1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Venecia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 102 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
4,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,
Stockholm

+
Läget!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


4 av 10

Malin,
Finspång

+
Läget
-
Bättre städning, väldigt smutsigt. Tätare avloppsrensning. Allt vatten kom upp i badkarsavloppet. Sista dagen hade vi lök och spagetti i badkaret och 6 cm vatten.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

Anna,
Härnösand

+
Utmärkt läge
-
Städningen ok men kan bli bättre

Bekräftad gäst: 2019-06-15


8 av 10

Irfana,
Helsingborg

+
läge
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


8 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


8 av 10

,

+
Fantastiskt bra läge
-
Litet bättre städning hade varit bra

Bekräftad gäst: 2019-05-18


9 av 10

Eva,
Stockholm

+
läge
-
sängarna med plast underlakan har varit obekväma.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


9 av 10

Benny,
Linköping

+
Läget bra, lugnt bortsett från lite störande trafikbuller från genomfartsgatan.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-13


10 av 10

Susanne,
Malmö

+
Fin lägenhet , nära till allt.
-
Bättre öppettider på kontoret. Fanns ex ingen där då vi skulle åka hem

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Hanna,
Helsingborg

+
Läget
-
Problem med avloppet

Bekräftad gäst: 2018-09-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

143 omdömen
Utmärkt
 
79
Väldigt bra
 
38
Bra
 
16
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2018-11-06

Inlägg av kceciliafors Stockholm, Sverige

Nej! Inget vatten i lägenheten och hemsk utsikt.

Fantastiskt mottagande av superreceptionist som hjälpte oss att beställa blommor, men rummet var riktigt dåligt. Vi bodde i samma del som poolen fanns, på övre våningen med altan, i en studio. Altanen ville man inte vara på. Hemska möbler och usel utsikt. Luktade otäckt i studion. Men värst var att vi inte hade något vattentryck vilket gjorde att varken dusch eller toalett kunde användas. Tyvärr vill jag på inget sätt rekommendera det här hotellet trots att det ligger mindre än fem minuter från stranden.

 
2016-08-12

Inlägg av gelican Ystad, Sverige

Bra läge!

Fantastiskt bra läge! Väldigt nära stranden. Och nära affärer och restauranger. Stranden är den finaste jag sett och för att inte tala om det kristallklara vattnet. Vi älskade det! Lite slitna lägenheter men inget som stör eftersom läget är fantastiskt. Vi bodde på andra våningen med havsutsikt! Spenderade många kvällar på balkongen. Fin utsikt! Kunde funnits lite mer köksredskap, som tex en stekspade. Men det funkade ändå. Rent och fint! Bra luftkonditionering! Wi-fi funkar ok. Lite segt när alla är uppkopplade. Vi bodde i huset där receptionen låg. Och över kanalen låg nästa lägenhetshus som tillhörde Venecia. Där fanns poolen. Vi badade aldrig där. Skulle aldrig bada i pool här eftersom havet är helt underbart. Underbar resa med familjen.

 
2016-06-14

Inlägg av gunillaenqvist Solna, Sverige

Semester

Vi bodde i ett litet mysigt hus å taket med stor terrass utan insyn ,jättemysigt, bra läge nära till strand och matställen. Kommer gärna tillbaks trots Sas strejk. Åk gärna buss till Pollenca så mysig liten ort.

 
2019-08-16

Inlägg av QueenMonty123 Great Malvern, Storbritannien

Great Location for a family holiday

Just back home after spending a week at these apartments with our two children. Our apartment had a pool view, the other apartments which have a sea view are accross the water in a seperate block. Our apartment was basic but very clean. Great to have air con in the lounge/kitchen area and in the bedroom. Wifi was great in the room and in the pool area. Never a problem with sun bed availabilty which was great. The apartments are 2 minutes walk from the beach, and 2 minutes walk from the shops and restaurants. Food very expensive in the Spar supermarkets which seem to be everywhere! Worth a walk up to Lidl which is about 15mins away. Took a trip to Alcudia old town which is beautiful, cost 15euro return by taxi. A word of warning, beware of Mosquitos!! Take an anti mosquito spray for the evenings, they are absolutely everywhere and on our first evening of not being prepared, we were covered in bites. Overall though, would highly recommend.

 
2019-08-09

Inlägg av Pinfoldlane123 Holton Le Clay, Storbritannien

Disappointed

Absolutely terrible,came home with bacterial conjunctivitis no lift so had 4 flights of stairs too go up and down ended up with swollen ankles through it. Thought we had booked a room with patio doors as I suffer with panic attacks and anxiety attacks would never of booked if known no patio doors,so spent most of my 7 days crying ruined my holiday