Kundomdömen om Eix Hotel Alcudia

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

1939 omdömen
Utmärkt
 
987
Väldigt bra
 
623
Bra
 
219
Mindre bra
 
71
Underkänt
 
39

5 senaste omdömen

2019-11-23

Inlägg av KristinaK1163

Trevligt hotell med toppenfrukost!

Trevligt hotell med ett bra läge. Frukostbuffén var stor med en massa gott att välja på, extra plus för ägg, pannkakor och omelett stekta på beställning. Det var rent, snyggt och en fick ett glas bubbel vid ankomst! Ganska lyhört därav en 4a.

 
2019-10-26

Inlägg av 659kese Borlänge, Sverige

Väldigt bra hotell

Trevligt hotell som bjöd på bubbel när man checkade in. Rummet var i bra storlek med ett ok kylskåp.frukosten var väldigt bra där kocken gjorde pannkakor stekta ägg och omelett för den som ville ha. Vi blev erbjudna att köpa 3 middagar för 41euro/per och det kan vi rekommendera . Solstolarna var sköna att ligga på men poolen var väldigt kall. Trevligt med happy hour 17_18 då man fick köpa 2 drinkar betala för en, många samlades på den stora altanen

 
2019-09-30

Inlägg av andersk605 Genève, Schweiz

Mr

Trevligt hotell för vuxna nära strand. Trevlig personal och ställe att slappna av på testa även spa och bastu. Bra frukost. Trevligt med happy our Två pool områden. Junior svit skön balkong Trevligt i Alcudia med många resturang med bra matHurra

 
2018-11-03

Inlägg av Jet28926581347 Puerto Rico, Spanien

Trevligt hotell med mycket bra läge

Vårt första besök på Eix Alcudia Hotel. Rent och fint, trevlig personal och festligt med bubbel vid ankomsten! God och fräsch frukostbuffé.Sköna sängar och trevligt rum. Ett litet minus för flera trasiga klädhängare i garderoben.

 
2018-07-05

Inlägg av Amanda N

Favorithotellet i Alcudia

Vårt andra besök på hotell Eix Alcudia och vi är väldigt nöjda med vistelsen. Rummet var superfint; ett lite större rum med stor balkong in mot poolen trots att vi hade bokat ”vanligt dubbelrum”. Frukosten var bra, fanns det vi önskar av en frukost och även glutenfria baguetter som värmdes på när vi kom. Poolen och poolområdet är klart godkänt, spenderade vår mesta tid vid havet men ett dopp i poolen på eftermiddagen är alltid skönt! Plus för Happy hour när man kom tillbaka från stranden ;-) Läget är toppen och servicen är bra! Återkommer nästa sommar igen.