1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Bahia Principe Sunlight Coral Playa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Anna,
Solna

+
Den fantastiska utsikten och frukosten
-
Poolen öppnade sent och stängde tidigt, gärna mer generösa öppettider. Middagsbufféen som vi provade en dag var ingen höjdare.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


3 av 10

Maria,
Södertälje

+
Det bästa var läget, utsikten och poolen.
-
Be hotellet ljudisolera rummen då det är extremt lyhört från både grannar och närliggande strand.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


1 av 10

Natalia,
Gävle

+
Strandläget
-
Ingen 4* nivå! Rena besvikelsen. Fanns inga tecken och ingen vattenkokare på rummet, jag car tvungen att hyra kaffemaskin för 15 euro vilket går i sär med all inklusive koncept. Vi fick inte vatten på rummet och när vi ville ta vattenflaska på restaurangen blev vi nästan attackerade av personalen där som inte kunde svara på vår fråga varför vi inte fick ta vattnet med oss

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

Ebba,
Karlskoga

+
Trevlig personal, variationer med maten och nära till barer, strand och affärer
-
Drinkarna var typ det värsta jag druckit haha, vi bad om mindre alkohol i men de blandade ändå 50/50

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

Sofia,
Uppsala

+
läget, service, utbud på mat, så fint hotell
-
vore trevligt att kunna ta kaffe efter lunch och middag i restaurangen när det serveras så goda efterrätter

Bekräftad gäst: 2019-05-25


8 av 10

Jerker/Ros-Marie,
Lycksele

+
Badstrandshissen, utsikten, personalen, läget.
-
Lyhört

Bekräftad gäst: 2019-05-25


5 av 10

Melina,
Stockholm

+
Utsikten och lokalitet
-
Gymmet måste öppna tidigare än klockan 10:00, förslag är att öppna den klockan 07:00. Maten var god men kall!! Vi fick värma maten i micro varje dag. Förslag är att ha bättre värme ”diskar”. Helt absurt att det inte ingick vatten som måltidsdryck i halvpension, aldrig varit med om det tidigare. Sängarna var hårda som sten och även kuddarna. För att vara ett 4 stjärniga hotell är det oacceptabelt att de inte gör något åt detta. Slitna balkongdörrar, gick inte att stänga igen dörren ordentligt. Det fanns för många solstolar så det blev riktigt tajt, inget mellanrum alls mellan solstolarna så man hade bara någon cm avstånd mellan varandra. Ingen ordentlig information om hotellet fick man heller förutom tiderna för maten och en kod för hissen.

Bekräftad gäst: 2019-05-25


6 av 10

,

+
Utsikt över havet i restaurangen och delvis från hotell rummet Att det fanns en bra variation med maten på all inclusive
-
Att det ska framgå att vi ej får ta med oss snacks som chips och macka från baren redan när vi hämtar dessa eller vid incheckning eller på hotell rummet eller på apillos hemsida om detta till solbäddarna då de ej informerade oss om detta personalen gjorde en stor sak av detta sa att deras chef sagt till dem både badvakten och bar personalen jagade folk lämnade sina andra uppgifter för att jaga gäster vid sol stolarna så kunderna fick en tillrätta visning inför andra kunder de blev både pinsamt och dålig stämning då detta skedde efteråt Inte när vi gäster hämtade vanliga saltade chips snacks i baren ej info från hotellets sida I baren vi fick ej äta något vid solbäddarna De är vanligt att man äter nått när man solar chips eller frukt osv sen borde de bytas säng kläder för de är ingen kul och fräscht att vara ny duschad och ligga i orena lakan som är kladdiga och sandiga Sen är sängarna extremt hårda och stör sömnen golven var full med sand städningen var ej bra de borde ha en sop så man själv kan sopa bort sand och smuts och städa även om de ej är vår uppgift Fick säga till redan från dag 1 de bytte ej handukar efter de gjorde de detta Sen mini baren som Ingår ingen info på rummet eller vid incheckning att de fylls på endast 1 gång efter ankomst och att de är gratis och ingår Samma med hyrda pool handukarna de byttes aldrig ut ingen info från reception då jag själv fick säga till och gå info att de ej skedde av städaren då skulle vi som Kunder själv ombesörja denna tjänst vi bet 10 euro som Deposition att byta i reception ej Info att vi gäster ska göra det Så jag hade en smutsig samma handuk hela vecka. De står ej på all-inclusive i appols sida att all-inclusive fylls på endast 1 gång efter ankomst ej varje dag och hotellet sa efteråt att de var var 3e dag vi kom på lördag och de bytte tisdag men ej fredag då de var 3e dagen igen

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

Margareta,
Saltsjöbaden

+
Vi har varit där flera gånger förut. Känner igen många i personalen.
-
Typ av musik på poolområdet är för stark och skrällig. Önskar mer dämpad musik.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Jari,
Viskafors

+
Att buffén varierade dag för dag
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

761 omdömen
Utmärkt
 
275
Väldigt bra
 
291
Bra
 
111
Mindre bra
 
52
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2019-07-05

Inlägg av damijanad Helsingborg, Sverige

Förväntade mig mer

Vill bara säga först det positiva med hotellet var att vi fick en havsutsikt, det var rent, air condition funkade bra, hotellet ligger nära till centrum i magaluf och personalen var de snällaste jag träffat. Vi hade pickup kl 17:40, men de som jobbade ordnade så att vi checkade ut kl 12 och var vid poolen sedan fick vi ett annat rum som vi skulle duscha i. De var verkligen jätte snälla! Dock de negativa sakerna var att sängarna var hårda, matten var enformig och de hade specifikt vad som innehöll i all-inklusive. Vill inte var sån men all inklusive ska vara all inklusive. Tycker iallafall vi skulle fått en drickbar whiskey, vi har också varit på hotell där de gett chivas som all inklusive. Men om det ska enbart vara begränsat dricka så är all-inclusive ganska onödigt.Tillbaks till maten den var enformig och för mig som inte äter fisk hade jag ännu mindre att välja mellan. De serverade typ samma mat till både lunch och middag. Vilket ogillas mycket från min sida för vi fick äta ute. Så slutligen vill jag säga att jag hade rekommenderat detta hotel ifall man stannar kanske 5-6 dagar men inte 10 dagar. För maten är god problemet är att det är samma varje dag. Sängarna är okej om du sover en kortare tid, dock finns det också i andra rum bättre sängar. Så det beror helt enkelt på turen.

 
2019-06-11

Inlägg av vonado Puerto Banus, Spanien

Otroligt utsikt

Hotellet har en lyxig känsla med en utsikt som är svår att förbättra. All inclusive Buffén var bra, men kunde varit bättre med mer variation. Personalen var väldigt serviceinriktad, och poolområdet var vackert, samt terrassen man kunde sitta ute och äta middag på medans solen gick ner i bakgrunden var enastående. Lite hårda sängar men. Lugnt och fint området, enda negativa är att grinden för trappen från stranden låser 00:00, då blir det att promenera upp för en ganska så brant väg. Återkommer mer än gärna.

 
2018-07-07

Inlägg av sysems Tranas, Sverige

Bra och lugnt All-inclusive

Trevligt och relativt lugnt hotell av familjetyp i ett område med mycket aktivt nattliv. Hotellet har egna arrangemang med musik och uppträdande under mer normala tider. Däremot en del oljud långt in på natten från intilliggande hotell. All personal är mycket trevlig och serviceminded. Rena och frächa rum. Rent och fint även på allmänna toaletter. Märkligt hissarrangemang där både matsal och reception har trappor för att nå till hissarna. Medan alla rum och pool och bar kan nås med hiss och ramp. Finns hiss-stol i trappor dit hiss ej når. Oftast räcker solstolarna vid poolen till om man inte är för mogontrött. Endast ett fåtal parasoller. Poolen upplever vi som mindre än vad bilder visar. Hotellet har inga solstolar eller annan service på stranden (allmän strand) som nås via hiss eller trappa vid poolen. En del alger på strand och i vattnet. Även enstaka stenar i vattnet. En ok badupplevelse, långgrunt. All-inclusive buffen är på det hela taget bra. Det finns alltid något som passar. Men det känns ändå enformigt mot slutet av veckan med lite tamt kryddad mat, inget som sticker ut. Gott om efterrätter. Vegetariska utbudet är begränsat i buffen. Men det går kanske att begära något anpassat. Det röda vinet som ingår (kran) är inget vidare. Men det vita och ölen är helt ok. Rekommenderas för familjesemester.

 
2018-06-11

Inlägg av janpettersson69 Stockholm, Sverige

Fint hotel med bra service!

Tillbringade en vecka på detta fina hotel med min flickvän. Snabb och smidig incheckning. Bodde på övre halvan med sjöutsikt. Jättefina och rena rum. Hade allinclusive under vår vecka. Samtliga måltider bjöd på ett stort urval av rätter, som var bra smaksatta. urvalet av mat passar såväl vegetarianer, som veganer. Fanns även ett stort urval av smörgåsar samt fikabröd i poolbaren som ingick i allinclusive. Poolområdet var helt nytt och fräscht. Hotellet vänder sig främst till en vuxnare publik. En extra eloge till personalen på hotellet, som var antastiskt serviceminded. Hit återkommer man mer än gärna.

 
2017-12-25

Inlägg av alshamani100 Västerås, Sverige

Mycket fint och bra hotel

Det var den första gången i Spanien men det kommer inte att vara den sista. Mycket bra och trivsamt hotell som passar barn och familjer. Mycket trevliga personal över allt och maten är toppen och varierad mallen olika sorter av mat. Jag skulle rekommendera detta hotell varmt.