Rumstyper på Condesa

Dubbelrum

Dubbelrum med två separata sängar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler (spanska, engelska och tyska kanaler). Litet kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/hydromassagedusch och hårtork. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum med litet kylskåp samt tv med satellitkanaler (spanska, engelska och tyska kanaler). Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/hydromassagedusch och hårtork. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Juniorsviter

Juniorsviter med två separata sängar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler (spanska, engelska och tyska kanaler). Litet kylskåp (vid ankomst uppfyllt som en minibar, mot avgift). Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/hydromassagedusch och hårtork. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Kampanjrum

Kampanjrum är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Condesa, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2-3 personer.