1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Be Live Collection Palace De Muro

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Catharina,

+
Fint hotell, modernt och luftigt.
-
Slitna möbler med hål på en soffa som stod i foajén, ej ok på fem stjärningt .

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

Mia,
Karlstad

+
Läget och ett bra gym
-
Maten har blivit mycket sämre mot när vi var här för 2 år sedan

Bekräftad gäst: 2018-07-14


8 av 10

Henrik,
Måløv

+
Tæt på strand og masser af plads god og venlig atmosfære. Plads til at være sig selv og venlige tjenere og ansatte
-

Bekräftad gäst: 2018-07-21


7 av 10

,

+
Service
-
De pusset opp på hotellet da vi var der, det førte til mye støy

Bekräftad gäst: 2018-06-30


7 av 10

Arild ,
Bergen

+
God mat , for det meste hyggelig betjening .
-

Bekräftad gäst: 2018-06-30


8 av 10

Bjørn,
Bekkestua

+
God mat og fin beliggenhet
-
Etterfyll av kaffe kapsler på rom ned kaffemaskin

Bekräftad gäst: 2018-05-26


10 av 10

Tom,
Oslo

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

1204 omdömen
Utmärkt
 
609
Väldigt bra
 
368
Bra
 
144
Mindre bra
 
54
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2017-08-23

Inlägg av annetY5101QU

Fantastiskt trevligt

Mycket bra läge! Bra poolområde och stranden i direkt anslutning. Mycket bra genomtänkta detaljer. Underbar miljö. Mycket bra mat. Barnvänligt! Mycket trevlig personal överallt! Välordnat, snabb och inlyssnande personal. Mycket bra rum. Även bäddsoffan riktigt bra!

 
2016-09-18

Inlägg av Rockedahl Karlstad, Sverige

Underbart hotell på stranden

Superbra hotell med hög serviceanda. Underbara hotellrum, vi hade en svit med havsutsikt. Maten var varierad och mycket god. Cava till frukosten, och det känns verkligen som semester. Rekommenderas varmt för alla kategorier av människor.

 
2014-07-24

Inlägg av Gnagetanton W

Bra men dålig mat

Mycket fina rum men maten var under all kritik och till lunch fick man rå kyckling till sin ceasar sallad så det drar ner betyget rejält och i deras egna buffet resturang så behövde man långbyxor men när man väl var där nere gick det folk i badbyxor och träningströjor osv men sen en dag så fick man tydligen inte helt plötsligt. Så det absolut sämsta var ju att det stod överallt om massa regler som tex att man inte fick ha leksaker i poolen eller som det i resturangen men dom följer inga av dom så det är mest snack bara för att locka gäster som vill ha lugn så letar ni efter ett lugnt hotell så ska ni verkligen inte välja detta för det är bara lögner. Så rekomenderar verkligen inte detta och kommer aldrig återvända.

 
2013-08-28

Inlägg av ede1164 Stockholm, Sverige

Cava till frukost

Mycket fint, trevligt, nära till underbar strand, -ett super ställe. Detta hotell ligger i ett lugnt område och passar de som vill ha guldkant på tillvaron. Rummen är fina, välstädade och har trevlig dekor. Personalen är trevlig, snabb och mycket uppmärksam. Maten är jätte god, och det finns rikligt med rätter att välja bland både till frukost och middags buffén. Internet är inte gratis men går att köpa till. TV-kanalerna är i huvudsakligen på spanska och tyska, men det finns även några på ryska och på italienska, vilket återspeglar på huvuddelen av gästerna; en kanal var på engelska -CNN. För den som vill vara aktiv finns det vattengymnastik, Zumba och gym. Hotellet har både en inomhus- och en utomhus pool, tillräckligt stora för att ta ett par simtag men inte tillräckligt stora för motionssim; pool och strandhanddukar finns tillgängliga. Vill man göra sig fin finns ett spa med helkroppsmassage, ansiktsbehandlingar, mani- och pedikyr. Det här hotellet är ett ställe där man kan tillåta sig att skämma bort sig en smula. Ett ställe att ta igen sig och njuta. Jag återkommer gärna. Hotellet är handikappanpassat, med ramper och hissar. Bara runt kvarteret finns en liten supermarket som säljer det mesta (ej cig). Mer liv och rörelse finns c:a en 10-15 minuters promenad från hotellet. En busshållplats finns i närheten av hotellet med bussar som tar en till Albufera, Puerto Alcudia, Alcudia, Puerto Pollenca, Palma mm.Det är smidigt att och billigt att åka buss (enkel till Palma 5.90 Euro).

 
2012-07-01

Inlägg av Maria M Linköping, Sverige

Lyxigt och strandnära

Kom hem igår efter en underbar vecka med familjen på Grand Palace de Muro. Vilken vecka! Vi är fulladdade med energi efter en veckas vila, bad o sol, god mat och fysiska aktiviteter varje dag. Vattengympan missade jag inte en enda gång och gymmet utnyttjade hela familjen dagligen. Squash spelade vi en gång. Mycket vänlig och serviceinriktad personal, fräscha rum, fantastisk mat och lugn härlig strand med mjuk sand och kristallklart vatten. Vår familj består vuxna och två barn á 20 och 10 år. Alla har olika förväntningar inför semestrar, men i år var alla helnöjda! Vad som kan bli bättre är uppfräschning av gym och squash hall. Squashen borde dock vara avgiftsfri, liksom solstolarna på stranden.