Kundomdömen om Iberostar Alcudia Park

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

2088 omdömen
Utmärkt
 
1213
Väldigt bra
 
601
Bra
 
194
Mindre bra
 
56
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2019-03-28

Inlägg av AirSweden Uppsala, Sverige

Fint och stort hotell

Väldigt fint, rent och snyggt hotell. Precis vid stranden och vårt rum hade balkong mot havet. Stora och fina rum med bra städning. Bra frukost och middag. Väldigt bra ställe att vara med barn också. Fina pooler även om det var lite kallt när vi var där (slutet av mars).

 
2018-06-24

Inlägg av piteanders

En extra natt

Fint och stort hotell med bra barnpool, lekland med rutschkanor för de mindre barnen. God frukost. Hotellet ligger nära havet men vi hann inte med att bada. Ovanför restaurangen så var hotellrum med viss lukt av mat-os.

 
2018-06-19

Inlägg av Nettann17 Stockholm, Sverige

Rekommendera starkt!

Varit här 2 ggr och nu är det nyrenoverat och ännu bättre. Köket är otroligt bra. Vi har rest mycket men detta slår det mesta i matväg. Bra råvaror o fantastiska smaker. Vällagat och stor variation även fast det är all inklusive. Här blir man inte besviken! Kommer åka tillbaka igen. Personalen familjär och inte glättig utan trevliga på ett bra sätt. Alla hjälpsamma och gör sitt jobb väl. Hög standard. Jag o dotter är glutenintoleranta och de har stenkoll. Finns alltid alternativ att få. Läget är perfekt. Hotellområdet (stort plus att man inte får paxa solstolar!) är mysigt och sedan stranden direkt utanför. Finns aktiviteter på hotellet som pingis eller biljard. Mycket bra för barnfamiljer med mindre barn där det finns kul saker för dem oxå på lagom nivå. Rekommenderas!!!

 
2017-08-28

Inlägg av Petra S Karlshamn, Blekinge Lan, Sweden

Bästa all inclusive

Iberostar är kända för sin fantastiska all inclusive och detta hotellet serverar ett fantastiskt utbud. Vi bodde 1 vecka med all inclusive och fick ett varierat o bra utbud. En morgon var det ostron och Cava till frukost. En kväll var det en fantastiskt skaldjursbuffe med bland annat hummer. Maten var utan tvekan toppen. Ska man bo hos iberostar så ska man ha all inclusive. Men restaurangen är stor och högljudd och det är verkligen MASSA barn överallt. Har du inte egna barn så välj absolut ett av iberostars vuxenhotell istället. Vi hade fördelen att kunna sitta och äta utomhus (de har 2 uteserveringar) där var det både lugnare och tystare. Hotellrummen var funktionella men små och luktade gammalt. Stanken car som värst från garderoben i sovrummet. Jag påtalade detta och blev erbjuden extra städning och ev rumsbyte, tyvärr luktade alla standardrummen lika dant. Kan vara deras skurmedel kanske? Stanken gör att jag inte skulle åka dit igen tyvärr men jag har bott på andra Iberostarhotell o varit supernöjd. Det finns massa aktiviter både för barn o vuxna och det är frivilligt o utan tvång på anmälan för att delta. Även bra träning fanns att tillgå men inget gym. Stranden ligger bara 12 trappsteg bort men solstolar på stranden ingår inte tyvärr. Baren har bra utbud och fin utsikt över stranden. Poolen är rymlig och har bra djup. Solstolarna paxades dock med handdukar före kl 7 och kom du efter 8 fanns inga kvar runt poolen men några lägre bort var alltid lediga. Personalen satte upp lappar om att man inte fick boka solstolar mer än 45 min men detta efterföljdes inte alls o personalen tog inte bort några handdukar. Personalen var som på alla Ibetostars hotell otroligt hjälpsamma trevliga och barnvänliga.

 
2017-07-09

Inlägg av cgny227 Åmål, Sverige

Semester

Vi anlände till detta Hotel igår middag, vi hade betalt ungefär 10000sek mer än vi skulle ha betalt för andra Hotel i detta område.. Med förespeglingar om atavism hade blivet uppgraderade på grund av överbeläggning väntade vi gärna på rummet de skulle erbjuda oss. Vi väntade 1,5 timme och kom till ett nyrenoverat rum med bra utsikt mot havet. Tyvärr var det bara ett litet rum, där knappt sängen fick plats, inget pentry, ingen extra soffa.redovisar det som skulle finnas såsom: Fina och fräscha lägenheter (ca 40 m2) med ett sovrum och ett vardagsrum. Lägenheterna har begränsad havsutsikt, utsikt mot Tvårumslägenhet med begränsad havsutsikt Extrabädd i bäddbar soffa Pentry Kokplattor Enkel köksutrustning Kylskåp med frysfack Vattenkokare Matplats Hårtork Badkar med dusch Dessa ovanstående grejor fanns inte i rummet! Vi bad om att få byta, vi bytte, men det visade Extrabädd i bäddbar soffa Pentry Kokplattor Enkel köksutrustning Vattenkokare Då ringde jag till researrangören och klagade, de återkom snabbt med beskedet att vi kunde få byta igen vilket vi gjorde. I denna lägenhet fattas det fortfarande vattenkokare !! Samt att lägenheten är mindre och sliten. Känns som en bestraffning för att vi klagade första gången. Det är andra gången vi bor på detta hotell, tyvärr den sista. Hade hotelledningen visat oss först vad de hade att erbjuda kanske vi hade kunnat lösa detta smidigare. Dålig start på semestern iaf.