Kundomdömen om Azul Playa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 410 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Svend Aage,
Glostrup

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-12


9 av 10

Paula Marie-louise,
Svedala

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-12


7 av 10

Anna,
Staffanstorp

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-12


10 av 10

Anne-marina Carola,
Osby

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


6 av 10

Karin,
Helsingborg

+
Storleken på rummet. Närheten till stranden.
-
Det luktar mögel. Poolhandfuksr gratis. Byt morgonrockar. Spat fungerade inte. Störande karaokebar. Sätt att lämna in rumsnyckel när man checkar ut.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


6 av 10

Mikael,
Enköping

+
Trevlig polanläggning samt polbar
-
Vi fick ett rum med mögeldoft. Samt ej fullt fungerande köksdel. Inget uttag för bryggare som fick ställas på golvet för att användas.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


6 av 10

Jari,
Helsingborg

+
läget.
-
bättre luftcirkulation rummet .rummet luktade mögel.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


7 av 10

Alf,
Helsingborg

+
Balkongen
-
Sanera myrorna på balkongen

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

Håkan,
Tomelilla

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

Kenny,
Nacka

+
Närhet till bad o restauranger.
-
Att bubbelpoolen och bastu är varma i spa-avdelningen.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

79 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
28
Bra
 
13
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-08-21

Inlägg av 656malinm Varmdo, Sverige

Fräscht och lugnt

Fina fräscha lägenheter med rejäl altan och balkong. Vi hade en härlig vecka och hängde en hel del vid poolen. Trevligt bemötande från all personal. Pastarätterna i poolbaren var riktigt goda och drinkarna enorma. Vi gjorde vår egen frukost och tyckte kanske att det kunde finnas disktrasa o diskmedel, men annars enkelt men tillräckligt utbud av utrustning i köket för oss. Mycket poolbad men Bara en trappa ner så var vi på Cala Fererra, med salta bad. Åker jag hit igen så blir det samma lägenhetshotell!

 
2018-06-30

Inlägg av Pinacolada9 Göteborg

Rent och fräscht

Var en vecka i juni månad. Vi bokade en juniorsvit. Väldigt fräscht rum och toalett. Modernt! Städning dagligen, och de gjorde ett bra jobb! Det fanns bra med köksredskap för att laga mat inne ibland. AC ingick i priset! Området var också rent och fint. Mycket trappor, så om man har svårt att gå eller har barnvagn är det säkert jobbigt. Man skötte sig helt och hållet själv och såg knappt någon personal. Receptionen ligger strax utanför hotellområdet och man går aldrig där om man inte har ett ärende. Receptionisterna var loja. De hälsade knappt eller var särskilt engagerade vid frågor, men de var inte otrevliga. Poolen var ganska liten men man fick plats vid stolarna. Djup pool på 2,2 m. Mycket restauranger i området , speciellt inne i cala dor. God mat överlag! Det ligger en karaokebar över gatan som var störande, men de höll inte på längre än ca midnatt , ibland längre.

 
2018-02-28

Inlägg av Lena A Hallstavik, Stockholm County, Sweden

Mysigt lägenhetshotell

Mysigt lägenhetshotell med nära till strand och restauranger. Fina rum och trevlig personal som städade och som jobbade i poolbaren. Stor balkong med havsglimt. Kan sakna en frukostrestaurang men överlag ett mysigt område. Det gick att få omelett eller pizza som lunch vid poolbaren och en kväll i veckan gjordes det paella. Annars ingen restaurang kvällstid men det fanns många andra i närheten.

 
2017-10-28

Inlägg av stenson2017

Fyra pensionärer på Playa Azul,Cala D´or, sept 2017.

Vi hade mestadels självhushåll i två fräscha lägenheter, med balkonger/altaner bredvid varandra. I området finns flera livsaffärer typ SPAR, men ett matvaruhus typ EROSKI låg på för långt promenadavstånd. Utöver den mkt nära och välbesökta Cala Ferrera finns Cala Esmeralda på kort promenadavstånd, en fin strand som inte var lika hårt belastad, tyckte vi. Närområdet, med flera butiker och restauranger, tyckte vi var mkt trivsammare än Centrum längre bort. Ett minus var att vuxen-poolen med djup 2,20 m saknade en grundare avdelning, på ca 1,20. Dessutom, i en lägenhet misslyckades personalen med att få tvättställsvattnet att rinna ut. Irriterande, hela veckan ! Ett hotell med lugn och trivsam stämning !

 
2017-08-06

Inlägg av 702margaretad Göteborg, Sverige

Undvik

Fina lägenheter med fantastisk altan, allt vad du behöver i form av bekvämligheter men vad hjälper det. Cala Ferrera är en hemsk liten överbefolkad strand. Svårt att ta dig ned till vattnet pga. människor, smutsigt vatten fullt av skräp, trasor och flottigt hinna. Själva området är fullt med turistiska restauranger, affärer som säljer plast och det är svårt att ta dig ned till vattnet. Hotellet närmsta granne är en kareoke bar som med fasansfull underhållning gör det omöjligt att somna före midnatt.