Kundomdömen om Grupotel Alcudia Suite

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 146 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Ann-christin,
Täby

+
God mat!!! Trevlig personal, fint poolområde o som helhet ganska mysigt.
-
Bättre städning o framför allt se till att det inte är mögel i badrummet. Det luktade mögel i rummen. Bör göras en översyn. Att inte spela hipphopp musik fram till kl 23 på kvällen eller egentligen inte alls. Finns massor av annan musik att välja på. O inte spela på hösta volym med högtalare under en balkong. Hotellet är ett familjehotell o inte ett ställe för raveparty. Underhållning på kvällarna var väl inte heller på högsta nivå. Trollkarlen var vårt 5-åriga barnbarn imponerad av men tyvärr är det väl sent för småbarn med början kl 21,15.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


6 av 10

,

+
Det lugna poolområdet.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


5 av 10

Lena,
Åkarp

+
-
Ny stor pool! Bättre barnpool. Stora poolen livsfarlig för barn! Behövs kaffekokare och toaster på rummen! Vi frågade efter kaffekokare men det fanns inte! Mycket dåligt!! Vi hade inte all inclusive och blev inte bemötta med samma service. Personalen visade stor skillnad! Mycket dåligt. Framförallt i baren.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


9 av 10

Sofia,
Uppl väsby

+
Frukost
-
De första dagarna var städningen bra men dem sista var de inte bra. Sätta möbeltassar på stolar

Bekräftad gäst: 2019-08-03


8 av 10

Ulla,
Bjursås

+
Trevlig personal.Bra och lungt boende.Städat och fint.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

Thomas,
Örebro

+
Rent och snyggt, fräscha rum
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


7 av 10

,

+
Trevlig personal. Bra aircondition
-
Maten va inte god. Det som skulle vara kallt va typ ljummet

Bekräftad gäst: 2019-07-20


7 av 10

Pernilla ,
Dalarna

+
Centralt läge för både centrum och strand. Svalt med kyla på rummet.
-
Väldigt lyhört.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


10 av 10

,

+
Bra läge. Bekväma sängar. Aircondition.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


6 av 10

,

+
Stort och bekvämt
-
Personalen är inte service minded.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

196 omdömen
Utmärkt
 
73
Väldigt bra
 
71
Bra
 
33
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-09-15

Inlägg av bo g

Bra hotell. Fina lägenheter. Fantastisk frukost och middag.

Vissa småsaker att ordna. Fattas lampa i köket. Fattas fryslåda i kylskåpet. Kylskåpet står inte stabilt. I övrigt mycket barn på hotellet. Stökigt vid frukost och middag. Ganska lyhört. Kanske inget hotell för pensionärer som vill ha lugn och ro. Bra läge med kort avstånd till strand.

 
2018-08-13

Inlägg av abtbStockholm Stockholm, Sverige

Trevlig och bra hotell

Bra hotell i ett relativt lugnt område men det finns en del restauranger och affärer i närheten. Ca 150 till stranden som här är ganska smal så det var lite trångt. Rummen och hela hotellet känns fräscht och rent. AC fungerade jättebra i rummet. Personalen är jättebra, hjälpsamma och professionella. Frukosten helt ok. Vi var jättenöjda med vår vistelse här.

 
2019-09-17

Inlägg av MandyandMark2013 Reading, Storbritannien

Comfortable, clean and friendly

Lovely comfortable suites in a great location. Set back from main drag so quieter but just across from the beautiful beach. Staff, especially Santi on reception, couldn’t have been more helpful. As a woman travelling on my own for the first time this made a big difference. Food was varied and very good, with a wide selection of buffet dishes. Very fresh. Pool area lovely with hotel bar close by. Suite was very large and very clean with great shower, small kitchen and large terrace. Everything you could need for a wonderful holiday. Loved this place and hope to go back one day.

 
2019-09-12

Inlägg av JBNielsen52 Rudkoebing, Danmark

A nice family hotel, located close to the beach.

Large clean apartments and very friendly and helpfull staff. We have chosen Grupotel Alcudia Suite 3 times and have been satisfied every time. We love the relaxed atmosphere at the hotel, I think many other people also will enjoy this.

 
2019-09-12

Inlägg av Pavel_Hrubos

Family stay at seaside

Very good location for spending a week at the beach with a quite good selection in buffet provided in the form of all-inclusive. Friendly staff, clean rooms, free wifi, evening entertainment, good selection at the bar.