1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Playa Esperanza

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Kent,
Järfälla

+
Nära till stranden, tillräckligt med solstolar
-
Konstiga regler i matsalen.ex, ett och samma bord hela veckan, gick inte att byta sittningstid. Rökfri underhållning önskas, cigarett rök från grannarna. Det gick att koda om rumsnyckeln utan legitimation. Inga tips vid incheckningen på vad man kunde göra i väntan på rummet (2 tim.) ex. poolbaren.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


6 av 10

Stefan,
Västerås

+
Grönområden, stora ytor vid poolerna
-
Förtydliga utsikten för rummen, std rum har utsikt mot trafikerad väg.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


10 av 10

Malin,
Uppsala

+
Underbart läge vid stranden och fantastisk personal. Väldigt välskött hotell och lugnt område. Perfekt för den som vill ha en lugn och avkopplande semester.
-
Ibland väldigt högljudd kvällsunderhållning som hördes mycket ända in i rummet.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


8 av 10

Inger,
Partille

+
trädgården havsutsikten havet
-
vill bo på mindre hotell nästa gång. Maten behöver ordentlig kryddning.

Bekräftad gäst: 2018-06-23


9 av 10

ann-charlott,
varberg

+
Läget med en underbar strand o en härlig trädgård med många solstolar, Maten är varierad o av hög klass. Rummen fina ,sköna sängar , fina balkonger
-
Lite längre sittningar i restaurangen på kvällen, från 1,5 timmar till 2. Personalen tar för givet att alla är tyskar, mer lyhördhet för vilka gäster man har

Bekräftad gäst: 2018-06-02


10 av 10

Tomas,
Varberg

+
Läget och precis vid stranden. Gott om solstolar. Mycket god mat ochfina rum.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-02


7 av 10

,

+
Rengøring, service og maden.
-
Flyt eller fjern scenen til aftenunderholdningen. Urimeligt at skulle nyde aftenerne med støjen hver aften.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


10 av 10

Lotte,
Hørning

+
Mad og beliggenhed
-

Bekräftad gäst: 2018-07-28


9 av 10

Mette,
Haslev

+
Pools, havudsigt, havet tæt på og maden.
-
Personalets serviceniveau i især receptionen og spa.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


9 av 10

Kim,
Haderslev

+
Tæt ved havet, gode drinks, god service i barerne og centralt beliggende.
-
Hvide sofaer i baren udskiftes til stole. Restaurantens åbningstider overholdes bedre, og peptalken til personalet bør ikke overværes gennem glasdøre af gæsterne. Køleskabet på værelserne bør være tomme (altså ingen minibar) så gæsterne kan benytte det som beskrevet i hotelfakta. Man har brug for plads til egne kolde drikkevarer. Mere personale i spiserestauranten, både til bestilling af drikkevarer og opfyldning af mad. Drikkevarer burde være inklusiv i prisen.

Bekräftad gäst: 2018-04-28


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

570 omdömen
Utmärkt
 
280
Väldigt bra
 
200
Bra
 
56
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2017-05-14

Inlägg av Eriksvarn Uppsala län, Sverige

Fantastico!

Stort men trevligt hitell med hög standard. Rummen helt ok, lite mer att önska av säng. Utemiljön suverän. Mycket grönytor, många bassänger, många solstolar över hela området(stort), fin lugn strand, otroligt rent och fin ordning överallt.Kunder i alla åldrar och storlekar, det finns plats till alla att trivas.Bäst av allt bra är maten +++++, frukostbuffe och middagsbuffe hade vi med i vårt köp(charter med Apollo) och värt vartenda extra öre. Hade det varit i Sverige hade frukost/brunchen kostat 300spänn och middagen minst det dubbla. Nära till mycket, bla biluthyrning, externa restauranger,supermarket,cykeluthyrning mm. Allt till rimliga priser.Också extra vört att ligga en bit från Alcudia då det är lugnt och skönt(gott om plats på beachen). Bussar in till Alcudia går utanför.Summasumarum=Kanonerställe+++++

 
2014-08-20

Inlägg av Birgitta v Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

Familj från Sverige

Stort hotell precis vid stranden. Rummen ok standard - ej sköna, plastade sängar! Fantastisk kvällsbuffet. Ville gärna haft all-in-clusive på detta hotell. Maten och resturangen var verkligen toppklass!

 
2019-04-23

Inlägg av Elena9924

Fantastic time in Majorca!

Playa Esperanza is one of the best hotel we ever stayed! Spa was amazing and it was gof free! Food was outstanding, right on the beautiful beach if Alcudia. Rooms were nice and clea . We had fantastic 5 days in Majorca!

 
2019-04-23

Inlägg av Adél S

A long-weekend in a wonderful place

Everything was OK, the food was great, the full stuff is very kind. I were with my sister and we had a really amazing long-weekend here. The view for our room was wonderful. Alcudia is very nearby and is such a great place too. Thank you for everything!

 
2019-04-21

Inlägg av GA3208

Clean hotel in a prime location with a pristine clear water sandy beach.

This hotel and the vast resort is located in a prime location very close to shops and restaurants. It is also based around a beautiful sandy beach with clear water and lots of water sports to try out. The sea appears turquoise and being on the beach feels like paradise, which we really didn't expect and so it was a lovely welcomed surprise. I was disappointed that the hotel did not provide sun loungers on the beach. The sun loungers present on the beach are not the hotel's and there is a charge to use them, which I was not aware of. However, the resort offers plentiful sun loungers to use, just not on the beach. There are three swimming pools on location too, in addition to an indoor heated pool. I was quite surprised there was no concierge desk or anyone to help with luggage, as we had lots of it. We booked a premium sea view room expecting a frontal sea view room, although on reaching the hotel what we actually got was a pool view with partial sea view, which was disappointing. But nevertheless, the room was clean and comfortable. I would have expected slippers, gowns and tea/coffee making facilities in the room as this is a four star hotel. But the hotel room and balcony are reasonably sized and have comfortable and practical furniture to use. The shower was amazing! Our hotel room was kept in pristine condition every day by our lovely maid Cati Mari, she was superb and her English is fantastic. On the first night we couldn't sleep as surprisingly the heating in the room, set by the hotel was on full, it felt like an oven This was in place of the air conditioning. We had to switch it off and leave the balcony door open every night for the room to be cool enough to sleep, even though it wasn't hot outside. We had very noisy people staying next door partying till early hours of the morning for some days, which ruined our break away except the last few days, especially as we had requested a room in a quiet area, which we did not get. Also I was quite surprised of the level of noise that could be heard from the corridor inside the room, I did not expect that. There are exceptional staff working at this hotel, starting with Esperanza, the Maitre who is in charge of the dining room, yes her name matches the name of the hotel and she does it proud, always making us feel so welcome. I would have liked to see a bit more variety for dinner as on some days there just wasn't enough choice of food to cater for everyone's needs. I would have liked to have seen more chicken dishes available and more choice for children. Thanks too to Stefan one of the many great waiters, thanks to Conchi and Juan who both work on the reception desk for their excellent customer service and for doing all they could to help make our stay feel comfortable, and last but not least thank you to Abde for his infectious smile, always so friendly to see and talk to. The hotel has lots of great activities for adults and children of all ages to try out and a great deal of facilities to use. I wish we were able to enjoy every day rather than the last few days as when we finally started to relax and enjoy ourselves our holiday came to an end. We will definitely return to this hotel at a much warmer time of year. I definitely recommend this hotel and it's lovely staff named above.