1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Marblau

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
4,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


3 av 10

Mikael,
Stockholm

+
Nära stranden
-
Senöver dusch/toalett då det luktade väldigt mycket därifrån.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

Kent,
Upplands Väsby

+
Ligger precis vid stranden. Det finns mataffärer, restauranger, biluthyrningar, busshållplats inom 5 minuters promenad från hotellet. Personalen i receptionen pratade ganska bra engelska.
-
Luftkonditionering och WiFi borde ingå, inte kosta extra. Hotellpoolen borde ha längre öppettider än 09-19. Hotellreceptionen borde ha längre öppettider.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

Bert,
Ludvika u

+
Det var rent och havsutsikt
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Håkan,
Kävlinge

+
Det bästa är läget !
-
Wi-fi o o ac kan ingå i priset !

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

,

+
Localisation.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-18


10 av 10

Anders,
Sollentuna

+
Läget. Storleken.
-
Det enda negativa med hotellet var att man inte accepterade kreditkort. För att betala turistskatten var jag tvungen att ta ut kontanter ur en rövarpris-bankomat som förutom en fruktansvärt dålig växelkurs också hade fräckheten att ta ut en transaktionsavgift. Beräknade att jag förlorade cirka 80 kronor bara för att få kontanter.

Bekräftad gäst: 2019-05-11


9 av 10

Åsa ,
Täby

+
Läget är makalöst bra!
-
Inredning ej bytt på 15 år.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Hans,
Valbo

+
Nära stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


6 av 10

,

+
Lugnt läge och strandnära.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


8 av 10

Håkan,
Gävle

+
Läget.3:e ggn vi bor där(inkl. Mirada) så vi är väl medvetna om för o nackdelar.
-
Fler parasoll som fungerar vid poolen. De nya duscharna läcker ut vatten ända ut i hallen. Se till att den tidigare beachrestaunrangen Floridita kommer tillbaka, saknar den jättemycket !. ;)

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

15 omdömen
Utmärkt
 
5
Väldigt bra
 
7
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-23

Inlägg av Mari H

Mar Blau

Fint hotell, rent och snyggt. Sparsamt utrustat kök. Rejäla balkonger där alla har havsutsikt. Hotellet ligger på stranden. Minus att man får betala extra för luftkonditionering och tv. Närbutiken är mycket dyr att handla på, vi gick till Eroski affär ca 600 m bort. Tips, ta med egen badhandduk. 15 september hade vi 27 grader i poolen och 28 i havet men även en del åska och regn.

 
2016-05-16

Inlägg av Kent J Skövde, Sverige

Bästa strandläget

Vänligt bemötande av familjen som äger hotellet, men eftersom det sköts av väldigt få personer blir receptionsöppettiderna lite begränsade, lägenheterna är fina med bra utrustning och har mycket bra sängar, balkonger med riktigt bra havsutsikt från alla. Under vår vistelse i maj var vädret lite dåligt, därför var sovrummet tyvärr kallt på nätterna.

 
2017-06-16

Inlägg av Tim_Y-64 Landskrona, Sverige

Very nice beachside apartment hotel

First this is not a regular hotel with breakfast, 24h reception etc. It's a medium class apartment hotel where you make your own breakfast and the reception is open during regular business hours. We found the hotel (our room was freshly renovated) very nice and the owners were very attentive and spoke good english. The hotel is straight on the beach and even though there is a beach bar just outside we never experienced any disturbances, but we were there off season which is good to remember.. There are convenience stores near by and local restaurants that provided nice food for us during our stay. We can easily recommend this hotel.

 
2014-09-04

Inlägg av Sussi8 Stockholm

Great hotel at the beach

Stayed here for a week with my boyfriend end of august beginning of september. The hotel is directly situated on the 14km long beach. Two room apartment with a nice balcony. Everything was really good. Nothing to complain about really. If I have to complain about anything it would be that you can always hear your neighbours when theyre in the bathroom, when they take a shower or flush. And also be prepared that basically all restaurants are really expensive. We ate mostly at Restaurante Chivas and Restaurante Elisa (not far away from Las Gaviotas hotel) where you eat overlooking a big lake and the food is amazing there. If you don't have any food included and want to cook yourself I would recommend food shopping at Eroski.. It takes about 10-15 mins(about two bus stops from Eden alcudia) to walk there but the prices are more humane than the one near the hotel. Or just take the bus to Lidl (near Port d alcudia). We also went to the national park S'Albufera but there was not a lot to see. They do not rent out bikes in there so I would recommend to rent a bike before going in there. I wish we had known that so we could have gone through the whole national park. We saw a few birds and that was about it. Walked for 6km in there so we were very disappointed. But its free entrance. Take the buses 351,352 or 354 and get off after 5-6 stops at Parc Natural. Another tip is to go to Port d Alcudia. Take bus 351,352 or the bus that says Alcudia market. 1,55euro each the bus ride costs. We went to the market on a Sunday. But they also have a small market on Tuesdays i think it was not far from the hotel. Overall I would gladly go back. Its not a party place so more for a relaxing week for couples or family. The hotel has a small pool but it was never packed so it was great to swim there too.

 
2018-07-16

Inlägg av 18majkenh Lübeck, Tyskland

Super til prisen rolig og god beliggenhed.

Vi prøvede for første gang en lidt lavere hotelstandard end vanligt. Dette til trods, var det et dejligt hotel med nyt bad, nyere køkken og alt var rent og pænt. Dejlig ro ved poolen og en beliggenhed direkte på stranden. Børnene (7og 3 år) savnede hverken børneklub, rutchebaner eller andet af det de typisk er vant til. En dejlig lille oase i Alcudia.