Kundomdömen om Playa De Muro Suites Mar Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 50 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Eva,
Edsbyn

+
Trevlig personal. Fräscht.
-
Bättre dynor till solstolarna vid poolen. När de hade regnat var dom blöt i flera dagar. Saknade kaffe i buffe restaurangen vid lunch och middag.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Gunilla,
Norrtälje

+
Rummen och att barnpoolen låg för sig på andra sidan gatan. Ett kanon hotell att bo på med barn. Personalen var så tillmötesgående och fina med barnen.
-
Det kändes längre en 150 m ner till stranden som det stod på hemsidan. Kanske borde ändras.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Anders ,
sollentuna

+
att vi fick bo nr 001 som lovat bokar nästa år igen
-
ingen

Bekräftad gäst: 2019-07-20


8 av 10

Anna,
Malmö

+
De som höll i aktiviteterna, trevliga personalen och renligt hotell
-
Varmare pool.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


8 av 10

Roy,
Halmstad

+
Nära till strand, bil och cykeluthyrning
-
Air-condition var inte i gång trots varma nätter. Svårt att ha balkongdörr öppen pga närhet till våtmark (mygg).

Bekräftad gäst: 2019-05-11


9 av 10

Gol,
Stockholm

+
Service och mat. Personalen var jättetrevliga
-
Vi fick ingen information om att vi inte fick använda vuxenpoolen (fina poolen). Bilden på den poolen fanns med på al reklam och bekräftelsen på bokningen vi fick. Ta bort den bilden.

Bekräftad gäst: 2018-09-01


9 av 10

Kenneth,
Donsö (Göteborg)

+
Fina rum. God mat.
-
Känslan var att det var lite trögt med städningen av rummet.

Bekräftad gäst: 2018-08-11


10 av 10

Anders,
sollentuna

+
nära till polen
-
inget

Bekräftad gäst: 2018-07-21


8 av 10

,

+
Barnvänligt lättillgängligt
-

Bekräftad gäst: 2018-06-09


9 av 10

Fredrik,
Sollentuna

+
Maten, Servicen, Närheten till havet.
-
Lite bättre skyltning om vad mat och sallad innehåller. Speciellt om det är nötter i maten/salladen.

Bekräftad gäst: 2018-05-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

44% av resenärerna rekommenderar

223 omdömen
Utmärkt
 
118
Väldigt bra
 
67
Bra
 
30
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-03-03

Inlägg av bulldogkaninen Höganäs, Sverige

Trevligt hotell ett stenkast från havet.

Välskött all-inclusive hotell i lugna omgivningar. Stora, fräscha och rymliga rum. Fint poolområde. Trevlig och hjälpsam personal. God och varierande meny. Barnvänligt. Underhållning alla dagar i veckan

 
2018-10-15

Inlägg av Jessica T

Trevligt hotell med bra läge

Om man vill bo lugnt, lite i utkanten av Alcudia, ska man välja detta hotell. Rent, snyggt och trevligt. Maten var riktigt bra, och personalen jättetrevlig. Extra plus för personalen i receptionen som var otroligt serviceminded. Mysigt poolområde samt nära till strand. Underhållningen på hotellet, kvällstid, var sådär. Om jag ska kritisera nåt, så är det belysningen i matsalen. Ger lite av en skolmatsal-känsla. Vårt rum låg i anknytning till entrén, vilket gjorde det väldigt lyhört. Men jag kan tänka mig att åka tillbaka hit!

 
2018-10-05

Inlägg av 915jennies Göteborg, Sverige

En supper härlig vecka till sist.❤️

Det började med att vi kom fram till hotellet o inte fanns uppskrivna på deras lista över gäster. Det var inte kul att komma med en bebis o att inte få rum med en gång. Men de fixade ett provisoriskt rum, o när vi vaknade på morgonen blev vi flyttade till deras bästa rum. Men både den lilla o stora sviten är fina👍Skilnaden var att vi hade var sin toalett o dusch o lite större ute rum. Men hotellet är supper🎉Jättegod varierande mat. Personalen var trevliga och glada. Min bebis var lite ledsen i resturangen i bland, men där var jag inte endsam. Så det blir possetivt för både föräldrar o barn. Jättebra underhållning och pol området är jättefint. Jag och min familj är så nöjda. Vi kommer att bära med oss den här resan länge. Det bästa hotellet för oss iallafall 👍

 
2018-06-22

Inlägg av 966idaw

Inget för dig utan barn

Mycket fint och fräscht hotell. Ljusa och fina rum med sköna sängar och bra luftkonditionering. Bra läge vid Playa de Muro. Nära stranden och nära till restauranger och affärer. Väldigt lyhört dock och inget för dig som reser utan barn. Maten är god om du står ut det världskrig som sker i matsalen pga alla barn. Att kunna koppla av här finns inte. Regler respekteras inte runt poolen och de mycket skrik och spring överallt. Påpekar man problemen får man tillbaka "det är ett familjehotell". Att bo här utan ungar är alltså dåligt val om man nu inte gillar barnskrik så att säga.

 
2018-06-08

Inlägg av Gugce Trollhättan, Sverige

Fantastisk mat, kass gym!

Hotellet ligger avsides i Playa de Muro. Utsikten från rummen är antingen in i en annan husvägg eller ut över ett träsk (naturpark). Stranden ligger ca 5 minuters promenad från hotellet. Över en duktigt trafikerad väg... det kostade ca. 160 kr/dag för att hyra 2 solstolar+parasoll. Poolen vid hotellet var ok. Det var lugnt och skönt eftersom det finns ett separat poolområde för mindre barn. Pluspoäng för det! Ganska liten pool, men gott om plats så det var ändå helt ok. Största besvikelsen var gymmet! Det annonseras som välutrustat, men verkligheten var en liten glasbur med ytterst sparsam utrustning. Verkligen INTE välutrustat. För att promenera in till Puerto de Alcudia så måste man gå på huvudleden där alla bilar kör. En promenad som tar drygt 40 minuter. Stranden går att följa och är trevligare, men på dagen är det så mycket folk att det är svårt att komma fram. All Inc på hotellet var bra. Frukost, lunch och middag verkligen toppen. Snacks under dagen inte speciellt bra. Dryck/alkohol, inkl. husets viner var helt ok. Ingen shopping i närområdet att tala om. Souvenirbutiker och nån supermarket.