Playa Esperanza Suites

  • Halvpension ingår
  • Familjevänligt

Välkommen till Playa Esperanza Suites – ett härligt familjehotell vid Alcudiastranden. Härifrån är det inte heller långt till den mysiga hamnen och naturparken. Hotellet har många nöjda kunder. God mat, bra läge, flera pooler och gratis wifi överallt är bara ett axplock av allt det som väntar dig.


Rumstyper

Juniorsviter för 2-4 personer, varav 2 barn. Juniorsviter för 2-3 personer. Sviter för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 636 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Playa Esperanza Suites ligger endast ett stenkast från stranden och är omgärdat av lugna och gröna trädgårdar. Hotellet utgör tillsammans med Playa Esperanza Hotel och Esperanza Park Aparthotel anläggningen Playa Esperanza Resort.

Gästerna kan fritt nyttja faciliteterna på de tre hotellen, där det finns flera restauranger och totalt sju pooler. Vid Playa Esperanza Suites finns en vuxenpool, en liten separat barnpool samt en uppvärmd inomhuspool och jacuzzi. Gratis solstolar och parasoller. Strandhanddukar mot deposition.

Hotellrestaurangen är öppen för frukost och middag (två middagssittningar, kl. 18.00-19.30 och 20.00-21.30. Vårdad klädsel gäller, långbyxor för män.) På hotellområdet finns också en snackbar/restaurang, en poolbar och en lobbybar.

Barnklubb för barn över 4 år i hotellets regi och lekplats. Gratis wifi på hela hotellet. Gratis gym. Spa (för gäster över 13 år) med bland annat ångbastu, kalla pooler, jacuzzier och vattenmassage samt olika behandlingar mot avgift.

Windsurfinglektioner mot avgift. Cykeluthyrning. Tennis, bordtennis och dart. Tvättservice mot avgift. På hotellområdet finns ett snabbköp strax utanför hotellet ligger en busshållplats. Ca 200 meter till naturparken S'Albufera och 5 kilometer till Alcudia och Ca’n Picafort.

Måltider

Halvpension.