1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Playa Esperanza

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Kent,
Järfälla

+
Nära till stranden, tillräckligt med solstolar
-
Konstiga regler i matsalen.ex, ett och samma bord hela veckan, gick inte att byta sittningstid. Rökfri underhållning önskas, cigarett rök från grannarna. Det gick att koda om rumsnyckeln utan legitimation. Inga tips vid incheckningen på vad man kunde göra i väntan på rummet (2 tim.) ex. poolbaren.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


6 av 10

Stefan,
Västerås

+
Grönområden, stora ytor vid poolerna
-
Förtydliga utsikten för rummen, std rum har utsikt mot trafikerad väg.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


10 av 10

Malin,
Uppsala

+
Underbart läge vid stranden och fantastisk personal. Väldigt välskött hotell och lugnt område. Perfekt för den som vill ha en lugn och avkopplande semester.
-
Ibland väldigt högljudd kvällsunderhållning som hördes mycket ända in i rummet.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


8 av 10

Inger,
Partille

+
trädgården havsutsikten havet
-
vill bo på mindre hotell nästa gång. Maten behöver ordentlig kryddning.

Bekräftad gäst: 2018-06-23


9 av 10

ann-charlott,
varberg

+
Läget med en underbar strand o en härlig trädgård med många solstolar, Maten är varierad o av hög klass. Rummen fina ,sköna sängar , fina balkonger
-
Lite längre sittningar i restaurangen på kvällen, från 1,5 timmar till 2. Personalen tar för givet att alla är tyskar, mer lyhördhet för vilka gäster man har

Bekräftad gäst: 2018-06-02


10 av 10

Tomas,
Varberg

+
Läget och precis vid stranden. Gott om solstolar. Mycket god mat ochfina rum.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-02


10 av 10

Christer,
Sthlm

+
Bra utrymmen för solstolar på gräsområden Bra ordning och service i matsalen
-

Bekräftad gäst: 2017-10-08


10 av 10

Peter,
Stockholm

+
Maten, servicen, trevlig personal, läget, parkområdet, poolerna, närheten till havet, rent och fräscht hotell. Vi bodde på samma hotell även förra året.
-
Biljardbord

Bekräftad gäst: 2017-08-26


7 av 10

,

+
Rengøring, service og maden.
-
Flyt eller fjern scenen til aftenunderholdningen. Urimeligt at skulle nyde aftenerne med støjen hver aften.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


10 av 10

Lotte,
Hørning

+
Mad og beliggenhed
-

Bekräftad gäst: 2018-07-28


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

546 omdömen
Utmärkt
 
266
Väldigt bra
 
191
Bra
 
55
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2017-05-14

Inlägg av Eriksvarn Uppsala län, Sverige

Fantastico!

Stort men trevligt hitell med hög standard. Rummen helt ok, lite mer att önska av säng. Utemiljön suverän. Mycket grönytor, många bassänger, många solstolar över hela området(stort), fin lugn strand, otroligt rent och fin ordning överallt.Kunder i alla åldrar och storlekar, det finns plats till alla att trivas.Bäst av allt bra är maten +++++, frukostbuffe och middagsbuffe hade vi med i vårt köp(charter med Apollo) och värt vartenda extra öre. Hade det varit i Sverige hade frukost/brunchen kostat 300spänn och middagen minst det dubbla. Nära till mycket, bla biluthyrning, externa restauranger,supermarket,cykeluthyrning mm. Allt till rimliga priser.Också extra vört att ligga en bit från Alcudia då det är lugnt och skönt(gott om plats på beachen). Bussar in till Alcudia går utanför.Summasumarum=Kanonerställe+++++

 
2014-08-20

Inlägg av Birgitta v Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

Familj från Sverige

Stort hotell precis vid stranden. Rummen ok standard - ej sköna, plastade sängar! Fantastisk kvällsbuffet. Ville gärna haft all-in-clusive på detta hotell. Maten och resturangen var verkligen toppklass!

 
2018-11-04

Inlägg av JowitaBelgium Harelbeke, Belgien

Good location, decent kitchen, few disadvantages

We have stayed at the hotel from 28/10-4/11. This review is about the hotel only, we haven’t seen the suites. The facilities at the hotel are plenty and good: the dining hall with a view of the sea, several bars, childrens club (toys could be renewd and the place could use a renovation and thourough cleaning), indoor pool, enough outdoor pools and private beach, spa, fitness, shop, atm etc... the beach towels are 15€ to be picked up at the spa and can be renewd every 3 days. You can’t reserve pool chairs or you will lose your 15€. The rooms are small and the beds short, if you are 1m90 your feet will hang. The bed is comfortable but the pillows are hard and bubbly. The king bed are actually two single beds put together, so if you want to be romantic with your partner you better get a rope and tie the feet of the bed or you will find yourself falling through like Alice in Wonderland. U can tell it’s not the best built hotel: window frames are a bit lose and there are holes between the concrete and the frame. We had a small orange lizard living in such a hole and coming inside to warm up at night. I guess in the summer it wouldn’t matter but we had some windy days and the wind was whistling through the windows. Our room had a glass bathroom door and no curtains in the bathroom. The outside lights are turned off at 10pm so if you or your children need to fall asleep in a dark room ask for a bathroom without windows. The curtains are dark. The staff was very friendly until the last breakfast. We wanted to sit at an oval table with a view of the sea, the waitress told us that this table is reserved for Spanish people which wasn’t so nice to hear of course. Then finally the hotel is rather clean but not everywhere and not at all times. I would give an 8/10 for cleaniness. The kitchen is good and there are enough choices for all. Nothing to comment on here. Comparing with Zafiro another hotel in Can Picafort this scores better.

 
2018-10-28

Inlägg av Grzegorz L Szczecin

Cycling on Mallorca

Very friendly hotel with excellent location. Good facilities such as: swimming pools, tennis court,spa area, children playground. Clean rooms and nice room service. Helpful and fully professional reception service.

 
2018-10-07

Inlägg av Wanderer179254 Köln, Tyskland

Awesome without Junior Suite

Nice and friendly stuff. Huge delicious Buffet with a friendly atmosphere. Junior Suite isn’t a Junior Suite, just 2 Double Bedrooms in 1 Suite and useless for a couple. Lovely for a Family but not as Junior Suite. Please do not book a Junior Suite !!!! Just a waiste of Money ! There are no more inconvenience, awesome Hotel !