1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Condesa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

2896 omdömen
Utmärkt
 
1494
Väldigt bra
 
845
Bra
 
367
Mindre bra
 
133
Underkänt
 
57

5 senaste omdömen

2019-05-08

Inlägg av KAJPAL Staffanstorp, Sverige

All inklusive

Buffen var mycket variations rik och god. Mycket att välja på. Många drycker att välja på. Hotellrummet hade fin utsikt mot Medelhavet. Fin incheckning, vi blev bjudna på champagne. Rummen något lyhörda,

 
2019-05-03

Inlägg av Sicknurse Fjugesta, Sverige

Fantastiskt hotell

Tillbringat 1 vecka på detta fantastiska hotell och helt överväldiga över deras service,fantastiska personal, fantastsika allinclusiva som vi brömde alla för tom kökschefen,helt enorm god mat med variation utan dess like,en a la carte restaurang där man fick äta en trerätters en kväll och annars kunde man välja den för lunch el frukost och den låg precis bredvid stranden och var lugnare än den stora resturangen.barer med glass,snacks,dryck,kaffe,glass,korv,burgare,strips,pizza,kaffebröd osv mycket fint pooområde och 2 barnpooler,underhållning varje kväll även för barn.cava överallt på hotellet.rummet städas varje dag och nya handdukar.rent och mycket fint överallt,och de putsades och fejads hela tiden.serveringspersonal som kommer med drycker vid poolen när man ligger där i solstolarna.underbar läge direkt vid stranden och havsutsikten var kanon.ett helt fantastiskt hotell på alla sätt tom cava på rummet när vi kom om jag måste säga ngt negativt bara för allt så var det lite lyhört mellan rummen..hit komma vi med all säkerhet återvända.

 
2019-05-02

Inlägg av Suss_Engelholm Ängelholm

Cykelresa

Hotellet är väldigt fint med härligt poolområde och vacker sandstrand utanför. Personalen är fantastiska och vänliga. Maten väldigt god och tillsammans med de goda dryckerna som ingår i all inklusive måste jag nog säga att detta är ett det bästa all inklusive hotell vi varit på. Mycket prisvärt i april/maj. Det enda som är mindre bra är att vårt lite trånga rum ligger nära hisshallen och när folk går förbi och pratar så hörs det väldigt tydligt in på rummet. Vi är här lite före högsäsongen och då är det inte trångt om plats. Bra cykelförvaring på hotellet.

 
2019-04-20

Inlägg av dannefehrman Halmstad, Sverige

En semester på mallis

Vi va här i början på Augusti. Mycket trevlig personal vid incheckning som berättade det viktigaste. Rummen var helt okej dock lite lyhört men man tillbringar mesta dels av tiden på stranden eller vid poolen. Vi hade rum med havsutsikt vilket varmt rekommenderas. Maten var god mycket variation med olika tema kvällar. Deras ala carte resutran var över förväntan på en all inclusive anläggning. Mycket god mat och otrolig service. Tog man deras solstolar vid poolområdet så fick man glass dricka snacks serverat till en. Perfekt på en sån här resa. Korta drag ett fint hotell med en otroligt service mat och underhållning.

 
2018-09-26

Inlägg av Travel772866

Alcudia 2018

Vi kom till condesa i juni.Två små lägenheter.fina men lite små.servicen på hotellet var kanon.städning bra.Maten överlag bra men det var ett stort hotell med massor av människor .Vi hade all inclucive 👍.Men ljud volymen i matsalen var hemsk .Barnskrik tappat porslin hög ljud volym var inget för oss.Överlag ett bra hotell.Underhållnings teamet var inget vidare.