Kundomdömen om BQ Alcudia Sunvillage

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 397 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Ann-Christin,
Lindesberg

+
Trevlig personal, bra rum med eftermiddagssol på balkongen.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


6 av 10

Nils,
TYRINGE

+
Trevlig personal, rent o snyggt, tyvärr inga aktiviteter och ingen underhållning, vilket hade utlovats.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Christina,
Bollnäs

+
Toppen sängar, tyst bra fungerande av samt jätte god mat.
-
Snöra åt solsängarna vid poolen. Provade flera alla som hängmattor så man fick plastribban i ryggen.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

,

+
Restaurangen var bra och utomhusområdet.
-
Köksutrustning. Litet och trångt i köket. För lite förrådsutrymme . För små bord. Saknar bord framför soffan, Trångt på toaletten.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Anna,
Kristianstad

+
Rent och fint på rummet och på området. Trevlig personal. Har inte ätit på restaurangen och därför kan jag inte bedöma detta.Mycket bekväma sängar.
-
Gärna vinglas på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Charlotta,
Stockholm/Katrineholm

+
-
Fler hängare i badrum o rum

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

,

+
-
Bättre internet

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

,

+
Nära till stranden.
-
Inte bara buffé gärna ala carte meny för oss som inte valt all include .

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

mijo,
malmö

+
poolen o läget,
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Susanne,
Västerås

+
Fräscht hotell. Fantastiskt bra städning. Bästa sängarna vi haft någonsin. Synd bara att de inte sitter ihop. Tyst AC uppskattades också.
-
Väldigt lyhört. När rummet ovanför oss blev ledigt tidigt en morgon så kom städpersonalen före halv åtta, vår första morgon, med stöd anar precis utanför sovrumsfönstret. Kan vara något att tänka på, i alla fall när det är lågsäsong som vi upplever att det var.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

508 omdömen
Utmärkt
 
240
Väldigt bra
 
181
Bra
 
55
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-10-05

Inlägg av MariaDaNa Kungsbacka, Sverige

Bra barnhotell.

Åkte på en resa utan att veta var vi skulle hamna, vilket blev på detta hotell. Hotellet passar bäst för barnfamiljer, där barnen kan bada i underbara pooler! Området är lite utspritt men det är vackra promenader. Bodde i en stor lägenhet i alldaglig standard. Lägenheterna var rena. Minus för lång incheckning, vi stod nog i kö i 30 minuter för att få nyckel till rummet. Annars helt ok hotell.

 
2018-08-11

Inlägg av 655MartinS Stockholm, Sverige

Verkligen medel

Hotellet i sig motsvarade nivån av 3*. Bodde där i 2 veckor med familjen ( 2 barn ,7 & 8) Vi valde inte all inclusive vilket vi inte ångrade då maten såg ganska trist ut. Samtidigt väldigt svårt att hitta bra mat till vettiga priser. Allt var friterat och dyrt, bättre att åka till port Alcudia. Rum och omgivning var helt ok. Positivt: Välstädat och riktigt bra dusch. Negativt: väldigt lyhört, svårt att få till en ”mysig” känsla på plats,Små balkonger. Proppad pool som såg grumlig ut. Vi har lärt oss av vårt misstag, väljer man att bo på all inclusive hotell får man räkna med att folk stannar på hotellet hela tiden vilket gör att det aldrig blir en lugn stund och poolen känns överfull. Playa de Muro stranden var otroligt fin men även där väldigt välbesökt.

 
2018-07-26

Inlägg av strutan Stockholm, Sverige

Besvikelse!

Vi hade bokat två veckor på detta lägenhetshotell. Själva rummet var helt okej med en mysig lummig uteplats och sköna sängar. Som tur var hade vi inte valt all inklusive då mat och dryck såg väldigt torftig och tråkig ut. Ville man som icke all-inclusive gäst ta en öl i baren fick man en sladdrig lite plastmugg för 3€, det fanns heller ingen annan mat/snacks att köpa än bufféerna. Poolerna hade grumligt vatten och över hela hotellområde låg en ständig lukt av avlopp, vilket kändes väldigt ofräscht. Vi kommer inte åka tillbaka till detta hotell!

 
2019-10-10

Inlägg av 748LauraM748 Stafford, Storbritannien

Great holiday

We were actually quite worried reading other reviews, just about how bad the mosquitoes can be. But with knowing this we went fully prepared with repellent, wrist bands, candles you name it! On arriving my husband killed a few in the room so best to check so that you don’t get bit. Rooms are basic but do the job. Shower is fantastic! The food was fantastic couldn’t fault a single meal. Definitely recommend going all inclusive. Pools are great our children and nephews used them all and just loved them. Sun beds aren’t the best the hotel could do with investing in more that recline up and down. Thomas cook mini disco was good as our children enjoyed it and they made a fuss our daughters birthday which was nice. Beach not far and is stunning! Overall I don’t really have anything negative to say. If you go prepared for the mosquitoes knowing it’s next to a nature reserve then you’ll be fine. I’m usually very prone to getting bitten and only got a couple over the whole week.

 
2019-10-05

Inlägg av rose_atkins Aldridge, Storbritannien

Fantastic....

Our first family holiday abroad at an all inclusive hotel. Everything was perfect; there was ample choice of food, lots of variety to choose from. The drinks and ice creams too! The hotel itself had everything you could want, excellent entertainment (Thank you Imogen and co), the lollo and Bernie clubs were well run and engaged our children well. The rooms were clean and fit for purpose. Would 100% recommend and can’t wait to return.