Kundomdömen om Aqua Sol

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,1 av 10 baserat på 109 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,1 / 10
Städning
 
6,8 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Emelie ,
Uppsala

+
Nära till allt.
-
Bättre städning.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


7 av 10

Ann ,
Gävle

+
närhet till strand och buss
-
Halvpensionen på hotellet var inte ok. Frukost ok, men middagen var ej ok, Inget smaka och när det var kött var det stenhårt. Ett par grannar åt sista kvällen på hotellet: Deras kommentar: Det var det sämsta vi ätit på hela veckan.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

Lennart,
Farsta

+
det var lugnt på nätterna.
-
För hög volym på musiken på kvällarna.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


8 av 10

Per-Olof,
Varberg

+
-
Fick rum L7 längst bort och högst upp på en flygeln mot en väg hur bra kan det vara som pensioner, frågade om byta rum gick inte, Det sänker bemötandet på hotellet vi såg att det var lägenheter tomma.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


6 av 10

Sven olov,
Sveg

+
Nära till strand o affärer
-
Det borde vara hiss i varje hus

Bekräftad gäst: 2018-09-29


5 av 10

Ann Britt ,
Hällekis

+
Rent och snyggt
-
Sätt in hiss, inte ok med alla dessa trappor. Bära resväskor mm upp till tredje våning är horribelt. Vart du än skulle gå så var det trappor

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

inga-lill,
Åhus

+
Har bott där tidigare men nu var det moderniserats mycket fint
-
nej

Bekräftad gäst: 2018-09-08


8 av 10

Michael,
Skövde

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


8 av 10

Carina,
Uppsala

+
Fräscht, stor ljus lägenhet fin utsikt mot det lilla vattenfallet, den fantastiska städningen
-
En annan ingång mot lgh in mot vattenfallet/gården så man slipper gå förbi alla som ligger vid poolen. Tala om att det är mycket smala trappor att gå i i hotellbeskrivningen. En reseledare bör följa med in på hotellen och se till att vi blir omhändertagna. Upplysa bättre om att man inte kanske kan få tillträde till rummet förrän kl.15. Mer synlighet av reseledare vore trevligt och bättre koll på att vi resenärer är nöjda. Ta bort köbildning/ paxning till solstolar till poolen som börjar redan kl 7 på morgonen. Se till att alla får tillgång till poolen.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


7 av 10

My,
Bara

+
-
Hissar till i allafall bagage

Bekräftad gäst: 2018-08-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

1273 omdömen
Utmärkt
 
378
Väldigt bra
 
521
Bra
 
229
Mindre bra
 
79
Underkänt
 
66

5 senaste omdömen

2019-11-06

Inlägg av Annayamazakura

Vi hade tur med vädret

Hotell med många trappor. Receptionisten var tillmötesgående och bytte rum när vi kom då jag har svårt att gå - det var dock mycket trappor ändå. Städning en gång på hela veckan. Slitet ( en list vid dörren var lös så när vi skulle gå ut lossnade den helt och dörren gick inte att stänga). Inga sänglampor så antingen släckt eller tänt från taklampan.

 
2019-06-29

Inlägg av thomasp874 Umeå, Sverige

Hyffsat

Andra gången vi bor på detta hotell, ett par klagomål denna gång de har tillåtit lite väl mycket ungdomar på hotellet. Musik och dragande av stolar mellan kl 5 till 7 på morgonen. Men man tillåter inte barnen att bada fören klockan 10,00 på dan. Personalen ger bra service men helt plötsligt så här de bestämt att det var bara städning 3 dar i veckan inte bra.

 
2018-06-23

Inlägg av LinaLind Arvika, Sverige

Utmärkt och prisvärt!

Jättebra hotell och verkligen prisvärt(!!) Vi bodde två vuxna och sex barn fördelade på två lgh. Vårat önskemål om lgh bredvid varandra och med utsikt mot poolen gick att tillgodose. Lägenheterna var fräscha och det städades varje dag! Poolområdet är fint och relativt lugnt. På hotellet bor endel ungdomar men de var inte direkt störande då de sov hela förmiddagen och sedan gick vidare till nästa fest på eftermiddagen. Frukosten var god och innehöll allt man kan önska. I det stora hela en perfekt vistelse!

 
2018-05-08

Inlägg av Silvana P

Var rädd om era saker...

Bra hotell/lägenheter, rent och fräscht, frukosten var mindre god speciellt deras pannkakor... 3 små pannkakor för överpris. Och värst av allt var det kläder som försvann efter städning. Blev bemött av att receptionen misstrodde att någon hade tagit kläderna och frågade flera gånger om jag var hundra procent säkert på att jag hade de grwjerna i rummet. Så om ni vill stanna här rekommenderar jag att vara rädd om era saker..

 
2017-07-07

Inlägg av thomasp874 Umeå, Sverige

Trevligt hotell

Ett mycket trevligt hotell med en stor blandning av gäster, familjer, äldre, ungdomsgäng, möhippor ja alla typer av gäster och det fungerar, jättekul. Shower varje kväll med hyfsat bra standard. Poolområdet mycket bra med trevlig personal. Priserna på hotellområdet är helt ok. Både barn och vuxna trivdes i hela14 dagar. Ett litet minus är att man måste betala för att få wifi på rummen.