1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Venecia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
4,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Eva,
Stockholm

+
läge
-
sängarna med plast underlakan har varit obekväma.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


9 av 10

Benny,
Linköping

+
Läget bra, lugnt bortsett från lite störande trafikbuller från genomfartsgatan.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-13


10 av 10

Susanne,
Malmö

+
Fin lägenhet , nära till allt.
-
Bättre öppettider på kontoret. Fanns ex ingen där då vi skulle åka hem

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Hanna,
Helsingborg

+
Läget
-
Problem med avloppet

Bekräftad gäst: 2018-09-01


9 av 10

Sara,
Ängelholm

+
Närhet till stranden. Lugnt och mysigt.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


8 av 10

Conny ,
Staffanstorp

+
Läget, nära till havet. Lagom stort hotell.
-
Badrummet är lite slitet. Behöver renoveras.

Bekräftad gäst: 2018-07-28


9 av 10

Pia,

+
-
Något sätt att få upp tunga resväskor tex en ramp i trappan på hotellet jobbigt att bära upp och ner 20 kilo

Bekräftad gäst: 2018-07-21


6 av 10

,

+
Lugnt och skönt.
-
Varmvattnet tog slut fort på kvällen vid dusch.

Bekräftad gäst: 2018-05-26


6 av 10

gunnar,
haninge

+
-
Safety-box BRA men för DYR "15 Euro per vecka "

Bekräftad gäst: 2018-05-19


10 av 10

Annika,
Västervik

+
Wallt allt fanns som stod i beskrivningen. Bra!
-
Kan ju alltid vara bra om det står en liten diskmedelsförpackning/ mini vid diskbänken.

Bekräftad gäst: 2018-05-19


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

130 omdömen
Utmärkt
 
73
Väldigt bra
 
37
Bra
 
14
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-11-06

Inlägg av kceciliafors Stockholm, Sverige

Nej! Inget vatten i lägenheten och hemsk utsikt.

Fantastiskt mottagande av superreceptionist som hjälpte oss att beställa blommor, men rummet var riktigt dåligt. Vi bodde i samma del som poolen fanns, på övre våningen med altan, i en studio. Altanen ville man inte vara på. Hemska möbler och usel utsikt. Luktade otäckt i studion. Men värst var att vi inte hade något vattentryck vilket gjorde att varken dusch eller toalett kunde användas. Tyvärr vill jag på inget sätt rekommendera det här hotellet trots att det ligger mindre än fem minuter från stranden.

 
2016-08-12

Inlägg av gelican Ystad, Sverige

Bra läge!

Fantastiskt bra läge! Väldigt nära stranden. Och nära affärer och restauranger. Stranden är den finaste jag sett och för att inte tala om det kristallklara vattnet. Vi älskade det! Lite slitna lägenheter men inget som stör eftersom läget är fantastiskt. Vi bodde på andra våningen med havsutsikt! Spenderade många kvällar på balkongen. Fin utsikt! Kunde funnits lite mer köksredskap, som tex en stekspade. Men det funkade ändå. Rent och fint! Bra luftkonditionering! Wi-fi funkar ok. Lite segt när alla är uppkopplade. Vi bodde i huset där receptionen låg. Och över kanalen låg nästa lägenhetshus som tillhörde Venecia. Där fanns poolen. Vi badade aldrig där. Skulle aldrig bada i pool här eftersom havet är helt underbart. Underbar resa med familjen.

 
2016-06-14

Inlägg av gunillaenqvist Solna, Sverige

Semester

Vi bodde i ett litet mysigt hus å taket med stor terrass utan insyn ,jättemysigt, bra läge nära till strand och matställen. Kommer gärna tillbaks trots Sas strejk. Åk gärna buss till Pollenca så mysig liten ort.

 
2018-11-06

Inlägg av Adrian L

Super apartments

Stayed here for a week in October fantastic clean quiet apartments staff friendly and do anything for you super views from our room 2 mins walk to beach 10 mins up to centre totally relaxed holiday will be back next year

 
2018-09-14

Inlägg av Phil R

Great location

Stayed here for two weeks end of August into September, perfect place to relax or keep busy whatever you prefer .no complaints at all about cleanliness or service both were first class.linen and towels changed every second day and reception very helpful.pool was a bit small but was nice and clean.all in all a pleasant stay .