Kundomdömen om Playa Esperanza

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 26 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Kent,
Järfälla

+
Nära till stranden, tillräckligt med solstolar
-
Konstiga regler i matsalen.ex, ett och samma bord hela veckan, gick inte att byta sittningstid. Rökfri underhållning önskas, cigarett rök från grannarna. Det gick att koda om rumsnyckeln utan legitimation. Inga tips vid incheckningen på vad man kunde göra i väntan på rummet (2 tim.) ex. poolbaren.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


6 av 10

Stefan,
Västerås

+
Grönområden, stora ytor vid poolerna
-
Förtydliga utsikten för rummen, std rum har utsikt mot trafikerad väg.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


10 av 10

Malin,
Uppsala

+
Underbart läge vid stranden och fantastisk personal. Väldigt välskött hotell och lugnt område. Perfekt för den som vill ha en lugn och avkopplande semester.
-
Ibland väldigt högljudd kvällsunderhållning som hördes mycket ända in i rummet.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


8 av 10

Inger,
Partille

+
trädgården havsutsikten havet
-
vill bo på mindre hotell nästa gång. Maten behöver ordentlig kryddning.

Bekräftad gäst: 2018-06-23


9 av 10

ann-charlott,
varberg

+
Läget med en underbar strand o en härlig trädgård med många solstolar, Maten är varierad o av hög klass. Rummen fina ,sköna sängar , fina balkonger
-
Lite längre sittningar i restaurangen på kvällen, från 1,5 timmar till 2. Personalen tar för givet att alla är tyskar, mer lyhördhet för vilka gäster man har

Bekräftad gäst: 2018-06-02


10 av 10

Tomas,
Varberg

+
Läget och precis vid stranden. Gott om solstolar. Mycket god mat ochfina rum.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-02


9 av 10

Åsa,
Bromma

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


8 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-06-23


10 av 10

Per-Olof,
Täby

+
-

Bekräftad gäst: 2018-05-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

643 omdömen
Utmärkt
 
330
Väldigt bra
 
211
Bra
 
61
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2019-10-09

Inlägg av Åsa S Uppsala, Sverige

Jättefräscht hotell nära s'Albufera

Hela hotellet var jättefräscht och fint. Vi hade utan att veta om det betalt för halvpension, och både frukosten och middagen var riktigt bra. Härligt med havsutsikt både från vår balkong och på terrassen där vi åt frukost.

 
2019-06-04

Inlägg av Luizette G

Vi hade underbara dagar på hotelet

Hotelet var ren, vacker, nära havet, rummet var ok, sängar var separata och gleds tyvärr i sär. Maten var mycket god, personalen var trevliga. Lätt att ta buss till utflykter, till och med till flygplatsen.

 
2017-05-14

Inlägg av Eriksvarn Uppsala län, Sverige

Fantastico!

Stort men trevligt hitell med hög standard. Rummen helt ok, lite mer att önska av säng. Utemiljön suverän. Mycket grönytor, många bassänger, många solstolar över hela området(stort), fin lugn strand, otroligt rent och fin ordning överallt.Kunder i alla åldrar och storlekar, det finns plats till alla att trivas.Bäst av allt bra är maten +++++, frukostbuffe och middagsbuffe hade vi med i vårt köp(charter med Apollo) och värt vartenda extra öre. Hade det varit i Sverige hade frukost/brunchen kostat 300spänn och middagen minst det dubbla. Nära till mycket, bla biluthyrning, externa restauranger,supermarket,cykeluthyrning mm. Allt till rimliga priser.Också extra vört att ligga en bit från Alcudia då det är lugnt och skönt(gott om plats på beachen). Bussar in till Alcudia går utanför.Summasumarum=Kanonerställe+++++

 
2014-08-20

Inlägg av Birgitta v Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

Familj från Sverige

Stort hotell precis vid stranden. Rummen ok standard - ej sköna, plastade sängar! Fantastisk kvällsbuffet. Ville gärna haft all-in-clusive på detta hotell. Maten och resturangen var verkligen toppklass!

 
2019-09-22

Inlägg av meopi76 Dolgellau, Storbritannien

Even better than I imagined!

I have just returned home after spending a week in this excellent hotel. We are 3 mature ladies who enjoy a hotel which has plenty of outdoor space, gardens with shade and plenty of daytime activities/ exercise - and this hotel fit the bill perfectly. The spacious grounds are beautiful with plenty of trees for shade, two spacious pools and, wow, there were always plenty of sunbeds and parasols at any time of the day, so no need for the mad morning rush! We joined in lots of activities- aerobics, zumba, pool aerobics, weights, stretching, almost all of which were led by the delightful Alicja. She obviously loved her job and was and inspiration - enthusiastic, bubbly, humorous, energetic, encouraging. Our 3 rooms were a good size, lovely, clean, quiet and comfortable and the A/C worked well. We went for Half Board and found the food excellent throughout and the service attentive and efficient. Evening entertainment was mostly very good. The vast majority of the guests were German. We would most definitely consider returning to Playa Esperanza - we wish to thank all the staff for their hospitality and friendliness.