1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Europe Playa Marina

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,
Stockholm

+
Lugnet, närhet till restauranger samt buss till Palma 20 meter från hotellet.
-
En fungerande AC och ventilation på rummet, som fungerar hela veckan. Bättre städ av badrum samt gärna bye av badlakan och sängkläder under veckan.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


7 av 10

David,
.

+
Fint läge/utsikt vid havet.
-
Bättre WIFI - fungerade INTE i vårt första rum. Personalen hävdade dock att den gjorde det. Vi bytte rum!

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

,

+
Lugnt och vackert beläget
-
Bakgrundsmusiken överallt i hotellet var störande istället för avkopplande

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

,

+
Det vackra läget och bra frukost
-
Personalen hade stora problem med serveringen vid poolen, dels att ens gå ut från baren och se nya sällskap som satt sig men också med kortbetalningen, detta hände varje gång. Pengarna drogs dessutom dubbelt en gång och det tog dom ca 1,5 timma att lösa problemet var av en i sällskapet var tvungen att sitta med hela denna tiden.

Bekräftad gäst: 2018-06-09


9 av 10

,

+
beliggenhed
-
bedre service ved poolbar

Bekräftad gäst: 2019-06-29


9 av 10

Susan,
Roskilde

+
Værelses standard og udsigt.
-
Poolen måtte gerne have været opvarmet.

Bekräftad gäst: 2019-04-20


8 av 10

Per Bo,
Svendborg / København

+
Dejlige rammer og rent/pænt. Godt indeklima og velfungerende aircon. Kompetent personale i reception og rengøring. God og varieret madudvalg.
-
Serverings personalet lever ikke op til den øvrige standard. Ville være dejligt hvis hotellet kun var for voksne :-)

Bekräftad gäst: 2018-08-04


10 av 10

Jan,
Nørrebro

+
Beliggenhed er bare konge
-
Fitness rum, bedre maskiner

Bekräftad gäst: 2018-07-28


9 av 10

Louise,
Grindsted

+
Udsigte
-
Personalet var meget stresset de sidste to dage og det kunne tydelig mærkes

Bekräftad gäst: 2018-07-21


8 av 10

Tina ,

+
Udsigten Ingen små børn
-
Servicen/personalet var meget dårlig !

Bekräftad gäst: 2018-07-14


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

494 omdömen
Utmärkt
 
157
Väldigt bra
 
188
Bra
 
85
Mindre bra
 
42
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2019-07-12

Inlägg av Voyage376063

Bättre service tack

Bra läge och fantastisk utsikt. Frukosten mycket bra. Enda att klaga på är att stora delar av personalen inte är direkt är serviceminded, många sura miner och en hel del suck och stön. AC:n på rummet strulade hela tiden.

 
2019-04-25

Inlägg av majabackler88 Helsingborg, Sverige

Fantastiskt hotell precis vid havet.

Europe Playa Marina ligger precis vid strandkanten i Illetas. Hotellet är mycket välvårdat och fräscht och har en stor fin pool och mängder av solstolar. Hotellet har lagom stora rum ,sköna sängar och balkonger med havsutsikt. Enda nackdelen var badrumsdörrarna som var glasdörrar. Liknade mer duschdörrar. Frukosten var väldigt bra med mycket av allt. Vi uppskattade att kocken gjorde omelett och Ägg Benedict mm vid beställning. Vi hade halvpension och nyttjade det flera kvällar. Menyn hade tre olika alternativ varje kväll och är absolut den bästa halvpension jag varit med om. För det mesta riktigt bra mat. Varje kväll fanns också en stor varierad salladsbuffé och en dessertbuffé. Det bästa med vistelsen är nog ändå personalen. De var så himla gästvänliga, trevliga och härliga människor allihop.

 
2018-09-29

Inlägg av MiaS1342

Bästa läget

Allt var toppen! Poolen ren och fin, härligt havsbad, även den lilla stranden. Frukosten jättegod, och även middags buffén. Rummen fräscha och städningen helt ok. Hjälpsam personal i alla lägen. Buss förbindelser till Palma var 10:e minut. Fantastisk semester!

 
2018-08-27

Inlägg av Sofie S

Vilket läge!!

Fantastiskt läge och utsikt över havet och Palmabukten!! Lugnt område men enkelt att ta sig in till Palma med bussen som stannar i närheten av hotellet. Rymligt och Fint hotellrum. Bad i havet från stegar och en liten strand inne i viken. Önskar kanske lite mera variation på frukosten men smakade väldigt bra. Kommer återvända hit igen!!

 
2018-07-20

Inlägg av Annette S Stockholm, Sverige

Lugnt och rent. Vacker utsikt.

Bra anläggning. Lugnt och skönt. Lätt att få solstol. Maten var väldigt bra med hälsosamma alternativ. Städerskan kom tidigt och var kanonbra. Servitörerna kunde dock vara proffsigare och lugnare i sitt sätt. Bussen gick utanför in till Palma och stannade precis utanför shopping centret Porto Pi. Massören på hotellet var väldigt kunnig och bra. Gymet kan behövas fräschas.