Kundomdömen om Venecia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 55 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
4,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget. Rent. Trevlig personal. Lugnt. Tillgång till pool.
-
Att dricksvatten borde ingå.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

+
Läget!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


4 av 10

+
Läget
-
Bättre städning, väldigt smutsigt. Tätare avloppsrensning. Allt vatten kom upp i badkarsavloppet. Sista dagen hade vi lök och spagetti i badkaret och 6 cm vatten.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

+
Utmärkt läge
-
Städningen ok men kan bli bättre

Bekräftad gäst: 2019-06-15


8 av 10

+
läge
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


8 av 10

+
Fantastiskt bra läge
-
Litet bättre städning hade varit bra

Bekräftad gäst: 2019-05-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

160 omdömen
Utmärkt
 
87
Väldigt bra
 
41
Bra
 
17
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2018-11-06

Inlägg av kceciliafors Stockholm, Sverige

Nej! Inget vatten i lägenheten och hemsk utsikt.

Fantastiskt mottagande av superreceptionist som hjälpte oss att beställa blommor, men rummet var riktigt dåligt. Vi bodde i samma del som poolen fanns, på övre våningen med altan, i en studio. Altanen ville man inte vara på. Hemska möbler och usel utsikt. Luktade otäckt i studion. Men värst var att vi inte hade något vattentryck vilket gjorde att varken dusch eller toalett kunde användas. Tyvärr vill jag på inget sätt rekommendera det här hotellet trots att det ligger mindre än fem minuter från stranden.

 
2016-08-12

Inlägg av gelican Ystad, Sverige

Bra läge!

Fantastiskt bra läge! Väldigt nära stranden. Och nära affärer och restauranger. Stranden är den finaste jag sett och för att inte tala om det kristallklara vattnet. Vi älskade det! Lite slitna lägenheter men inget som stör eftersom läget är fantastiskt. Vi bodde på andra våningen med havsutsikt! Spenderade många kvällar på balkongen. Fin utsikt! Kunde funnits lite mer köksredskap, som tex en stekspade. Men det funkade ändå. Rent och fint! Bra luftkonditionering! Wi-fi funkar ok. Lite segt när alla är uppkopplade. Vi bodde i huset där receptionen låg. Och över kanalen låg nästa lägenhetshus som tillhörde Venecia. Där fanns poolen. Vi badade aldrig där. Skulle aldrig bada i pool här eftersom havet är helt underbart. Underbar resa med familjen.

 
2016-06-14

Inlägg av gunillaenqvist Solna, Sverige

Semester

Vi bodde i ett litet mysigt hus å taket med stor terrass utan insyn ,jättemysigt, bra läge nära till strand och matställen. Kommer gärna tillbaks trots Sas strejk. Åk gärna buss till Pollenca så mysig liten ort.

 
2020-08-25

Inlägg av tronkisincork Cork, Irland

Very good stay

A friend, my partner and I shared an apartment and we reallly had a great experience. The price, location and set up of the apartment is really good and the girls running it are super attentive and nice. Really appreciated the stay!

 
2020-08-09

Inlägg av Midajoe Portsmouth, Storbritannien

Portsmouth

Super hotel! very nice and calm! the rooms are very clean and comfortable! we were satisfied with everything. the pool is very clean and the water is good.there are many shops and restaurants nearby. the beach is very near.