1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ferrera Blanca Mar Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Läget
-
Solstolarna bör inte kunna bokas flera timmar innan poolen öppnar.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


6 av 10

,

+
Närheten till stranden och alla fina växter i området.
-
Åtgärda avloppslukt i badrum. Laga söndriga saker i hotellrummet. Fräscha upp hotellrummet (slitna). Gör något åt den höga ljudnivån i restaurangen. Laga de solstolar som är sönder och rengör eller köp nya madrasser till dem.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Maud,
Nynäshamn

+
Allt var super bra.Bra och fint läge på rummet utan extra kostnad
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

Amanda,
Stockholm

+
All fantastiska personal, helt underbara
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


8 av 10

Agnes,

+
Lite på sidan av, men ändå nära till allt. Bra All Inclusive
-
Äckliga filtar till täcken

Bekräftad gäst: 2019-05-25


9 av 10

Carolina,
Skåne

+
-
Hotellet använder fruktansvärda mängder med engångsplast vilket vekligen borde ses över!!

Bekräftad gäst: 2019-05-11


9 av 10

Marko,
Flen

+
Läget
-
Luktade tyvärr mögel i duschen i rum 9204

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Pär,
Göteborg

+
Läget på vårt rum
-

Bekräftad gäst: 2018-08-18


3 av 10

,

+
Avstånd bra till stranden
-
Tycker alla barerna skulle ha samma sortiment.

Bekräftad gäst: 2018-08-11


10 av 10

Christina,
Timmersdala

+
Positiv o snabb personal
-

Bekräftad gäst: 2018-07-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

2267 omdömen
Utmärkt
 
1305
Väldigt bra
 
665
Bra
 
209
Mindre bra
 
61
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2019-07-08

Inlägg av JJ84swe

Personalen 5 av 5

Skulle kunna åka hit igen bara på grund av den härliga personalen. Som dem slet och ändå var dem hela tiden genuint trevliga och glada. Hotellet är inte en 4 a, mer än 2,a. Trappor precis överallt, så träna bena innan ni åker. All inclusive med tillgång till det mesta, buffé till frukost, lunch och middag. Dock inte så jätte barnvänlig buffé. Obegränsad tillgång till dricka och glass. Tyvärr inte en ledig solstol på 8 dagar, då dessa paxades utan att någon rensade bort alla handdukar. Men helt klart värt ett besök, dock räckte det långt med 8 dagar.

 
2018-06-29

Inlägg av 902kjellj Örebro, Sverige

Teknisk chef

Bra hotell med god mat och trevlig personal. Fina badvikar med fina sandstränder. Rummen är stora och rymliga och servicen är bra. Vi har inget att klaga på utan har haft en trevlig vecka på ferrera Blanca.

 
2018-06-11

Inlägg av Yvonne T Puerto de La Cruz

Cala Ferrera - ganska långt från Cala Do´r

Cala Ferrera - ett hotell för unga människor. Fina poolområden, grönska, god mat men ack så många trappor överallt. Gamla människor eller handikappade bör inte välja detta hotell! Den som inte har all inklusiv torde ha svårt att få någon mat. Det finns varken affärer eller restauranger i närområdet. Havsviken syns i fjärran - dvs tre länga trappor ner.

 
2018-05-06

Inlägg av Fischyking Malmö, Sverige

Fantastiskt

Ett mycket fint hotell med ett mycket bra läge med närhet till en fantastisk strand med kristallklart vatten. Rummen är stora och rymliga och både balkonger och terrasser är stora med plats för solsängar på terasserna. Kunde gärna funnits mörkläggningsgardiner på rummen eftersom det blir ljust väldigt tidigt. Maten är bra både i buffématsalen och i den andra matsalen där man förutom snacks har en italiensk a la carte meny att välja ifrån. Lyckat bra kvalitet på maten. Bra service från personalen som är mycket trevlig och uppmärksam. Polerna, det finns 4 stycken är mycket fina och rena. Det finns massor av solstolar så det är ingen risk att man blir utan. Drycken som ingå i all inklusive är bra och känns varken vattniga eller billiga. Jag är mycket nöjd med helheten och har inget att anmärka på förutom det jag redan nämnt.

 
2016-09-07

Inlägg av Jessica T

Ok hotell med bra läge

Detta hotell representerar både det bästa OCH sämsta hos ett hotell. Och lite däremellan. Maten var ok. Man hade lite olika teman. En del mer lyckade än andra. Men man behöver inte gå hungrig. Det fanns en buffétrestaurang samt en annan där man vart serverad mat. Buffétrestaurangen var otroligt tråkig. Påminner om en mindre rolig skolmatsal. De som arbetade där gick enbart runt och plockade undan porslin. Man fick gå och hämta sin dricka i en lucka. Dom tilltalade inte ens gästerna. Under lunch och middag kunde man inte ens få en kopp kaffe efter maten. Ingen möjlighet att sitta ute och äta om man inte gick till poolbaren. Underhållningen var sådär. Mest för barnen. Trots att det var mycket gäster som satt kvar på kvällen så stängde allt. Då vi satt på restaurangen vid poolen och åt, så stängde dom ner fast vi inte ätit klart. Började kånka runt med solstolar osv. Hotellet hade ett fint soltak som ingen använde. Vi bad om att få upp ett parasoll då det var väldigt hett däruppe och inga platser vid poolen eftersom alla paxade platser utan att vara där.. Det var helt omöjligt att få. Två timmar senare bad två spanska kvinnor om samma, då gick det så bra så. På hemresedagen frågade vi om vi kunde få komma in och äta frukost några minuter innan dom öppnade kl 08:00 för att slippa stressa. Det var omöjligt. Städningen på rummen var bra. Städerskorna var den personal som var trevligast. Hälsade alltid glatt! Men städningen kring pooler osv var obefintlig. Samma fimpar kunde ligga där i flera dagar. Även i receptionen var servicen bra. Annars måste jag säga att jag tycker servicenivån var under all kritik. De som var trevliga var mycket trevliga men dom var få. Det kändes som man kom och störde. Deras engelska var också ganska begränsad. Rummen var bra. Sängarna ok. Det som var bäst var att hotellet var väldigt välisolerat. Hördes ingenting då man stängde dörren. Enda anledningen till att hotellet får en trea och inte en tvåa är läget. Nära till strand och centrum. Stort och luftigt med många pooler.