1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Bahia Principe Sunlight Coral Playa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Margareta,
Saltsjöbaden

+
Vi har varit där flera gånger förut. Känner igen många i personalen.
-
Typ av musik på poolområdet är för stark och skrällig. Önskar mer dämpad musik.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Jari,
Viskafors

+
Att buffén varierade dag för dag
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Sten,
Uppsala

+
Servise
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Caroline,
Kareby

+
Väldigt fräscht
-
Sängarna var skrämmande hårda, kunde lika gärna sova på dagarna.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Lena,
Södertälje

+
Fina rum
-
nedanför trappen som är på stranden när man åkt hiss ner, där borde man göra en bättre platå när man stigit ner från sista trappsteget

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Anders,
Klippan

+
Läget
-
Solstolar på stranden och någon form av strandbar

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Ljiljana,
Barsebäck

+
Möjlighete att utnyttja både pool och strand. Hissen till stranden så att man kan sola vid polen och ta bad i havet.
-
Bättre mjölk, filmjölk och yougurt.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

,

+
Trevlig personal. Nära till stranden. Fantastiskt buffé.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


6 av 10

Lars-Henrik ,
Karlskoga

+
Mat och dryck, nära till shopping och stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


8 av 10

Lena ,

+
Rent och fint. God mat.
-
Vore bra med en bäddmadrass i sängen då sängen var ganska hård och fjädrarna kändes något. Jobbigt att åka hiss upp och ned om man bodde högt upp och inte orkade att ta trapporna.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

708 omdömen
Utmärkt
 
253
Väldigt bra
 
275
Bra
 
101
Mindre bra
 
48
Underkänt
 
31

5 senaste omdömen

2018-07-07

Inlägg av sysems Tranas, Sverige

Bra och lugnt All-inclusive

Trevligt och relativt lugnt hotell av familjetyp i ett område med mycket aktivt nattliv. Hotellet har egna arrangemang med musik och uppträdande under mer normala tider. Däremot en del oljud långt in på natten från intilliggande hotell. All personal är mycket trevlig och serviceminded. Rena och frächa rum. Rent och fint även på allmänna toaletter. Märkligt hissarrangemang där både matsal och reception har trappor för att nå till hissarna. Medan alla rum och pool och bar kan nås med hiss och ramp. Finns hiss-stol i trappor dit hiss ej når. Oftast räcker solstolarna vid poolen till om man inte är för mogontrött. Endast ett fåtal parasoller. Poolen upplever vi som mindre än vad bilder visar. Hotellet har inga solstolar eller annan service på stranden (allmän strand) som nås via hiss eller trappa vid poolen. En del alger på strand och i vattnet. Även enstaka stenar i vattnet. En ok badupplevelse, långgrunt. All-inclusive buffen är på det hela taget bra. Det finns alltid något som passar. Men det känns ändå enformigt mot slutet av veckan med lite tamt kryddad mat, inget som sticker ut. Gott om efterrätter. Vegetariska utbudet är begränsat i buffen. Men det går kanske att begära något anpassat. Det röda vinet som ingår (kran) är inget vidare. Men det vita och ölen är helt ok. Rekommenderas för familjesemester.

 
2018-06-11

Inlägg av janpettersson69 Stockholm, Sverige

Fint hotel med bra service!

Tillbringade en vecka på detta fina hotel med min flickvän. Snabb och smidig incheckning. Bodde på övre halvan med sjöutsikt. Jättefina och rena rum. Hade allinclusive under vår vecka. Samtliga måltider bjöd på ett stort urval av rätter, som var bra smaksatta. urvalet av mat passar såväl vegetarianer, som veganer. Fanns även ett stort urval av smörgåsar samt fikabröd i poolbaren som ingick i allinclusive. Poolområdet var helt nytt och fräscht. Hotellet vänder sig främst till en vuxnare publik. En extra eloge till personalen på hotellet, som var antastiskt serviceminded. Hit återkommer man mer än gärna.

 
2017-12-25

Inlägg av alshamani100 Västerås, Sverige

Mycket fint och bra hotel

Det var den första gången i Spanien men det kommer inte att vara den sista. Mycket bra och trivsamt hotell som passar barn och familjer. Mycket trevliga personal över allt och maten är toppen och varierad mallen olika sorter av mat. Jag skulle rekommendera detta hotell varmt.

 
2017-08-09

Inlägg av maddesm

Trevligt hotell

Trevligt lugnt hotell som jag varmt rekommenderar. Väldigt gästvänlig och rar personal. God mat och väldigt stort utbud på buffén, även bra vegetarisk mat och stor salladsbuffé och mycket olika frukter och desserter varje dag. Lite för hårda sängar tycker jag men det funkade. Rent och städat på hotellet och rummet. Fantastisk fin utsikt från rummet med vy över havet och stranden. Det var blandat med åldrar på hotellets gäster. Både barn, vuxna, ungdomar och pensionärer. Vi var här i augusti månad och hade ca 36 grader i skuggan så det var skönt att det var nära till havet. Skulle vi åka till Mallorca igen så skulle det nog bli i juni eller september månad då det inte är lika varmt. Blev jobbigt att promenera och ta sig runt i värmen. Buss 104, 105, 106 och 107 gick från Magaluf till Palma.

 
2017-02-08

Inlägg av JonasS3136

En resa tillsammans med vänner för sol och uteliv.

Jag gillade hotellet och skulle kunna tänka mig att bo där igen. Det var en trevlig personal och buffén var också väldigt god och utmärkt service. Hotellet ligger väldigt centralt och bra till med havsutsikt.