1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om SOL By Melia Alcudia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in av våra gäster efter hemkomst från resmålet.
8,2 av 10 baserat på 60 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Mats,
Uppsala

+
Läget
-
Större variation på djupet i poolen samt trappsteg ner i poolen istället för enbart stegar.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


8 av 10

Taisto,
Hallstavik

+
-
Maten var bra men tyvärr var maten dåligt kryddad.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Sven-Olov,
Hallstavik

+
Jätte fina lägenheter och fint poolområdr
-
Bättre underhållning . Drinkarna i var smaklösa

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Märta,
Uddevalla

+
Det var nära till allt.
-
Jag kände det lite jobbigt när jag skulle gå förbi en massa folk som satt utanför baren på baksidan. När jag skulle gå till o från min lägenhet. Sen var det lite svårt när ingen kunde svenska i receptionen, men en fixade så dom skrev på översätt på datorn. Alla har sagt att det är inga problem dom flesta kan svenska, men så var det ju inte.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Anita,
Bjärred

+
Läget och närheten till stranden
-
Lägenheterna behöver en uppfräschning

Bekräftad gäst: 2018-09-22


7 av 10

Anki,
Uppsala

+
Läget, butik i anslutning till reception, bra lägenheter
-
Nya dörrar med kortlås till alla lgh. Större värdebox med kodlås i lgh så att en laptop får plats. Byt genast ut alla sönderskrapade stekpannor. Vi lagar mat i lgh.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


7 av 10

Yvonne,
Malmö

+
Fick mitt önskemål första våningen
-
Inte försmå barn i den stora poolen

Bekräftad gäst: 2018-08-04


6 av 10

Marianne,
Lidingö

+
Maten
-
Uppfräschning av vardagsrummet. Det var slitet och i trista färger.

Bekräftad gäst: 2018-06-30


8 av 10

Janet,
Tierp

+
Aktiviteterna för barn, jättebra ledare och även träningen för vuxna
-

Bekräftad gäst: 2018-06-30


6 av 10

björn,
skövde

+
bra läge lugnt i matsalen
-
dålig WIFI. Dåligt nyckelsystem även för safeboxen

Bekräftad gäst: 2018-05-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

2125 omdömen
Utmärkt
 
881
Väldigt bra
 
803
Bra
 
294
Mindre bra
 
93
Underkänt
 
54

5 senaste omdömen

2018-07-02

Inlägg av Carina H Landskrona, Skåne Län, Sweden

Prisvärt hotell

Fina rum men lyhört så det hörs när folk springer i korridoren. Vi hade rum ovanför scenen så varje kväll var det hålligång men det slutade vid 23. Fint poolområde och bra mat. Det fanns hamburgare, korv och mackor i restaurangen på eftermiddagen men det var det inte många som verkade veta om. Vi hade All inclusive och utbudet var lite mindre än på andra hotell vi haft all inclusive men fullt tillräckligt. Alltid kö till baren vid poolen så det tog en stund varje gång man ville ha dricka. Där fick man även små vattenflaskor. Hotellet har reglen att barn räknas som vuxna vid 11 års ålder så vi som två vuxna och en tolvåring kunde inte bo tillsammans utan vår dotter bodde med min svägerska. Lite konstigt eftersom rummen för familjer med barn under 11 år hade sängar i normal storlek. Hotellet ligger bra, det ligger precis vid en gata med butiker och det tar ca en halvtimme att gå in till Alcudia hamn. Väldigt fin strand. Det går bussar till Palla runt hörnet och det tar ca 1 timme dit. Akta er för ficktjuvar, jag blev rånad på min plånbok.

 
2018-06-18

Inlägg av Annette E

Fint rum

Rummet, en 3rums lägenhet var fint. Slitet men fullt fungerande. Städningen var inget vidare. Lakanen byttes inte på hela veckan och golven var direkt äckliga. Vi hade skor på inne. Frukisten var helt ok för priset vi betalat. Läget perfekt. Men poolområdet var på tok för litet för ett så stort hotell. Själva poolen var stor och fin men det fanns väldigt lite plats runt om till solstolar. 8.30 var det fullt. Uppbokade solstolar trots att det inte var tillåtet.

 
2018-01-25

Inlägg av Halahes

Sol

AC'n på rummet fungerade inte. Rummen var slitna, toaletten var i sämst skick! Trots att det står angivet att man inte får "paxa" solstolar så låg det handdukar på stolarna innan ens poolområdet öppnadet. Fanns ingen AC i restaurangen, dock upplevde vi att den delen av hotellet var fräschare än den andra byggnaden. Vi hade tur med vädret, men det blir inget andra besök på detta ställe igen.

 
2017-09-04

Inlägg av kvinna_jag Uppsala, Sverige

Vårt favorithotell i Alcudia

Vår femte vistelse på det här hotellet. Vi är lika nöjda som alltid. Stor tvårumslägenhet med välfungerande kök. Detta är viktigt för oss som lagar maten i lägenheten. Bott på flera hotell i Alcudia, även fyrstjärniga, men ingen som är bättre än Sol Alcudia Center. Supermarket vid lobbyn är ett stort plus. Trevlig, serviceinriktad personal. Städningen är bättre än på de flesta hotell vi tidigare besökt. 15 respektive 17 besök i Alcudia. Vi föredrar att tillbringa dagarna vid stranden, men kan från vår balkong se att poolområdet har gott om gäster. Wi-FI på hela hotellet ingår och fungerar utmärkt för sociala medier och tidningsläsning. Vi som är från Sverige kan även utan problem se nyheterna från Rapport via svtplay.se Det som kan på hotellet förbättras är- Lägenhetsdörren med kortlås, istället för nycklar. Besvärligt med bara en nyckel per lägenhet och jobbigt att hålla reda på en klumpig nyckel. Större värdeskåp med kodlås istället för nyckel. Skåpet bör få plats med en laptop. Ser fram emot nästa års resa hit. Minst en men kanske två gånger sommaren 2018.

 
2017-08-14

Inlägg av annhno Olofström, Sverige

Slitet

Orenoverat och slitet, kontakterna är osäkra och få. Smala balkonger. Mögel i badrummet och stäng för 17 inte balkongen när du är ute för dom går inte att öppna utifrån. Ta med poolutsikt för sent på kvällen kommer personal från restauranger i närheten och kastar glas i återvinningen, låter galet mycket om du har rummet mot gatan, och vore inte det nog så kommer sopbilen vid 6-7 tiden på morgonen och låter än värre. Super kul med 3 barn liksom. Kolla dörrpanelerna för vår var lös och kunde tas bort utifrån, så man kunde sträcka in handen och öppna. Sa till om de så dom limmade den men den var fortfarande lös. Stressad barpersonal som måste läsa recept på milkshake.. galet lång tid på incheckning och kommer du sent så är allt stängt = hungrig.. finns betydligt bättre hotell för samma pris.