1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Grupotel Alcudia Suite

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Läget
-
Kaffebryggare

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

Therese,
Stockholm

+
Trevlig personal, god middagsbuffe
-
Se över köksutrustningen

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

,

+
Uteplatsen
-

Bekräftad gäst: 2019-05-18


9 av 10

Anna-Maria,
Stockholm

+
Servicen och viljan av att vi som gäster ska ha det bra! Frukostbuffén
-
Städningen ok men kan bli bättre!

Bekräftad gäst: 2019-05-18


10 av 10

Julian,
Järfälla

+
Personal, mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-11


10 av 10

Jan,
Norrtälje

+
Fin lägenhet, trevlig personal, fantastisk frukost och middag.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-11


8 av 10

Gunilla ,
Stockholm

+
Ligger bra till nära busshållplatser, strand och restauranger. Lugnt (för vår del), trevligt poolområde.
-
Sätta möbeltassar på stolar, det blev en del skrapljud av möbelförflyttningar tidigt på morgonen som var lite störande. Just i vårt rum, 209, var skjutdörren mot balkongen lite konstigt placerad. Utgången till den var där golvlampan stod. Tillgång till Saftybox borde ingå utan extra betalning, skulle vara enklare också för receptionspersonalen.

Bekräftad gäst: 2019-05-11


10 av 10

Maria ,
Hedesunda

+
Rent och snyggt
-
Det fanns väldigt dåligt med husgeråd i lägenheterna om man ville laga mat själv.'

Bekräftad gäst: 2019-05-11


8 av 10

Gudmund,
Våddö

+
takvåningen
-
bättre wifi där vi bodde ,där fungerade det inte alls!

Bekräftad gäst: 2018-10-13


8 av 10

Inger ,
Solna

+
-
bättre avlopp i duschen, inga kackelackor på toan.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

185 omdömen
Utmärkt
 
71
Väldigt bra
 
65
Bra
 
30
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-08-13

Inlägg av abtbStockholm Stockholm

Trevlig och bra hotell

Bra hotell i ett relativt lugnt område men det finns en del restauranger och affärer i närheten. Ca 150 till stranden som här är ganska smal så det var lite trångt. Rummen och hela hotellet känns fräscht och rent. AC fungerade jättebra i rummet. Personalen är jättebra, hjälpsamma och professionella. Frukosten helt ok. Vi var jättenöjda med vår vistelse här.

 
2019-06-21

Inlägg av Zsolt T

Suite ok food bad

We spent few days here with our 1 year old son. The suite was nice and clean but the food was below 4 star standards. We moved to this hotel from another Grupotel 4 star hotel at the south (where we spent 2 weeks) so we can compare, the difference in the quality of the food was huge. I would advice to take the hotel without the food.

 
2019-06-12

Inlägg av thomastelia

Nice week

Overall a very pleasent week, very service minded personal. Breakfest and dinner was very good, a lot of different dishes to shose. WIFI was working fine everywhere I miss a cup of coffe in the restaurant after dinner and the possibility to have dinner outside. To summerize a nice week

 
2019-05-08

Inlägg av Noway2know

Good and relaxing, all working out sweet,

Nice and good size of rooms and balkony, service was in top, and cleaning every day, Bed is made daylig, fresh towels if needed dayli, A good kitchen with all sorts of food, and a live Cook, to make you beef chiken or fish, direckt from the grill.

 
2018-10-17

Inlägg av jbnielsen1952 Rudkoebing, Danmark

Second time we visit Alcudia Suite

We were disappointed at our All Inclusive was not included the day we left the hotel when the holiday was over. Other hotels in the area, gave All Inclusive also the day the guests leave the hotel. Apart from that, Grupotel Alcudia Suite, is a nice hotel to stay on.