1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Playa Esperanza

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Kent,
Järfälla

+
Nära till stranden, tillräckligt med solstolar
-
Konstiga regler i matsalen.ex, ett och samma bord hela veckan, gick inte att byta sittningstid. Rökfri underhållning önskas, cigarett rök från grannarna. Det gick att koda om rumsnyckeln utan legitimation. Inga tips vid incheckningen på vad man kunde göra i väntan på rummet (2 tim.) ex. poolbaren.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


6 av 10

Stefan,
Västerås

+
Grönområden, stora ytor vid poolerna
-
Förtydliga utsikten för rummen, std rum har utsikt mot trafikerad väg.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


10 av 10

Malin,
Uppsala

+
Underbart läge vid stranden och fantastisk personal. Väldigt välskött hotell och lugnt område. Perfekt för den som vill ha en lugn och avkopplande semester.
-
Ibland väldigt högljudd kvällsunderhållning som hördes mycket ända in i rummet.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


8 av 10

Inger,
Partille

+
trädgården havsutsikten havet
-
vill bo på mindre hotell nästa gång. Maten behöver ordentlig kryddning.

Bekräftad gäst: 2018-06-23


9 av 10

ann-charlott,
varberg

+
Läget med en underbar strand o en härlig trädgård med många solstolar, Maten är varierad o av hög klass. Rummen fina ,sköna sängar , fina balkonger
-
Lite längre sittningar i restaurangen på kvällen, från 1,5 timmar till 2. Personalen tar för givet att alla är tyskar, mer lyhördhet för vilka gäster man har

Bekräftad gäst: 2018-06-02


10 av 10

Tomas,
Varberg

+
Läget och precis vid stranden. Gott om solstolar. Mycket god mat ochfina rum.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-02


7 av 10

,

+
Rengøring, service og maden.
-
Flyt eller fjern scenen til aftenunderholdningen. Urimeligt at skulle nyde aftenerne med støjen hver aften.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


10 av 10

Lotte,
Hørning

+
Mad og beliggenhed
-

Bekräftad gäst: 2018-07-28


9 av 10

Mette,
Haslev

+
Pools, havudsigt, havet tæt på og maden.
-
Personalets serviceniveau i især receptionen og spa.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


9 av 10

Kim,
Haderslev

+
Tæt ved havet, gode drinks, god service i barerne og centralt beliggende.
-
Hvide sofaer i baren udskiftes til stole. Restaurantens åbningstider overholdes bedre, og peptalken til personalet bør ikke overværes gennem glasdøre af gæsterne. Køleskabet på værelserne bør være tomme (altså ingen minibar) så gæsterne kan benytte det som beskrevet i hotelfakta. Man har brug for plads til egne kolde drikkevarer. Mere personale i spiserestauranten, både til bestilling af drikkevarer og opfyldning af mad. Drikkevarer burde være inklusiv i prisen.

Bekräftad gäst: 2018-04-28


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

600 omdömen
Utmärkt
 
297
Väldigt bra
 
208
Bra
 
58
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-06-04

Inlägg av Luizette G

Vi hade underbara dagar på hotelet

Hotelet var ren, vacker, nära havet, rummet var ok, sängar var separata och gleds tyvärr i sär. Maten var mycket god, personalen var trevliga. Lätt att ta buss till utflykter, till och med till flygplatsen.

 
2017-05-14

Inlägg av Eriksvarn Uppsala län, Sverige

Fantastico!

Stort men trevligt hitell med hög standard. Rummen helt ok, lite mer att önska av säng. Utemiljön suverän. Mycket grönytor, många bassänger, många solstolar över hela området(stort), fin lugn strand, otroligt rent och fin ordning överallt.Kunder i alla åldrar och storlekar, det finns plats till alla att trivas.Bäst av allt bra är maten +++++, frukostbuffe och middagsbuffe hade vi med i vårt köp(charter med Apollo) och värt vartenda extra öre. Hade det varit i Sverige hade frukost/brunchen kostat 300spänn och middagen minst det dubbla. Nära till mycket, bla biluthyrning, externa restauranger,supermarket,cykeluthyrning mm. Allt till rimliga priser.Också extra vört att ligga en bit från Alcudia då det är lugnt och skönt(gott om plats på beachen). Bussar in till Alcudia går utanför.Summasumarum=Kanonerställe+++++

 
2014-08-20

Inlägg av Birgitta v Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

Familj från Sverige

Stort hotell precis vid stranden. Rummen ok standard - ej sköna, plastade sängar! Fantastisk kvällsbuffet. Ville gärna haft all-in-clusive på detta hotell. Maten och resturangen var verkligen toppklass!

 
2019-07-17

Inlägg av EllaInTheSky Zürich, Schweiz

Solid performance from a good hotel with excellent location

We booked the Playa Esperanza through a tour operator. We have not a lot of experience with package holidays (it was the first time we booked one!) but since we have a toddler we thought it would be a good idea to try out what seemed to be a fuss-free holiday in the sun. Overall we are pleased and had a good time. The pro's of the Playa Esperanza: - its location. The beach is fantastic, clean and kids-friendly. One of the best I have experienced in Europe - the hotel: good infrastructure and well-kept (I have been told it is one of the oldest hotel on the Playa de Muro, obviously a lot of maintenance and renovations went into it because it is clean and extremely well-kept) - the staff is very experienced, this is a solid, well-managed crew which is used to a lot of guests. A special shoutout to the staff working in the restaurants - the kid's play room: a lovely place for the little ones to play and have fun, lovingly run by a very nice woman named Mari - the food: not a huge fan of buffets as they tend to be repetitive but I have to say the food was great, excellent quality and very diverse The reasons why I cannot rate the hotel higher than four points are the following ones: - the reception staff: what a contrast to the restaurant staff. Almost on the edge of being unfriendly and not very knowledgeable, the reception staff seemed to be always stressed. I had the feeling they were understaffed - I am aware this is common practice in some European countries but having to pay additionally for the use of the safe is, in my opinion, guest-unfriendly. I'd rather pay more for the room and have the safe included than having to queue at the rather incompetent reception to pay for it additionally - the hotel hosts many families - so why not provide a kettle in the rooms? This should be standard practice, especially when little ones need a warm bottle. I had to wait for a company to deliver a rental kettle (! not kidding !), I paid a deposit and a weekly fee to use it. It wasn't about the money, I just felt it wasn't a good experience. What a let down!

 
2019-06-19

Inlägg av Anne D

The best holiday for many years

This hotel was absolutely perfect IN EVERY WAY. where do I start : hotel modern and perfect rooms, : Staff so friendly, nothing too much trouble, always smiling, : food totally outstanding with so much choice: beds soo comfortable and spotlessly clean: views on the beach perfect, : absolutely beautiful spacious grounds and many spacious swimming pools, easy step in for children and elderly, also has indoor pool, very very safe clear sea to swim in, life guards present, entertainment every night for adults, plus special early entertainment especially for children/todlers: great bar and indoor seating space. We can not wait to return.