1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sofia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,8 / 10
Städning
 
7,1 / 10
Service
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,3 / 10

10 senaste omdömen


1 av 10

Lena ,
Åkersberga

+
Inget
-

Bekräftad gäst: 2019-05-18


8 av 10

Veronica,
Trelleborg

+
Läget och personalen i poolbaren. Trevlig badvakt
-
Bäddsoffan var smutsig...behövs tvättas eller bytas. Lite mer krokar att hänga på. Ta bort stenarna på balkongen... min 2 åring stöd och plockade och kastade dom

Bekräftad gäst: 2019-05-11


7 av 10

Mariann,
YSTAD

+
Läget. Fantastiskt att det låg så nära stranden. Fina fräscha lägenheter
-
Bättre struktur i receptionen. De verkade inte ha koll. När det inte var städat skyllde det på att systemet inte fungerade. När jag anlände till hotellet var jag inte registrerad i systemet. Rummen blev inte tillgängliga förrän 2 timmar efter vi anlände. Efter 15.00 fick jag mitt rum. De gav ett rörigt och ineffektivt intryck. Det fanns inte heller plats i bagagerummet så jag kunde inte placera bagaget säkert och gå där ifrån.- Jag blev kompenserad med en flaska vin och en chokladkaka av Apollo, vilket jag uppskattade. Dock vore det bra om det framgick på biljetten att rummen inte är tillgängliga förrän 14.00 för då kunde man packat ner badkläder och handduk i handbagaget.

Bekräftad gäst: 2019-05-11


5 av 10

,

+
Läget. Bara 10 m till stranden
-
Hotellet får kolla att grejerna funkar innan man hyr ut rummen

Bekräftad gäst: 2019-05-11


6 av 10

Inga-Britt,
Halmstad

+
Ligger nära stranden, litet, trevlig atmosfär, ligger bra till
-
Toaletten var inte bra gick knappt att spola stod o rann, städerskorna kollade inte lamporna som var trasiga, spisplattan var gammal tog en halvtimma för att koka lite vatten

Bekräftad gäst: 2018-10-13


8 av 10

Joe,
Sandviken

+
Läget och fördelen med att det inte är för stort och rörigt. 4:e året på raken som jag och min flickvän tillbringar en vecka hos Er. Torde vara betyg nog.
-
Grindarna måste Ni åtgärda.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Diana,
Kode

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Siw och Ulf,
Eksjö

+
Lugnt läge nära stranden. Pool med trappor för att ta sig ned i vattnet.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Martina,
Flyinge

+
Bra pooler, bra läge, mysig omgivning, lägenheten stor och bra städad.
-
Uppdatera rummen, AC fungerade sådär, telefonslussar stack ut med bara eltejp över, kylskåp inte särskilt fräscht.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Christine,
Kristianstad

+
Ligger när havet. Bra frukost. Bra bar vid polen.
-
Se till att inte ha fuktiga lägenheter. Det fanns marklägenheter som luktade fukt. Sängkläderna var fuktiga.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

102 omdömen
Utmärkt
 
25
Väldigt bra
 
39
Bra
 
30
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2017-06-17

Inlägg av Maria C

Semester

Litet och mysigt hotell som ligger precis vid stranden. Maten på hotellet var inte den bästa. Liten barn pool och en helt ok lekplats som räckte till våra barn 1 och 3 år gamla. Rymliga rum. Hade rum precis vid poolen som var ett stort plus.

 
2016-08-07

Inlägg av chrste1116 Göteborg, Sverige

Strandläget är hotellets största fördel

Underbart läge på den härliga stranden. Lugnt och tyst på anläggningen. Något slitna lägenheter som bara fått en facelift, men de funkar. Städerskor som var snabba och vänliga. Trevlig snack-bar och restaurang med bra och snabb personal. Receptionspersonalen skulle behöva gå en charmkurs och behöva vara lite mer kundorienterade. De var mest intresserade av att prata privatsamtal i telefon......de tror att man inte förstår.......

 
2016-06-29

Inlägg av Linda N Stockholm, Sverige

Bra läge men kunde fräschas upp

Bra läge vid stranden. Boka havsutsikt för set är definitivt värt pengarna! Vår air condition var sönder i tre dagar och av Apollo fick vi endast tillbaka 44 euro och det var en besvikelse då det var supervarmt när vi var där. Hotellet lagade den dock. När vi checkade in så var vi besvikna med utsikten och fick då mkt bra service, de visade oss tre rum och sedan fick vi välja. Fick fantastisk havsutsikt! Personalen i poolbaren var fantastiska på att blanda drinkar, så goda! Lagom stor pool, mer för vuxna än barnfamiljer.

 
2016-06-17

Inlägg av Nina L Umeå, Sverige

Bra läge

Har enbart gott att säga om Sofia apartments. Vi bodde i huset bredvid huvudbyggnaden där poolen ligger och det var skönt. Lite stojigt med högljudda barn. Vi tittade istället ut mot hav och strand! Lägenheterna var ganska enkla men relativt rymliga rum. Enkel köksutrustning. Städning var Ok men ibland fick man inte tillbaka samma antal handdukar man skickade iväg. Stort plus för poolhandukar som man lämnade en disposition för. Glöm inte spara kvittot för inväxling vid hemfärd! Mycket trivsam stämning på hotellet, vänlig personal och en fin frukostbuffé. Promenadavstånd till marknad och gamla delen av Alcudia, missa inte att vandra i gränderna. Vi åker gärna tillbaka!

 
2014-07-27

Inlägg av evulan Göteborg

Bästa läget

Bäst med hotellet är utan tvekan läget, precis intill en fin del av Alcudias strand, 10 min promenad längs strandpromenaden till Alcudias hamn, restauranger, affärer och busshållplats (till bl.a. Gamla Alcudia) nära. Helt okej tvårumslägenhet, med relativt gott om plats. Att hotellet är fyrstjärnigt beror nog på att det finns möjlighet till tex tvättservice mm. Ingen sol alls i poolområdet på fm, på em finns både sol och skugga. Vi valde solstolarna på stranden (9€ för 2 solstolar med parasoll) som har fantastisk sand, turkost, rent vatten. Okej restaurang.