1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Condesa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 99 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Tina,
Stockholm

+
Mat, service, och nära till havet.
-
Vi är jättenöjda men min kille saknade ett gym.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


9 av 10

Lene,
Steningehöjden

+
Läget, servicen, personalen är trevliga, maten
-
Dom behöver städa pool området oftare, bätrre och tidgare på morgonen än 8-8.30.. det var väldigt skitigt och äckligt. När dom väl "städade" så drog dom bara runt smutsen med moppen..

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

,

+
Poolen, nära till stranden, aktiviteterna.
-
Tydligare skyltar vad som är i maten.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


9 av 10

Elin ,
Åland

+
Servicen, att servitörerna gick runt och tog beställningar i barområdet
-
bort med bäddsoffan i juniorsviten. Kändes inte som en svit, mer som ett familjerum

Bekräftad gäst: 2019-05-18


7 av 10

Christopher ,
Helsingborg

+
Oerhört trevlig personal
-
Jag fick betala 75euro för byta rum till ett rum som inte var skadat av mögel.

Bekräftad gäst: 2019-04-27


9 av 10

Annette,
Göteborg

+
Läget vid stranden. Bra variation på mat. Trevlig personal och bra service.
-
Slitet i och vid barnhörnan (sprickor i vattenruchbana, söndrigt vid däck...) Väldigt lyhört.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Ulla,
Stockholm

+
Kanon Service allt var perfekt, det ända som kom som en övraskning var att vi skulle betala Miljöavgift till hotellet
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Johanna,
Eskilstuna

+
Mat & dryck samt utbudet av aktiviteter för hela familjen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

Eva,

+
strandläge
-
kaffeservice på rummet-vattenkokare. SVTEurope på TV:n. Den varma maten var oftast kall. barnvagnsparkering utanför matsalen.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

yngve,
fagersta

+
Nära till stranden. Rent och snyggt.
-
Tråkigt att man måste gå upp tidigt för att reservera plats vid solsängarna, annars svårt att hitta någon solsäng.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

3044 omdömen
Utmärkt
 
1585
Väldigt bra
 
876
Bra
 
382
Mindre bra
 
141
Underkänt
 
60

5 senaste omdömen

2019-07-26

Inlägg av tanjae40 Härryda, Sverige

Fantastiskt läge och engagerad personal

Har haft en underbar vecka på detta all-inclusive-hotell. Hotellet har ett perfekt läge precis vid stranden. Bra mat och mycket engagerad och professionell personal. Det fanns många aktiviteter att välja på för alla åldrar. Ledaren för tonårsaktiviteterna, Antonio, var mycket engagerad och inkluderade. Han satte guldkant på vår vistelse.

 
2019-05-20

Inlägg av Elin G

Underbart resmål och toppen service

Servicen på detta hotell var över förväntan. Servitörerna vid bar- och poolområdet gick runt och tog upp beställningar. Hur lyxigt som helst! Vi bodde i en juniorsvit på femte våningen. Helt okej rum, den extra bäddsoffan hade man kunna ta bort då det kändes som ett familjerum. Underhållningen på kvällarna var helt bra. Fanns mycket olika maträtter att välja på i buffén. Fanns en happy burger restaurang där man kunde beställa hamburgare, pommes, chicken Nuggets, nachos. Denna var öppen 10-18, mycket bra komplement till resten av maten när man var sugen på något litet. 14km sandstrand precis utanför hotellet, långgrund badstrand. Lagom gångavstånd ca 3km till port d’ alcudia där det fanns lite shopping och matställen.

 
2019-05-08

Inlägg av KAJPAL Staffanstorp, Sverige

All inklusive

Buffen var mycket variations rik och god. Mycket att välja på. Många drycker att välja på. Hotellrummet hade fin utsikt mot Medelhavet. Fin incheckning, vi blev bjudna på champagne. Rummen något lyhörda,

 
2019-05-03

Inlägg av Sicknurse Fjugesta, Sverige

Fantastiskt hotell

Tillbringat 1 vecka på detta fantastiska hotell och helt överväldiga över deras service,fantastiska personal, fantastsika allinclusiva som vi brömde alla för tom kökschefen,helt enorm god mat med variation utan dess like,en a la carte restaurang där man fick äta en trerätters en kväll och annars kunde man välja den för lunch el frukost och den låg precis bredvid stranden och var lugnare än den stora resturangen.barer med glass,snacks,dryck,kaffe,glass,korv,burgare,strips,pizza,kaffebröd osv mycket fint pooområde och 2 barnpooler,underhållning varje kväll även för barn.cava överallt på hotellet.rummet städas varje dag och nya handdukar.rent och mycket fint överallt,och de putsades och fejads hela tiden.serveringspersonal som kommer med drycker vid poolen när man ligger där i solstolarna.underbar läge direkt vid stranden och havsutsikten var kanon.ett helt fantastiskt hotell på alla sätt tom cava på rummet när vi kom om jag måste säga ngt negativt bara för allt så var det lite lyhört mellan rummen..hit komma vi med all säkerhet återvända.

 
2019-05-02

Inlägg av Suss_Engelholm Ängelholm

Cykelresa

Hotellet är väldigt fint med härligt poolområde och vacker sandstrand utanför. Personalen är fantastiska och vänliga. Maten väldigt god och tillsammans med de goda dryckerna som ingår i all inklusive måste jag nog säga att detta är ett det bästa all inklusive hotell vi varit på. Mycket prisvärt i april/maj. Det enda som är mindre bra är att vårt lite trånga rum ligger nära hisshallen och när folk går förbi och pratar så hörs det väldigt tydligt in på rummet. Vi är här lite före högsäsongen och då är det inte trångt om plats. Bra cykelförvaring på hotellet.