1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Venecia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
4,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Irfana,
Helsingborg

+
läge
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


8 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


8 av 10

,

+
Fantastiskt bra läge
-
Litet bättre städning hade varit bra

Bekräftad gäst: 2019-05-18


9 av 10

Eva,
Stockholm

+
läge
-
sängarna med plast underlakan har varit obekväma.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


9 av 10

Benny,
Linköping

+
Läget bra, lugnt bortsett från lite störande trafikbuller från genomfartsgatan.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-13


10 av 10

Susanne,
Malmö

+
Fin lägenhet , nära till allt.
-
Bättre öppettider på kontoret. Fanns ex ingen där då vi skulle åka hem

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Hanna,
Helsingborg

+
Läget
-
Problem med avloppet

Bekräftad gäst: 2018-09-01


9 av 10

Sara,
Ängelholm

+
Närhet till stranden. Lugnt och mysigt.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


8 av 10

Conny ,
Staffanstorp

+
Läget, nära till havet. Lagom stort hotell.
-
Badrummet är lite slitet. Behöver renoveras.

Bekräftad gäst: 2018-07-28


9 av 10

Pia,

+
-
Något sätt att få upp tunga resväskor tex en ramp i trappan på hotellet jobbigt att bära upp och ner 20 kilo

Bekräftad gäst: 2018-07-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

135 omdömen
Utmärkt
 
76
Väldigt bra
 
38
Bra
 
14
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-11-06

Inlägg av kceciliafors Stockholm, Sverige

Nej! Inget vatten i lägenheten och hemsk utsikt.

Fantastiskt mottagande av superreceptionist som hjälpte oss att beställa blommor, men rummet var riktigt dåligt. Vi bodde i samma del som poolen fanns, på övre våningen med altan, i en studio. Altanen ville man inte vara på. Hemska möbler och usel utsikt. Luktade otäckt i studion. Men värst var att vi inte hade något vattentryck vilket gjorde att varken dusch eller toalett kunde användas. Tyvärr vill jag på inget sätt rekommendera det här hotellet trots att det ligger mindre än fem minuter från stranden.

 
2016-08-12

Inlägg av gelican Ystad, Sverige

Bra läge!

Fantastiskt bra läge! Väldigt nära stranden. Och nära affärer och restauranger. Stranden är den finaste jag sett och för att inte tala om det kristallklara vattnet. Vi älskade det! Lite slitna lägenheter men inget som stör eftersom läget är fantastiskt. Vi bodde på andra våningen med havsutsikt! Spenderade många kvällar på balkongen. Fin utsikt! Kunde funnits lite mer köksredskap, som tex en stekspade. Men det funkade ändå. Rent och fint! Bra luftkonditionering! Wi-fi funkar ok. Lite segt när alla är uppkopplade. Vi bodde i huset där receptionen låg. Och över kanalen låg nästa lägenhetshus som tillhörde Venecia. Där fanns poolen. Vi badade aldrig där. Skulle aldrig bada i pool här eftersom havet är helt underbart. Underbar resa med familjen.

 
2016-06-14

Inlägg av gunillaenqvist Solna, Sverige

Semester

Vi bodde i ett litet mysigt hus å taket med stor terrass utan insyn ,jättemysigt, bra läge nära till strand och matställen. Kommer gärna tillbaks trots Sas strejk. Åk gärna buss till Pollenca så mysig liten ort.

 
2019-06-05

Inlägg av Pavlina R

The worst experience ever! Never more! - APARTAMENTOS VENECIA ALCUDIA, MALLORCA

Very disappointed!We were force to move from 1 building to another during our stay. Other building was without the swimming pool and the outside payground area for children. We have received a letter that we have to move because the cityhall will switch off the water in our building which was of course a lie. The real reason was they just wanted to close the house because we were the only guests for our last 4 days of stay. Even if it was very unpleasant for us to pack all staff we decided to move but we didn´t have key from other apt. as the receptionist didnt show up due to the rainy day. Next day we came from trip in the evening and found our apartment robbed!!! They have stolen all our electronic devices (2x notebooks, go pro camera etc.).We have called receptionist and she said that it is not worthy to call police.Next day she came with me to the police station to make a report and it was all her effort. I wanted to make an announcement also to the insurance company which they never did - probably they do not have insurance OR it is also an indication that the robbery was organised by them in order to kick us out from the building! Next day we moved-no help from them with luggages on the contrary they even destroyed our sons toys which we had on the garden! Completely unexceptable behaviour!I also wanted the contact of the owner but they didn´t provide it with the comment that OWNER DOES´T WANT TO TALK TO CLIENTS! CONCLUSION = strongly not recommanded place to go!!!

 
2019-05-28

Inlägg av Joanne1702 Widnes, Storbritannien

Unbelievable For Price

1 bedroom apartment. Slightly dated. Very clean. Flat screen tv with BBC1 BBC2 ITV ITV+1 ITV 2 ITV3 CBBC and more. Excellent WIFI. Very comfortable beds. Apartment cleaned along with beds and towels every other day. Great location. Beach 50m. Shops/restaurants 5 min walk. Small pool. Park for children. Great customer service. Alongside a canal running into the sea. Will definitely return. Fabulous 15 days