1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Azul Playa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 326 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Malin,
Gustavsberg

+
Rent och fräscht! Trevlig och hjälpsam personal. Lugnt och skönt
-
Då det är lägenhetshotell så kanske det kan finnas diskmedel och disktrasa iaf. Kändes lite onödigt att köpa stor förpackning och så använder man en bråkdel på plats. Hoppas nästa gäst får det vi lämnade

Bekräftad gäst: 2019-08-17


9 av 10

Maria ,
Malmö

+
Läget, balkongerna
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


9 av 10

Leif ,
Söderhamn

+
Läget
-
Vi fick bara en rumsnyckel som behövdes för att få ström på rummet. Så om en gick för att handla behövde någon komma och öppna grinden till hotell rådet när man kom tillbaka. Extra nycklar är önskvärt.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

Jennie,
Järfälla

+
Mysigt hotell nära stranden och med fint litet poolområde med trevlig bar. Lugnt utan störande underhållning från det egna eller kringliggande hotell. Hade stor fin terass mot stranden.
-
Tråkigt atomteori restaurangen var öppen eller nån info om det. Ingen diskning vid städning.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Anna,
Stockholm

+
Terassen
-
Att toadörren var av glas var mindre bra. Står ingenstans. När vi frågade guiden på flygplatsen om just det påstods det att det inte var glasdörrar. Dålig påfyllning av toapapper. Handdukar var lite hipp som happ. Städningen var väldigt sen. Fanns ingen i FI om när repan var öppen.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Sophie ,
Stockholm

+
Paellan vid poolen var fantastiskt god!
-
Allt vatten rann rakt ut på golvet när man duschade, en list längst golvet hade varit bra eller åtminstone en skrapa.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

Jenny,
Stockholm

+
Att det inte var så stort
-
Info om var man lämnar nyckeln när man åker hem tidigt och receptionen Inte är öppen

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

Christoffer,
Saltsjö-Boo

+
Strandnära och trevlig personal
-
Få bort mögeldoften

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

Emma ,
Borlänge

+
Trevlig och bra personal, fräscht rum, jättebra läge med närhet till stort utbud av restauranger, flera supermarkets och till stranden.
-
Bättre städning, byt sängkläder och diska. Vi fick sova i lortiga sängkläder och hade varken diskborste eller diskmedel på rummet att diska med.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


7 av 10

Erik,
Södertälje

+
Läget!
-
Effektivisera incheckningen. Städerskorna borde diska.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

75 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
26
Bra
 
13
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-08-21

Inlägg av 656malinm Varmdo, Sverige

Fräscht och lugnt

Fina fräscha lägenheter med rejäl altan och balkong. Vi hade en härlig vecka och hängde en hel del vid poolen. Trevligt bemötande från all personal. Pastarätterna i poolbaren var riktigt goda och drinkarna enorma. Vi gjorde vår egen frukost och tyckte kanske att det kunde finnas disktrasa o diskmedel, men annars enkelt men tillräckligt utbud av utrustning i köket för oss. Mycket poolbad men Bara en trappa ner så var vi på Cala Fererra, med salta bad. Åker jag hit igen så blir det samma lägenhetshotell!

 
2018-06-30

Inlägg av Pinacolada9 Göteborg

Rent och fräscht

Var en vecka i juni månad. Vi bokade en juniorsvit. Väldigt fräscht rum och toalett. Modernt! Städning dagligen, och de gjorde ett bra jobb! Det fanns bra med köksredskap för att laga mat inne ibland. AC ingick i priset! Området var också rent och fint. Mycket trappor, så om man har svårt att gå eller har barnvagn är det säkert jobbigt. Man skötte sig helt och hållet själv och såg knappt någon personal. Receptionen ligger strax utanför hotellområdet och man går aldrig där om man inte har ett ärende. Receptionisterna var loja. De hälsade knappt eller var särskilt engagerade vid frågor, men de var inte otrevliga. Poolen var ganska liten men man fick plats vid stolarna. Djup pool på 2,2 m. Mycket restauranger i området , speciellt inne i cala dor. God mat överlag! Det ligger en karaokebar över gatan som var störande, men de höll inte på längre än ca midnatt , ibland längre.

 
2018-02-28

Inlägg av Lena A Hallstavik, Stockholm County, Sweden

Mysigt lägenhetshotell

Mysigt lägenhetshotell med nära till strand och restauranger. Fina rum och trevlig personal som städade och som jobbade i poolbaren. Stor balkong med havsglimt. Kan sakna en frukostrestaurang men överlag ett mysigt område. Det gick att få omelett eller pizza som lunch vid poolbaren och en kväll i veckan gjordes det paella. Annars ingen restaurang kvällstid men det fanns många andra i närheten.

 
2017-10-28

Inlägg av stenson2017

Fyra pensionärer på Playa Azul,Cala D´or, sept 2017.

Vi hade mestadels självhushåll i två fräscha lägenheter, med balkonger/altaner bredvid varandra. I området finns flera livsaffärer typ SPAR, men ett matvaruhus typ EROSKI låg på för långt promenadavstånd. Utöver den mkt nära och välbesökta Cala Ferrera finns Cala Esmeralda på kort promenadavstånd, en fin strand som inte var lika hårt belastad, tyckte vi. Närområdet, med flera butiker och restauranger, tyckte vi var mkt trivsammare än Centrum längre bort. Ett minus var att vuxen-poolen med djup 2,20 m saknade en grundare avdelning, på ca 1,20. Dessutom, i en lägenhet misslyckades personalen med att få tvättställsvattnet att rinna ut. Irriterande, hela veckan ! Ett hotell med lugn och trivsam stämning !

 
2017-08-06

Inlägg av 702margaretad Göteborg, Sverige

Undvik

Fina lägenheter med fantastisk altan, allt vad du behöver i form av bekvämligheter men vad hjälper det. Cala Ferrera är en hemsk liten överbefolkad strand. Svårt att ta dig ned till vattnet pga. människor, smutsigt vatten fullt av skräp, trasor och flottigt hinna. Själva området är fullt med turistiska restauranger, affärer som säljer plast och det är svårt att ta dig ned till vattnet. Hotellet närmsta granne är en kareoke bar som med fasansfull underhållning gör det omöjligt att somna före midnatt.