1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Azul Playa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Ulla,
Surahammar

+
Altan och läget nära till allt.
-
Kontroll av all köksutrustning. Plats att lägga resväskan.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


5 av 10

Monica,
Eskilstuna

+
-
Bättre Wi-Fi. Fanns ingen som tog emot nyckeln när vi skulle åka hem på morgonen ingen information om vart man skulle lägga den

Bekräftad gäst: 2018-10-06


7 av 10

Carina,
Gislaved

+
Rent och snyggt.
-
Dålig återkoppling när vi bad om hjälp, om att bagaget anlänt och om tider för massage.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Anna,
Karlstad

+
Lugnt och bra läge. Jättetrevlig altan. Fräscht. Mycket bra städning.
-
Toalettdörren! Gäller att man känner varandra väl. Vanliga stolar och ett vanligt bord vore bättre än nuvarande lösning. Saknas också avställningsyta för småsaker. Vi hade ingen vattenkokare. Tyvärr störande kareokebar. Bättre ljudisolering i dörren med något tjockt draperi kanske. Borde finnas någon avskärmning på altanen till de bredvid. Svårt veta om man skulle prata eller låtsas att de inte var där. Vi hängde upp en handduk. Vi hade rum 2204. Annars väldig fin och trevlig altan.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Lotta,
Stockholm

+
Terrassen, nära till stranden, bra och fräsch standard på lgh
-
Sängarna var alldeles för hårda. Puben mitt över gatan störde sent på kvällarna med mycket hög musik o kariokee fast vi hade lägenhet med balkong/fönster åt andra hållet

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Mats,
Huddinge

+
Det kändes gemytligt, lugnt och framför allt inte för stort.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Olga,
Stockholm

+
Väldigt rent och fräscht både inne i lägenheten och ute på gården och swimming pools område. Väldisponerat rum, särskilt trevlig med terrasen.
-
Kanske minska på tvätten, inte byta handdukar o annat varje dag för att minska trycket på miljö. Gärna källsortering, hoppas annars att personalen källsorterar.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Lena,
Västerås

+
Låg centralt, nära till havet och en fantastisk service vid poolen av bartendern Toni.
-
Skulle vara flera kort för att komma in i lägenheten. En riktig dörr in till toaletten.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


7 av 10

Odd, Tanja och Elisabet.,
Trelleborg

+
Stora balkongen och polen med solstolar. Trevlig receptionist.
-
Bra renovering av lägenhet, men fattas lite. Inget att satta tvålen i inne i duschkabinen förvarings ställe for personliga grejor, böcker ,tidningar, kartor ,glasögon ja småsaker också ljus vid bäddsoffa, går ej att läsa som det är nu.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

Per-Arne ,
Norrköping

+
Stor lägenhet och terass. Lugnt läge. Mycket god mat i restaurangen. Bra med pool-bar där det även gick att beställa mat. Bra pool, plats för alla.
-
Frukost saknas. Receptionens läge. En del personal oengagerade. Mer reklam för restaurangen. Rabatt på restaurang för boende. Fler och flyttbara parasoller.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

70 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
24
Bra
 
13
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-06-30

Inlägg av Pinacolada9 Göteborg

Rent och fräscht

Var en vecka i juni månad. Vi bokade en juniorsvit. Väldigt fräscht rum och toalett. Modernt! Städning dagligen, och de gjorde ett bra jobb! Det fanns bra med köksredskap för att laga mat inne ibland. AC ingick i priset! Området var också rent och fint. Mycket trappor, så om man har svårt att gå eller har barnvagn är det säkert jobbigt. Man skötte sig helt och hållet själv och såg knappt någon personal. Receptionen ligger strax utanför hotellområdet och man går aldrig där om man inte har ett ärende. Receptionisterna var loja. De hälsade knappt eller var särskilt engagerade vid frågor, men de var inte otrevliga. Poolen var ganska liten men man fick plats vid stolarna. Djup pool på 2,2 m. Mycket restauranger i området , speciellt inne i cala dor. God mat överlag! Det ligger en karaokebar över gatan som var störande, men de höll inte på längre än ca midnatt , ibland längre.

 
2018-02-28

Inlägg av Lena A Hallstavik, Stockholm County, Sweden

Mysigt lägenhetshotell

Mysigt lägenhetshotell med nära till strand och restauranger. Fina rum och trevlig personal som städade och som jobbade i poolbaren. Stor balkong med havsglimt. Kan sakna en frukostrestaurang men överlag ett mysigt område. Det gick att få omelett eller pizza som lunch vid poolbaren och en kväll i veckan gjordes det paella. Annars ingen restaurang kvällstid men det fanns många andra i närheten.

 
2017-10-28

Inlägg av stenson2017

Fyra pensionärer på Playa Azul,Cala D´or, sept 2017.

Vi hade mestadels självhushåll i två fräscha lägenheter, med balkonger/altaner bredvid varandra. I området finns flera livsaffärer typ SPAR, men ett matvaruhus typ EROSKI låg på för långt promenadavstånd. Utöver den mkt nära och välbesökta Cala Ferrera finns Cala Esmeralda på kort promenadavstånd, en fin strand som inte var lika hårt belastad, tyckte vi. Närområdet, med flera butiker och restauranger, tyckte vi var mkt trivsammare än Centrum längre bort. Ett minus var att vuxen-poolen med djup 2,20 m saknade en grundare avdelning, på ca 1,20. Dessutom, i en lägenhet misslyckades personalen med att få tvättställsvattnet att rinna ut. Irriterande, hela veckan ! Ett hotell med lugn och trivsam stämning !

 
2017-08-06

Inlägg av 702margaretad Arguineguín, Spanien

Undvik

Fina lägenheter med fantastisk altan, allt vad du behöver i form av bekvämligheter men vad hjälper det. Cala Ferrera är en hemsk liten överbefolkad strand. Svårt att ta dig ned till vattnet pga. människor, smutsigt vatten fullt av skräp, trasor och flottigt hinna. Själva området är fullt med turistiska restauranger, affärer som säljer plast och det är svårt att ta dig ned till vattnet. Hotellet närmsta granne är en kareoke bar som med fasansfull underhållning gör det omöjligt att somna före midnatt.

 
2017-07-17

Inlägg av Elof16 Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell!

Otroligt charmigt hotell, trevlig personal och fräscha rum! Vi hade en jättestor terrass med utsikt över havet (superior rum), men alla rum såg ut att ha bra balkonger/terasser! Aldrig trångt vid poolen och otroligt nära till havet. Grymt bra för barnfamiljer!!