Kundomdömen om Bahia Principe Sunlight Coral Playa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 157 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

,

+
Bra med solområde en bit upp från stranden och med hiss ner som har kodgrind.
-
Något mer dämpad musik.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


7 av 10

ulrika,
hudiksvall

+
Utsikten
-
Hiss saknas till receptionen och matsalen.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Gudrun,
Lund

+
Nyrenoverat o fräscht överallt. Härligt soldäck/pool med ett läge som är kanon. Hissen ner till stranden
-
Ta en fast avgift ex 5 euro/par för att uttnyttja dryckestapparna på middagen för oss som hade halvpension. Så görs på andra hotell med både halvpension/all inclusive

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Pirita,
Svängsta

+
Fräscht
-
Fler parasoll, trevligare bartender

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Eva ,
Kristianstad

+
Allt var fantastiskt. Kommer att åka dit igen.
-
Kanske fler eluttag på rummen.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

Anna,
Solna

+
Den fantastiska utsikten och frukosten
-
Poolen öppnade sent och stängde tidigt, gärna mer generösa öppettider. Middagsbufféen som vi provade en dag var ingen höjdare.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


3 av 10

Maria,
Södertälje

+
Det bästa var läget, utsikten och poolen.
-
Be hotellet ljudisolera rummen då det är extremt lyhört från både grannar och närliggande strand.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


1 av 10

Natalia,
Gävle

+
Strandläget
-
Ingen 4* nivå! Rena besvikelsen. Fanns inga tecken och ingen vattenkokare på rummet, jag car tvungen att hyra kaffemaskin för 15 euro vilket går i sär med all inklusive koncept. Vi fick inte vatten på rummet och när vi ville ta vattenflaska på restaurangen blev vi nästan attackerade av personalen där som inte kunde svara på vår fråga varför vi inte fick ta vattnet med oss

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

Ebba,
Karlskoga

+
Trevlig personal, variationer med maten och nära till barer, strand och affärer
-
Drinkarna var typ det värsta jag druckit haha, vi bad om mindre alkohol i men de blandade ändå 50/50

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

Sofia,
Uppsala

+
läget, service, utbud på mat, så fint hotell
-
vore trevligt att kunna ta kaffe efter lunch och middag i restaurangen när det serveras så goda efterrätter

Bekräftad gäst: 2019-05-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

796 omdömen
Utmärkt
 
291
Väldigt bra
 
300
Bra
 
116
Mindre bra
 
54
Underkänt
 
35

5 senaste omdömen

2019-07-05

Inlägg av damijanad Helsingborg, Sverige

Förväntade mig mer

Vill bara säga först det positiva med hotellet var att vi fick en havsutsikt, det var rent, air condition funkade bra, hotellet ligger nära till centrum i magaluf och personalen var de snällaste jag träffat. Vi hade pickup kl 17:40, men de som jobbade ordnade så att vi checkade ut kl 12 och var vid poolen sedan fick vi ett annat rum som vi skulle duscha i. De var verkligen jätte snälla! Dock de negativa sakerna var att sängarna var hårda, matten var enformig och de hade specifikt vad som innehöll i all-inklusive. Vill inte var sån men all inklusive ska vara all inklusive. Tycker iallafall vi skulle fått en drickbar whiskey, vi har också varit på hotell där de gett chivas som all inklusive. Men om det ska enbart vara begränsat dricka så är all-inclusive ganska onödigt.Tillbaks till maten den var enformig och för mig som inte äter fisk hade jag ännu mindre att välja mellan. De serverade typ samma mat till både lunch och middag. Vilket ogillas mycket från min sida för vi fick äta ute. Så slutligen vill jag säga att jag hade rekommenderat detta hotel ifall man stannar kanske 5-6 dagar men inte 10 dagar. För maten är god problemet är att det är samma varje dag. Sängarna är okej om du sover en kortare tid, dock finns det också i andra rum bättre sängar. Så det beror helt enkelt på turen.

 
2019-06-11

Inlägg av vonado Puerto Banus, Spanien

Otroligt utsikt

Hotellet har en lyxig känsla med en utsikt som är svår att förbättra. All inclusive Buffén var bra, men kunde varit bättre med mer variation. Personalen var väldigt serviceinriktad, och poolområdet var vackert, samt terrassen man kunde sitta ute och äta middag på medans solen gick ner i bakgrunden var enastående. Lite hårda sängar men. Lugnt och fint området, enda negativa är att grinden för trappen från stranden låser 00:00, då blir det att promenera upp för en ganska så brant väg. Återkommer mer än gärna.

 
2018-07-07

Inlägg av sysems Tranas, Sverige

Bra och lugnt All-inclusive

Trevligt och relativt lugnt hotell av familjetyp i ett område med mycket aktivt nattliv. Hotellet har egna arrangemang med musik och uppträdande under mer normala tider. Däremot en del oljud långt in på natten från intilliggande hotell. All personal är mycket trevlig och serviceminded. Rena och frächa rum. Rent och fint även på allmänna toaletter. Märkligt hissarrangemang där både matsal och reception har trappor för att nå till hissarna. Medan alla rum och pool och bar kan nås med hiss och ramp. Finns hiss-stol i trappor dit hiss ej når. Oftast räcker solstolarna vid poolen till om man inte är för mogontrött. Endast ett fåtal parasoller. Poolen upplever vi som mindre än vad bilder visar. Hotellet har inga solstolar eller annan service på stranden (allmän strand) som nås via hiss eller trappa vid poolen. En del alger på strand och i vattnet. Även enstaka stenar i vattnet. En ok badupplevelse, långgrunt. All-inclusive buffen är på det hela taget bra. Det finns alltid något som passar. Men det känns ändå enformigt mot slutet av veckan med lite tamt kryddad mat, inget som sticker ut. Gott om efterrätter. Vegetariska utbudet är begränsat i buffen. Men det går kanske att begära något anpassat. Det röda vinet som ingår (kran) är inget vidare. Men det vita och ölen är helt ok. Rekommenderas för familjesemester.

 
2018-06-11

Inlägg av janpettersson69 Stockholm, Sverige

Fint hotel med bra service!

Tillbringade en vecka på detta fina hotel med min flickvän. Snabb och smidig incheckning. Bodde på övre halvan med sjöutsikt. Jättefina och rena rum. Hade allinclusive under vår vecka. Samtliga måltider bjöd på ett stort urval av rätter, som var bra smaksatta. urvalet av mat passar såväl vegetarianer, som veganer. Fanns även ett stort urval av smörgåsar samt fikabröd i poolbaren som ingick i allinclusive. Poolområdet var helt nytt och fräscht. Hotellet vänder sig främst till en vuxnare publik. En extra eloge till personalen på hotellet, som var antastiskt serviceminded. Hit återkommer man mer än gärna.

 
2017-12-25

Inlägg av alshamani100 Västerås, Sverige

Mycket fint och bra hotel

Det var den första gången i Spanien men det kommer inte att vara den sista. Mycket bra och trivsamt hotell som passar barn och familjer. Mycket trevliga personal över allt och maten är toppen och varierad mallen olika sorter av mat. Jag skulle rekommendera detta hotell varmt.