1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Flamboyan Caribe

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,7 / 10

10 senaste omdömen


1 av 10

Ali,
Gävle

+
Nära stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

Hans,
Falun

+
Att vårt önskemål uppfylldes betr rumval
-
Har inga

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Bengt,
Henån

+
Läget
-
svensk tv kanal

Bekräftad gäst: 2018-10-06


4 av 10

Mona,
Reftele

+
-
Inte ok med plastglas på all-inclusive vi har ju också betalat.Att man inte kunde få en kopp kaffe efter 23.00 även vi var villiga att betala det.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


7 av 10

Solveig,
Anderstorp

+
Nära till stranden.
-
Att inte göra skillnad på gästerna. Om man så är all-inclusivegäst eller har annan bokning så birde alla få dricka sina drycker i vanliga glas och inte i plastglas som vi all-inclusivegäster fick göra! Hur charmigt är det?????

Bekräftad gäst: 2018-09-15


7 av 10

Solvig,
Örebro

+
Läget vid stranden
-
Inte använda så mycket plastmuggar för allinclusive dryck. Ljudisolera i korridorer

Bekräftad gäst: 2018-08-18


9 av 10

Helén,
Åkarp

+
Trevlig personal, välstädat överallt!
-
Maten var ingen höjdare, mer kakor/efterrätter i form av kakor än maträtter att välja på. Mest frukt på burk istället för färska frukter. Väldigt lite kryddor i maten.

Bekräftad gäst: 2018-07-14


4 av 10

,
Stockholm

+
Att hade stranden nära o mycket folk runt omkring hotell
-
Städning, er personal som vi har inte träffats nån på två veckor i hotelet för att hjälpa oss för bytta rum inte ens kom till hotellet för informationen dom alla andra bolag vi slösade halva dagen o vänta på de, de som svarade i te för att fixa vårt rum kunde knappt engliska eller Svenka riktigt dåligt verkligen jag kommer alldrig rekommendera eller resa själv med Apollo tyvärr.

Bekräftad gäst: 2018-06-30


5 av 10

Marcela,
Göteborg

+
Utsikten och rummet.
-
Fruktansvärd dåliga sängar och dålig service på hotellet. Åker gärna igen till resmålet men inte till det hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-06-16


7 av 10

Matilda,
Leksand

+
Läget vid stranden, hotellrummet som vi fick efter byte och tillägg var fantastiskt fint med utsikt mot stranden.
-
Varna ännu mer för oväsendet från nattklubbar/barer om man har rum på baksidan av hotellet, omöjligt att sova trots öronproppar. Tyst först efter 06.00... Men alltså mkt stor skillnad att ha rum ut mot havet, blev som två olika resor för oss.

Bekräftad gäst: 2018-06-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

60% av resenärerna rekommenderar

1096 omdömen
Utmärkt
 
270
Väldigt bra
 
339
Bra
 
241
Mindre bra
 
130
Underkänt
 
116

5 senaste omdömen

2019-04-28

Inlägg av aciliacecilia Warszawa, Polen

Mycket dåligt hotell men bra läge

Inget 4 stjärnigt hotell. Fruktansvärda sängar, fick ryggskott. Maten urusel. Hade köpt till halvpension men det gick inte att äta så vi åt på andra restauranger både frukost/lunch/middag. TripAdvisor vet jag är emot djurplågeri. Detta hotell hade fågelshow med nerdrogade papegojor och avklippta vingar. Ormar som också var nerdrogade. Djuren mådde riktigt dåligt. De ville ha gäster till att bli fotograferade med djuren. Dessa djur blir tillfångatagna i djungeln under mycket hemska förhållande och misshandel. När jag sa till hotellpersonalen bara tyckte de på axlarna och nästan skrattade. Det så kallade spa på hotellet var inget att besöka. Bara en bastu/bubbelpool/liten liten pool. Läget var bra, väldigt nära stranden och centrum.

 
2018-06-25

Inlägg av sommarblomman

Nära till allt

Standard rum i huvudbyggnaden Flamboyan, Caribe har större rum och handikappanpassat. Många trappor ner till stranden. Om man kör rullstol får man köra ut från hotellet, ut i ”stan” o ta sig ner till stranden. Ligger 10 m från bargatan men inget som märks alls. 100m ner för hotellet ligger Palma Nova stranden. Där är lungt o familjevänligt. I övrigt Billig och varierande allinklusive. Huvudmålen frukost, lunch o middag mycket bra. Småplocket under dagen var mycket dåligt.. kakor, muffins o glass inplastade en o en. Samma tre hela veckan. Trevlig personal. Spa avdelningen var bra till att byta om o duscha i när vi åkte hem på efm. Gratis att vara i spa och lånade handdukar, deposition som man fick tillbaka.

 
2018-05-30

Inlägg av BjAr Alvesta, Sverige

Bra läge och fin havsutsikt

Ett helt ok hotell för den som vill bo centralt och bra. Nära till stranden och till stan med pubar och restauranger. Fin havsutsikt, bra strand och helt ok pool. Frukosten var medelmåttig liksom det mesta på hotellet som borde haft tre stjärnor istället. Ganska lyhört och småstökigt när det är partysäsong. Bra städat på alla sätt och vis.

 
2017-09-06

Inlägg av 280anita Strömsund, Sverige

Bra läge

Hade rum i gamla delen med utsikt mot tivoli o barer ,litet rum ,trångt badrum.Maten var god men dålig variation o dålig salladsbuffe.Dyr WIFI som funkade sådär.Dåligt att det inte fans uteplatser vid matsalen.Personalen var trevlig förutom en dam i receptionen som skulle behövt en charmkurs.Speciellt en ung tjej som var i restaurangen ska ha en stor eloge ,hon var som en solstråle hela veckan vi var där ,en underbar tjej.Tycker man ska kunna kräva mera när det är ett 4-stjärnigt hotell men vi hade ändå en trevlig vecka där.

 
2016-10-19

Inlägg av fiffilisia Smedjebacken, Sverige

Läget är toppen

Läget är helt toppen, superfint! Hotellet är helt okej, dock inte god mat, inget varierande... men vill du i princip bo på stranden så är det helt underbart! Finns massa restauranger alldeles bredvid.