money and the first few days of my holiday have been totally ruined by this place. At one point I was told I would be offered vouchers or something else to compensate but so far I have not even had a courtesy email. Please avoid this place like the plague. It is the worst holiday experience I have ever had. The views may be spectacular if you are lucky enough to get a sea view room (I was not). Don’t be fooled by the photos you see. This is not a place to visit unless you want to feel complete exhaustion. Never again. Apartments Globales your customer service is the worst and you are misleading paying guests. I expect a refund. Perhaps now a manager will contact me.

 
2019-07-21

Inlägg av MarcoMonticelli

End school trip

The location of the apartments is nice and has a beautiful view from the pool side but is really far from the center of magaluf's nightlife mostly when you come back because it's on a ramp. The apartments are small for 4 people and the sofa-bed are small and uncomfortable. The worst part is the kitchen area: narrow and located within the living room,the smoulders are bad quality, pans are only two and most of the times food got stuck on them because they were old and worn out.