1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Prinsotel Mal Pas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

margareta,
stockholm

+
Lugnt o fint
-
Bättre bussförbindelser till alcudia

Bekräftad gäst: 2018-05-19


9 av 10

,

+
service, maten
-
bättre wifi

Bekräftad gäst: 2017-10-07


10 av 10

Per,
Karlskoga

+
Läget, utformningen med bra gemensamma ytor för häng och samvaro. Genomtänkt och snyggt möblemang! Trevligt bemötande och bra service på hotellet! Underhållningen på kvällarna var uppskattad.
-
Fler uteplatser till restaurangen, stabilare wi-fi och bättre snacks i baren! AC'n lät lite väl mycket och den behövdes då det var riktigt varmt

Bekräftad gäst: 2017-08-20


8 av 10

ulla,
vejby

+
Beliggenheden Stemningen Rent og pænt
-
spisetiden om aftenen skulle udvides til kl. 22 Køkkenet lukkede kl. 21 Nogle dage var der ventetid på siddepladser så man dårligt kunne nå at spise før der blev lukket. Særligt de aftener hvor vejret var dårligt så spisning kun var inde.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


9 av 10

Ole,
Odense

+
super service af personalet
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


8 av 10

,

+
Servicen og det venlige personale
-
Rengøring af værelserne i opholdsperioden og måske lidt sundere frokosttilbud

Bekräftad gäst: 2018-07-21


7 av 10

Frank,
Oslo

+
Betjeningen og bassenget
-
Riktig romstørrelse er 13,2 kvm - ikke 25 kvm. som opplyst.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


9 av 10

Sturla,
Gimse

+
Halvpensjon med drikke var virkelig bra med nydelig og variert mat hver dag, både til frokost og middag.
-
Det var veldig stor andel tyskere på hotellet noe som selvsagt er helt OK. Betjeningen bør likevel ha litt bedre engelskkunnskaper enn det vi opplevde.

Bekräftad gäst: 2017-10-14


10 av 10

Per,
Bønes

+
Stille og rolig ryddig og pent med gode og fine uteområder.
-

Bekräftad gäst: 2017-09-02


9 av 10

Fred ,
olsvik

+
lite og intimt.
-
håndtak i dusjen/lett og skli. bedre kjøleskap på rommet.

Bekräftad gäst: 2017-08-19


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

116 omdömen
Utmärkt
 
41
Väldigt bra
 
50
Bra
 
17
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2017-05-14

Inlägg av homejames2016 Bristol, Storbritannien

Underbart hotell med ett utmärkt läge

Detta var vårt första besök till Mallorca och vi var så glada att vi valde detta hotell. Det är ett underbart hotell med ett utmärkt läge. Vi hade turen att få ett rum som hade en fantastisk utsikt mot bergen på norra delen av ön. Hotellets personal var lysande - mycket vänliga och välkomnande, alltid hjälpsama och log. Hotellet är boutique-stilen - modern design men inte kliniska. Maten var utmärkt och trädgårdarna underbara. Det finns två små sandstränder ett par minuters promenad från hotellet med fantastisk utsikt över bukten. I andra riktningen en marina, restauranger/barer och ett litet snabbköp inom en tio minuters promenad. Vidare längs kusten finns en vacker strand på Playa S'Illot, med en jättebra beach cafe. Alcudia staden är i närheten och har ett vackert historiskt centrum med massor av bra restauranger och butiker. Bra bussförbindelser från Alcudia till andra orter på kusten. Puerto Pollensa har bra urval av cykeluthyrarer och ett bra nätverk av cykelvägar längs kusten och mot bergen.

 
2018-10-28

Inlägg av francoisj98

second stay at the mal pas hotel

It was our second trip to majorca.We came in may staying at this hotel for 9 days. We really enjoyed it and came back in october. It is located in a very calm area,about 30 minutes walk from the medieval town of alcudia,5 minutes from the sea,where you can walk for hours by the sea. Nice hiking directly from the hotel. Very,very quiet hotel,people reading by the pool;mostly couples,some youg families. Very nice and well maintained.No problem for the parking on the street or the hotel spot. Food is good and different everyday,(there was a BBQ in may).The tennis court is not playable because of big cracks. We choose the package with the car,the dinner drinks and the halfboard witch is a bang for the buck. Special thanks to Veronica Gonzales of the Comercial dpt.for her help . Stayed october 14 to 20 2018.

 
2018-10-14

Inlägg av Carolyn S London, Storbritannien

Lovely Family Trip

Stayed here with family and friends for five nights. Has been recently renovated in contemporary hotel style. I have been coming here for many years so I sort of miss the old style but the renovations have been done well. Rooms are simple and clean. For the most part I have always had great rooms with terrace unfortunately this time it was by the pool and not very private. Also late at night we had large number of people congregating by the terrace talking for quite a long time before they went off to their different rooms after a night out. This is not the hotel's fault but do ask NOT to have one of these rooms. Good choice at breakfast but could be a bit of a 'traffic jam' near the coffee machine and this needs to be changed. The staff are all very helpful and friendly and many have been there for a long time. Barbara on reception and Antonia in the dining room are very professional and nothing is too much trouble. Layout of hotel convenient, great location, good service and we had a lovely time.

 
2018-09-16

Inlägg av Hannah F

Perfect location for relaxing family holiday

This hotel is well laid out and has simple but very clean and well designed rooms. The pool was quiet and close to the hotel bar. The food was of a high standard and there was a wide choice at both breakfast and dinner. The hotel is close to the beach and it was an easy walk.

 
2018-08-29

Inlägg av stuart d Plymouth, Storbritannien

Family trip

Well positioned near sandy cove and beautiful Pollensa bay. Pool on small side. rooms basic but clean and cool. Good choice of buffet food. Staff friendly. Roman town of Alcudia nearby with markets twice a week and numerous bars and restaurants. Try the Crocodrillo restaurant and 'chill out' bar by the marina and for a special treat, The Victoria, a twisty ten minute taxi ride away. We have visited three times now, perhaps it's the way they mix the Gin!