Kundomdömen om Playa De Muro Suites Mar Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 33 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-12


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
lagom stort trevlig personal rent och snygt
-
inga

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


9 av 10

+
Trevlig personal. Fräscht.
-
Bättre dynor till solstolarna vid poolen. När de hade regnat var dom blöt i flera dagar. Saknade kaffe i buffe restaurangen vid lunch och middag.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
Rummen och att barnpoolen låg för sig på andra sidan gatan. Ett kanon hotell att bo på med barn. Personalen var så tillmötesgående och fina med barnen.
-
Det kändes längre en 150 m ner till stranden som det stod på hemsidan. Kanske borde ändras.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

+
att vi fick bo nr 001 som lovat bokar nästa år igen
-
ingen

Bekräftad gäst: 2019-07-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

44% av resenärerna rekommenderar

264 omdömen
Utmärkt
 
151
Väldigt bra
 
72
Bra
 
31
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2020-09-29

Inlägg av johannalQ9854YX

Underbart hotell

Har bara gott att säga om det här hotellet. Lagom stort poolområde för de med mindre barn. En livvakt som ständigt övervakar de som badar. Superbra buffé med någon för alla. Underhållning på kvällarna och aktiviteter på dagen. En stort utbud av drinkar som alla ingår i allinclusive. Otroligt välstädade rum och trevlig personal. 2 min promenad till stranden. 1 minut till supermarket.

 
2019-03-03

Inlägg av bulldogkaninen Höganäs, Sverige

Trevligt hotell ett stenkast från havet.

Välskött all-inclusive hotell i lugna omgivningar. Stora, fräscha och rymliga rum. Fint poolområde. Trevlig och hjälpsam personal. God och varierande meny. Barnvänligt. Underhållning alla dagar i veckan

 
2018-10-15

Inlägg av jessicat102

Trevligt hotell med bra läge

Om man vill bo lugnt, lite i utkanten av Alcudia, ska man välja detta hotell. Rent, snyggt och trevligt. Maten var riktigt bra, och personalen jättetrevlig. Extra plus för personalen i receptionen som var otroligt serviceminded. Mysigt poolområde samt nära till strand. Underhållningen på hotellet, kvällstid, var sådär. Om jag ska kritisera nåt, så är det belysningen i matsalen. Ger lite av en skolmatsal-känsla. Vårt rum låg i anknytning till entrén, vilket gjorde det väldigt lyhört. Men jag kan tänka mig att åka tillbaka hit!

 
2018-10-05

Inlägg av 915jennies Göteborg, Sverige

En supper härlig vecka till sist.❤️

Det började med att vi kom fram till hotellet o inte fanns uppskrivna på deras lista över gäster. Det var inte kul att komma med en bebis o att inte få rum med en gång. Men de fixade ett provisoriskt rum, o när vi vaknade på morgonen blev vi flyttade till deras bästa rum. Men både den lilla o stora sviten är fina👍Skilnaden var att vi hade var sin toalett o dusch o lite större ute rum. Men hotellet är supper🎉Jättegod varierande mat. Personalen var trevliga och glada. Min bebis var lite ledsen i resturangen i bland, men där var jag inte endsam. Så det blir possetivt för både föräldrar o barn. Jättebra underhållning och pol området är jättefint. Jag och min familj är så nöjda. Vi kommer att bära med oss den här resan länge. Det bästa hotellet för oss iallafall 👍

 
2018-06-22

Inlägg av 966idaw

Inget för dig utan barn

Mycket fint och fräscht hotell. Ljusa och fina rum med sköna sängar och bra luftkonditionering. Bra läge vid Playa de Muro. Nära stranden och nära till restauranger och affärer. Väldigt lyhört dock och inget för dig som reser utan barn. Maten är god om du står ut det världskrig som sker i matsalen pga alla barn. Att kunna koppla av här finns inte. Regler respekteras inte runt poolen och de mycket skrik och spring överallt. Påpekar man problemen får man tillbaka "det är ett familjehotell". Att bo här utan ungar är alltså dåligt val om man nu inte gillar barnskrik så att säga.