Kundomdömen om JS Sol De Alcudia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 78 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

,

+
Städningen, frukost. Poolen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Eva,
Huddinge

+
Fina rum! Uppgraderade till stor balkong. Bra mat! Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

,

+
Maten!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

Evelina,
Stockholm

+
Trevlig personal, bra service, jätte bra frukost
-
Bättre mat i övrigt, typ lunch

Bekräftad gäst: 2019-05-25


7 av 10

Rebecka,
Stockholm

+
Bra frukost, trevlig personal och bra läge nära till stranden. Rent och fräscht.
-
Sängarn är alldeles för hårda. Rummen i minsta laget, svårt att göra något kanske. Saknade även en vattenkokare på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-05-25


9 av 10

,

+
Rent og pent. Fresh innredning.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


6 av 10

Lars-Olov,
Mölndal

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Birgitta ,
Östergarn

+
Bra läge lugnt och skönt
-
Skohorn och flugsmällare på rummet

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Linda,
Stockholm

+
Läget, bra soldäck vid poolen.
-
Bättre sängar, de hade gjort sitt för säsongen.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Annika,
Sandviken

+
-
Jag är glutenintolerant, man visade mig vad jag kunde äta vid frukost. Det var inte markerat med allergiinformation. Kocken använde samma verktyg till att vända äggen som är glutenfria som till att vända pannkakorna som inte är glutenfria, jag påpekade detta, men varje morgon var densamma. Dåligt med en baguette till frukost, borde det vara något mer uppmärksamt.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

836 omdömen
Utmärkt
 
413
Väldigt bra
 
266
Bra
 
107
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-10-12

Inlägg av G9442GRannaf

Lugnt hotell.

Stannade här en vecka i början av oktober. Vi var 7st i ålder 25-75. Rummen små men väl städade. Frukost ok men hade önskat bättre bröd. Vi hade inte halvpension så middagen kan jag ej betygsätta. Trevlig tillmötesgående personal. Typisk kvällsunderhållningen, lite musik, lite show lite sisådär 🙂. Väldigt gott om solstolar, ingen bokning med handdukar eller stress, så skönt! Fanns alltid plats när man kom dit. Tog en halvkroppsmassage på övre soldäck en dag, också bra!

 
2019-07-16

Inlägg av Alina E

Inte nöjd

Rummet var bra, precis som väntat. Litet men fräscht, modernt och hade allt vi ville ha. Bra fungerande AC. Poolen var alldeles för skitig, det var svårt att bada I den då det var mycket kryp och annat I vattnet. De borde verkligen uppgradera rengöringen I poolen och rengöra oftare. Poolen är också mycket mindre än på bilderna. Positivt var mycket solstolar och parasoll. Frukosten var OK. Mycket varierad men väldigt smaklös. Servicen på hotellet väldigt neutral. Varken bra eller dåligt. Ett medelklasshotell, förtjänar i min mening inte de stjärnor som dom har.

 
2019-05-31

Inlägg av Ingemar H

Herr

Toppenhotell. Fantastisk personal.Supergod mat. Kan rekommenderas.Kallt i poolen. Men vi var tidiga på säsongen. Se upp för ficktjuvar. Allt var inte öppet men det var fint ändå. Rent och snyggt. Byggjobb störde lite när man satt på balkongen.

 
2019-05-25

Inlägg av Ewa M Marstrand, Sverige

Superbra

Fina rum, bra mat med variation och trevlig personal. Rent och fräscht. Återvänder gärna wi-fi som fungerade bra. Många tv- kanaler dock inga svenska men det är inte så viktigt med tv. Läget är mycket bra nära butiker och en kort promenad till stranden. Mysigt med ett avskilt soldäck med jacuzzi

 
2018-11-27

Inlägg av frohrn

Perfekt för cykelsemester

Ett bra och prisvärt hotell med buffemat. De hade bra service för cyklister och maten var bra och prisvärd. Läget var optimalt för att snabbt ta sig till cykelvägar med lite trafik. Fräscha rum och fin lobby