1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om BQ Alcudia Sunvillage

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
bra personal sam tv och wifi byggnaden samt läget
-
duschen draperi eller vägg sä undviker man duscha ner badrummet.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


4 av 10

Caroline,
Norrköping

+
Billigt bra
-
Gummitassar på möblerna, lyhört. En dag var städningen dålig, balkongdörren va öppen och någon hade rökt i rummet. Det luktade kemikalier och rök och vi blev iroliga att de ville dölja något insektsgiftsmedel. Annars dåligt att röka och städa.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


5 av 10

,

+
-
hoitellet luktar ju mögel i rummen.ska det vara så??

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Jonnie,
Kalmar

+
Eget kök och den utrustningen
-
Luktade illa vid tvättstugan

Bekräftad gäst: 2018-10-06


6 av 10

Bibbi,
Sundsvall

+
Poolen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Tomas,
Boxholm

+
Mat o dryck
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


7 av 10

Yvonne,
Västerås

+
-
Att även de som inte har all-inclusive ska bli trevligt bemötta i bar o restaurang

Bekräftad gäst: 2018-09-22


6 av 10

Reine ,
Bålsta

+
-
Dåligt städat när vi Kom till tummet

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Anders,
Sommen

+
Variationsrik mat och goda drinkar på kvällen. Fantastiskt bra för barnfamiljer med mycket aktiviteter och bra lekplatser och barn pooler.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


3 av 10

eeva,
stockholm

+
Närhet till restauranger,strand och butiker.
-
"Dubbelrum" under all kritik.Mikro i rummet men inte en enda bestick eller tallrik inga driksglas,Endast 3 kaffekoppar.En liten karderob,knappt till en person.Sängen rakt framför utedörren.knapp en meter mellan!

Bekräftad gäst: 2018-09-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

391 omdömen
Utmärkt
 
195
Väldigt bra
 
138
Bra
 
38
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2018-08-11

Inlägg av 655MartinS Stockholm, Sverige

Verkligen medel

Hotellet i sig motsvarade nivån av 3*. Bodde där i 2 veckor med familjen ( 2 barn ,7 & 8) Vi valde inte all inclusive vilket vi inte ångrade då maten såg ganska trist ut. Samtidigt väldigt svårt att hitta bra mat till vettiga priser. Allt var friterat och dyrt, bättre att åka till port Alcudia. Rum och omgivning var helt ok. Positivt: Välstädat och riktigt bra dusch. Negativt: väldigt lyhört, svårt att få till en ”mysig” känsla på plats,Små balkonger. Proppad pool som såg grumlig ut. Vi har lärt oss av vårt misstag, väljer man att bo på all inclusive hotell får man räkna med att folk stannar på hotellet hela tiden vilket gör att det aldrig blir en lugn stund och poolen känns överfull. Playa de Muro stranden var otroligt fin men även där väldigt välbesökt.

 
2018-07-26

Inlägg av strutan Stockholm, Sverige

Besvikelse!

Vi hade bokat två veckor på detta lägenhetshotell. Själva rummet var helt okej med en mysig lummig uteplats och sköna sängar. Som tur var hade vi inte valt all inklusive då mat och dryck såg väldigt torftig och tråkig ut. Ville man som icke all-inclusive gäst ta en öl i baren fick man en sladdrig lite plastmugg för 3€, det fanns heller ingen annan mat/snacks att köpa än bufféerna. Poolerna hade grumligt vatten och över hela hotellområde låg en ständig lukt av avlopp, vilket kändes väldigt ofräscht. Vi kommer inte åka tillbaka till detta hotell!

 
2019-01-31

Inlägg av gavino464 Crewe, Storbritannien

Lovely hotel

Great location only 5 min walk to a stunning beach and restaurants/shops, very friendly staff and food was always really good. Definitely will go again. Only down side for me was the pool was abit small.

 
2019-01-22

Inlägg av LisaBee54

Awful

Stayed here during a big family holiday for my mother in laws 50th birthday. 1st room we were given absolutely stank of sewage, 2nd room wasn't much better! Only one of the 2 cooker hobs worked, the air conditioning and heating was broken, apparently every room was the same, we were given itchy blankets to compensate for the lack of heat. Also the weather was terrible the week we arrived and it was so cold that we had to sleep with the one hob that worked on all night to heat the room.Also the glass on our balcony was cracked. Pool is not heated. Only good thing were the lovely housekeeping staff and the kids entertainment. The manager was very unsympathetic about my complaints, very unpleasant man.

 
2019-01-15

Inlägg av Jim C

Great Holiday Destination

We had a great weeks holiday at the BQ Alcdia Sun Village great food great drink clean and very welcoming we will return in 2019 as we enjoyed ourselves so much and we can hardly wait for the trip to come around