1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om HSM Apartments Lago Park

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

,

+
rengjøringspersonal service irespsjonen
-
mat servert ved basseng var ikke bra basseng må varmes opp kjøleskap må være inntakt med hyller i døren varmtvannskoker burde sjekkes ut at virker, måtte byttes. Rom 2-117 hadde mye bråk fra airconditon til nabohus og all lukt fra deres kjøkken kom over og inn på rommet.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

,

+
Tillmötesgående personal. Fin frukostbuffè. Men annexet har mycket störande trafikljud från huvudgatan i de rum som vätter mot havet. Störande köksfläktljud från intilliggande hotell.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Loramie,
Nybro

+
Nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


8 av 10

Rosie,
Stockholm

+
Läget. Nära stranden och till affärer och resturanger
-
Sängarna. Stenhårda.

Bekräftad gäst: 2018-06-02


4 av 10

Lena,
Tallåsen

+
Fina rum , trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-05-19


7 av 10

Rikke,
Østervrå

+
-
Lejligheden var aaaalt for kold. Der var hundekoldt om morgen og aftenen på Mallorca og det lykkedes os aldrig, at få varme ud af aircon. Så hvis vi ikke var i solen, så frøs vi. Og det samme gælder vores rejsevenner, som boede ved siden af os

Bekräftad gäst: 2019-05-18


3 av 10

,

+
Nærheten av stranda
-
Bedre renhold av rommene

Bekräftad gäst: 2019-06-29


7 av 10

,

+
Flott bad
-
Bilde om hotellet

Bekräftad gäst: 2018-08-11


9 av 10

Sigurd,
Voss

+
Var veldig fornøyd med leiligheta , rolig
-
Vask i leilighet

Bekräftad gäst: 2018-07-14


9 av 10

Linda,
Bergen

+
-
Kunne vært litt bedre vasking av rom måtte koste altanen selv for sand..de flyttet bare litt på bordet og stolen på altanen gjorde ikke noe mere der ute var der på altanen i 5 sek(lå med bassenget og såg opp på rommet vårt når de var der)og låg en tyrkisk pepper drops på gulvet på soverommet nedenfor kleskapet når vi gikk ut og den lå der etter at de hadde vært der og "vasket"så var ikke så veldig grundig vasket..vi gikk alltid ut fra leiligheten og de kom ganske seint å vasket hos oss..når vi akkurat kom opp fra stranden i 16 tiden da kom de..så de kunne vasket litt tidligere..ukke når vi var trøtte og slitne etter en hel dag på stranden..

Bekräftad gäst: 2018-07-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

941 omdömen
Utmärkt
 
444
Väldigt bra
 
345
Bra
 
101
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2019-08-12

Inlägg av GordDude

Mycket bra familjehotell vid en av Mallorcas bästa stränder

Långt över förväntan! Har bott på sämre 4-stjärniga hotell. Mycket fräscha, stora, nyrenoverade lägenheter. Två pooler. Vi bodde i rum 2303 och hade utsikt mot den lugnare delen och poolen. En kort promenad till en underbar strand. Gymet fanns mer att önska av. Maten var mycket bra, så boka halvpension. Lugnt och nylagat! Fanns något till alla! Trevlig och hjälpsam personal.

 
2019-07-27

Inlägg av linabroden Borås, Sverige

Lago Park - härligt familjärt hotell

Ett väldigt familjärt hotell med fin personlig service.Frukosten och middagen är utmärkt och hotellet ligger i närheten av havet. Två personer som bidrar till denna lilla hotellpärla är Roly och Iga på Lago Park. De ser alltid till att du och din familj får fantastisk service.

 
2019-07-25

Inlägg av ad_dJ4230KQ

Medelmåttigt

Slitet hotell och trött personal. Rummet var renoverat så det var i OK skick, så när som på mögel i taket på badrummet. Mycket störande fläktljud från granhotellet på balkongen som vätte mot poolen på Lago Park II.

 
2019-07-18

Inlägg av eva672016 Göteborg, Sverige

Fina lägenheter

Fina lägenheter med en bra utrustad köksavdelning. Tror lägenheterna var ganska nyrenoverade. Själva hotell-området var sådär, gamla spelmaskiner nedanför balkongen gav ingen mysig känsla. Det fanns ett gym men inte ngt större utbud i det, löpbandet fungerade ej. Trevlig personal.

 
2019-04-08

Inlägg av Vacation22245556292 Stockholm, Sverige

Milja Maasalu

Jag var mycket nöjd med hotellet. Bra och korrekt städning och allt annat fungerade också super bra! I köket var utrustning på sin plats, rent och fint, saknade inte något. Kan varmt rekommendera hotellet för mina vänner och bekanta. Tack!