1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Prinsotel La Pineda

 • Fräscht familjehotell
 • Stort poolområde
 • Köp till halvpension

På hotell Prinsotel La Pineda i Cala Ratjada på Mallorca har du nära till både bad och centrum, och vid det fina poolområdet infinner sig semesterkänslan fort. För att göra vistelsen ännu lite bekvämare kan du köpa till halvpension.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-4 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter deluxe för 2-4 personer, varav 1 barn. Juniorsviter för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Rent, vänlig personal och bra läge.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 283 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet består av flera byggnader belägna i fina omgivningar i Cala Ratjada. Mitt på hotellområdet ligger det stora och trivsamma poolområdet inbäddat i grönska. Här finns en stor pool en separat barnpool. På hotellet finns också en pool endast för vuxna. Gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot deposition. Pool-/snackbar och en foodtruck. Totalt finns det tre restauranger på hotellet, en som serverar buffémat, en tapasrestaurang samt en grill- och pizzarestaurang.

Lekplats, lekrum och barnklubb i hotellets regi. Kvällsunderhållning för barn och vuxna. Gratis gym och aerobics. Gratis spa med jacuzzi och bastu. Massage och olika behandlingar mot avgift. Gratis bordtennis. Tennis mot avgift. Gratis wifi på hela hotellområdet. Parkering. Liten supermarket finns på hotellet. Reception som är öppen dygnet runt. Liten väg kan behöva korsas för att komma till receptionen. Till centrum är det ca 500 meter. Till närmsta bad, som är klippor, är det ca 500 meter. Till närmaste strand är det ca 1,4 kilometer. Ljud från kvällsunderhållningen kan upplevas som störande i vissa rum. Lokal trafik.

Måltider

Tvårumslägenheterna: Inga. Halvpension eller Halvpension inkl. dryck mot tillägg. Tvårumslägenheter deluxe och Juniorsviter: Frukostbuffé. Halvpension eller Halvpension inkl. dryck mot tillägg.

Bra att veta

Liten väg måste korsas för att komma till receptionen.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen