1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sofia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,9 av 10 baserat på 316 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Service
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10

10 senaste omdömen


1 av 10

Jeanette,
Sundbyberg

+
Låg nära stranden
-
Upprustning av hotell, engelsk talande personal, rensa avloppssystemet

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

,

+
Läget, mycket bra personal på hotellet, bra koll av Apollo personal att fel åtgärdats. Har bott på Sofia flera gånger, nu har blivit något upprustat. Positivt också med trädgården, lediga solstolar .
-
Fortsätt underhåll, säkrare ytterdörrar.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


8 av 10

Britt-Marie,
Åkersberga

+
Det allra bästa är läget som slår det mesta , så nära stranden . Rummet som vi hade som låg i sidobyggnaden på andra plan är enligt mig det bästa. Lugnt och skönt.
-
Kanske skulle man kunna se över tiden för bevattningen så att det inte sprutar in på de balkonger som ligger på markplan. Baren kunde ha lite bättre öppettider för et var tråkigt att inte kunna ta en drink på kvällen , de svarade surt att det var stängt 21,30.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


7 av 10

Niklas,
Eskilstuna

+
Läget samt trevlig personal.
-
Allmänt slitet samt dåligt utbud i poolbar (glass och snacks).

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

Gabriel,
Stockholm

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


7 av 10

,

+
Läget, bra städning, trevlig personal.
-
luftkonditioneringen funkade inte enligt förväntan. Det gjorde att det var svårt att sova pga för varma rum. Tyvärr drog det ned betyget på hotellet/vistelsen ordentligt.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


9 av 10

Monica,
Gnesta

+
-
Det saknades flera saker i vår lägenhet. Brödrost, brödkniv, förskärare, kaffebryggaren började brinna. Duschhanddukar glömdes bort.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


7 av 10

Eva,
Fellingsbro

+
Läget, bra frukost, bra wifi när det fungerade.
-
tog flera dagar att få Wifi fixat i sidobyggnaden, "gammal" utrustning i kök, Mycket dålig toalett, rinnande och spolade ej bort.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


7 av 10

Ola,
Söderhamn

+
Läget och storleken
-
Rengöra solstolarna från fågelspillning mm i sidobyggnaden varje dag som vid huvudbyggnaden. Se över och förbättra den undermåliga köksutrustningen.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


1 av 10

Lena ,
Åkersberga

+
Inget
-

Bekräftad gäst: 2019-05-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

114 omdömen
Utmärkt
 
28
Väldigt bra
 
44
Bra
 
31
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-08-08

Inlägg av CarinaSr Malmö, Sverige

Nära stranden

Bodde på hotellet i juli 2019. Hotellets läge är perfekt, ända nere vid stranden. Även om man låg vid poolen kunden man enkelt gå ned och bada i havet. Vi bodde i den gamla delen med sidoutsikt mot havet. Lägenheten var rymlig och bra planerad men dock lite sliten och viss lukt av mögel. Det fanns gott om solstolar i trädgården och vid poolen och det var ingen som reserverade solstolarna så det fanns alltid någon ledig. Vi åt lunch på hotellet nästa varje dag och den var helt ok och till rimliga priser. Det fanns gott om personal och de var alltid trevliga och gav mycket god service. I vår bokning ingick endast frukost och den var riklig och fräsch. Sammanfattningsvis kan man säga att hotellets läge är toppen. Renovering behövs och enligt personalen är detta aktuellt nu till hösten 2019.

 
2019-07-23

Inlägg av Goter88 Stockholm, Sverige

Inte bra.

Bodde två nätter i den gamla delen med "sidoutsikt" mot havet. Men bodde långt in på hotellet så något hav syntes inte till. Incheckningen tog 30 minuter för den stackars nya damen i receptionen. Mycket strul med datorn, vi skulle mejla henne bokning bekräftelser m.m. Vi var dem enda som checkade in just då men ändå rätt otåligt att hålla med med mobilen för att hon inte visste hur man checkar in gäster. När vi lämnade hotellet så åkte vi bara för att inte riskera samma strul vid utcheckningen. :) Trasigt kakel i rum och badrum, gammalt kök och gamla möbler. Balkongen full av myror. Nära till stranden är det enda pluset detta hotell får. Men bor inte hör igen.

 
2019-07-21

Inlägg av brittisr Stockholm, Sverige

Strandnära

Bodde på detta hotell i juli , vi bodde i sidohuset som enligt mig är det bästa. Det ligger på stranden vilket för mig betyder allt . Det är ingen rusning efter solstolar utan finns under hela dagen. Det finns några minus och det är mer som ett tips . Önska att få hotellrum på andra /tredje våningen då de startar bevattningen vid 8 på morgonen och då blir ALLT blött inklusive en själv som ev sitter och avnjuter en kopp kaffe . Ha överseende med att de kanske glömmer att städa eller glömmer att lämna rena handdukar ( stod i duschen och insåg att jag inte kunde torka mig) Läget gör att man inte bryr sig. De är lite glömska men trevliga . Är det viktigt för dig med en bra hårfön så ta med dig en egen , det finns en men.....blåser svagt men varmt. Åker gärna tillbaka . Poolbaren har sina egna öppet tider gick inte att få en kvällsdrink då de snorkigt säger att det är stängt Prova alla restauranger utefter stranden så mysigt att sitta och äta

 
2019-07-18

Inlägg av JonssonVeberod Veberöd, Sverige

Havsnära

Mysigt och lagom stort lägenhetshotell precis vid stranden. Lägenheten lite sliten men bra planerad. Vi bodde i sidohuset vilket passade oss perfekt, där fanns solstolar i trädgården så vi kunde ligga där och sen gå ner och bada eller gå till poolen och bada. Fanns gott om stolar och inget paxande behövdes eller tilläts. Vi åt endast en lunch på hotellet men den var ok. Trevlig poolbar.

 
2017-06-17

Inlägg av Maria C

Semester

Litet och mysigt hotell som ligger precis vid stranden. Maten på hotellet var inte den bästa. Liten barn pool och en helt ok lekplats som räckte till våra barn 1 och 3 år gamla. Rymliga rum. Hade rum precis vid poolen som var ett stort plus.