Sofia

  • Familjevänligt
  • Strandnära
  • Bra läge

Hotell Sofia på Mallorca har ett bra läge vid Alcudiastrandens början. Här trivs hela familjen! Hotellområdet är både mysigt och lummigt med en stor trädgård, där man finner naturlig skugga bland träden. Dessutom finns allt du behöver i närheten: hamnen, trevliga restauranger, barer och affärer.


Rumstyper

Tvårumslägenheter i sidobyggnad för 1-3 personer. Större tvårumslägenheter för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Läget alldeles vid stranden och utsikten från balkongen över poolområdet och havet.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 116 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Sofia är beläget i mysiga och natursköna omgivningar. Hotellet består av två byggnader, samtliga hotellfaciliteter finns i huvudbyggnaden medan lägenheterna är belägna i både huvudbyggnad och sidobyggnad. Alla Apollos lägenheter ligger i sidobyggnaden. Pool, separat barnpool, pool-/snackbar och gratis solstolar. Strandhanddukar mot deposition.

Det finns en liten lekplats på hotellområdet samt allmän lekplats bredvid hotellet. Gratis wifi i lobbyn. Stor platt-tv i restaurangen. Minilivs. Affärer, barer och restauranger i närområdet. Ca 300 meter till centrum i Playa de Muro/Alcudia och 1,2 kilometer till den mysiga hamnen vid Puerto de Alcudias centrum med ett stort utbud av trevliga restauranger, barer och affärer. Begränsad lokal trafik.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.