1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Condesa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Annette,
Göteborg

+
Läget vid stranden. Bra variation på mat. Trevlig personal och bra service.
-
Slitet i och vid barnhörnan (sprickor i vattenruchbana, söndrigt vid däck...) Väldigt lyhört.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Ulla,
Stockholm

+
Kanon Service allt var perfekt, det ända som kom som en övraskning var att vi skulle betala Miljöavgift till hotellet
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Johanna,
Eskilstuna

+
Mat & dryck samt utbudet av aktiviteter för hela familjen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

Eva,

+
strandläge
-
kaffeservice på rummet-vattenkokare. SVTEurope på TV:n. Den varma maten var oftast kall. barnvagnsparkering utanför matsalen.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

yngve,
fagersta

+
Nära till stranden. Rent och snyggt.
-
Tråkigt att man måste gå upp tidigt för att reservera plats vid solsängarna, annars svårt att hitta någon solsäng.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


9 av 10

maria,
Strängnäs

+
all in strandnära .bra läge
-
att inte ha nötter i alla bakverk ,då det finns allergiker

Bekräftad gäst: 2018-09-01


8 av 10

Mimi,
Stockholm

+
-
Mat

Bekräftad gäst: 2018-08-25


8 av 10

Berith,
Lidköping

+
-
Bättre sängar bort med gamla filtar

Bekräftad gäst: 2018-08-18


7 av 10

Marianne,
Märsta

+
Rent och snyggt. Mycket trevlig personal.
-
Trångt runt poolen, svårt att komma fram.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


7 av 10

Lena,
Hålta

+
-
Det där med att kunna boka solstolar kl 6 och inte finnas där...... jättetråkigt. Tråkigt poolområde.

Bekräftad gäst: 2018-08-11


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

2832 omdömen
Utmärkt
 
1447
Väldigt bra
 
837
Bra
 
361
Mindre bra
 
130
Underkänt
 
57

5 senaste omdömen

2018-09-26

Inlägg av Travel772866

Alcudia 2018

Vi kom till condesa i juni.Två små lägenheter.fina men lite små.servicen på hotellet var kanon.städning bra.Maten överlag bra men det var ett stort hotell med massor av människor .Vi hade all inclucive 👍.Men ljud volymen i matsalen var hemsk .Barnskrik tappat porslin hög ljud volym var inget för oss.Överlag ett bra hotell.Underhållnings teamet var inget vidare.

 
2018-08-20

Inlägg av Lotti N Göteborg, Sverige

Lotta

Positivt Härlig havsutsikt från ballkongen. Kanon bra duschar efter en fin dag på stranden. Hjälpsam och trevlig receptions personal. Bra städning på rummet. Härlig sandstrand direkt vid polen. Dock dyrt att hyra solstol på stranden då man fick reservera en vecka för att få någon. 13 euro/dag för två solstolar. Negativt: Maten, buffen är inte god. Smutsiga tallrikar och bestick. Hög ljudvolym i restaurangen. Dålig underhållning. Stenhårda 160 cm sängar som saknadr bäddmadrass och täcken. Små rum.

 
2018-08-19

Inlägg av Annassund

Otroligt bra service precis vad havet

Familjehotell precis vid havet. Otroligt bra läge för den som vill kunna ta ett spontant dopp både i poolen och havet. Det var många gäster med yngre barn men det funkar för äldre barn också. Ljudnivån i matsalen var dock ganska hög men det fanns såklart möjlighet att sitta ute, samt att äta på hotellets andra, lite mindre, restaurang. I matväg fanns mycket att välja på i restaurangernas bufféer. Det var bra mat men oftast dåligt kryddad. Inte många smaksensationer.

 
2018-07-30

Inlägg av anniedanielsson97 Kalmar, Sverige

Mycket bra

Besökte detta hotell med den närmsta familjen (åldrar mellan 3 och 74 år). Hotellet är mycket familjevänligt och mini discot uppskattades otroligt mycket av treåringen i sällskapet. Stranden intill var fantastisk och stolar med parasoll var värda att hyra. Vi hade all-inklusive och var ytterst nöjda med maten som varierades varje dag. Roligt med så många spanska och lokala rätter. Aircondition var definitivt ett bra tillskott i vardagen. Personalen var väldigt tillmötesgående, de kunde genast bygga ihop bord för vårt sällskap på 9 personer ifall så stora bord inte var lediga. Språkligen påträffade vi aldrig några problem. De flesta kunde både engelska och tyska utöver spanska. På avresedagen anordnades frukost för sällskapet innan själva buffén faktiskt öppnade, otroligt uppskattat. Ljudnivåerna kunde dock varit lägre, det spelades alltid party musik utomhus och ljudet i matsalen var högt. De äldre klagade på sängarna och vi fick alla leta i matsalen efter rena bestick och glas (även fat från en ”nydiskad” trave kunde ha ordentligt med matrester på sig).

 
2018-07-23

Inlägg av Vivsan422 Lindesberg

Härligt hotell.

Fint rum, endast lite hård säng. Städningen var bra över lag. God mat, mycket att välja på. Fin pool, mycket aktiviteter på dagarna (som vanligt var folk ute tidigt på morgonen och bokade solstolar). Nära till stranden, bra med dusch när man kom upp från stranden. Åker gärna tillbaka dit, var där för två år sedan också. Hade inget problem med WIFI-