1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Be Live Collection Palace De Muro

Deluxerum

Ljusa och fina deluxerum. Tv med satellitkanaler. Minibar och espressomaskin. Strykjärn och strykbräda finns att låna. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Ljusa dubbelrum med möjlighet till extrabädd för tredje person i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Minibar. Strykjärn och strykbräda finns att låna. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Ljusa, fina enkelrum där det finns tv med satellitkanaler. Minibar. Strykjärn och strykbräda finns att låna. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Sviter

Fina sviter med ett separat sovrum och ett rymligt vardagsrum. Extrabäddar möjliga i hopfällbar säng eller bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Minibar och espressomaskin. Strykjärn och strykbräda finns att låna. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 69 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.