Spa, Teneriffa

Kom igång och koppla av

Teneriffa erbjuder vattenparker i världsklass, storslagna poolanläggningar och naturparker. När du väl tömt energidepåerna kan du koppla av med en skön behandling på Aqua Spa.

Siam Park 

Vattenparken Siam Park på Teneriffa är en av Europas största i sitt slag, och vackert uppfört i thailändsk stil med hjälp av arkitekter från Thailands kungahus. I Siam Park hittar du bland annat en konstgjord strand med sand från Portugal och en vågmaskin som levererar tre meter höga vågor. Prova också tornet där du kan få uppleva fritt fall innan du landar i vattnet nedanför. Parken ligger i Costa Adeje och passar både stora och små vattenälskare! Enklast att ta sig hit är med gratisbussen från Los Cristianos och Playa de las Americas. Du kan också köpa biljett av din reseledare på plats.

Lago Martiánez

Lago Martiánez är en stor poolanläggning som ligger vackert vid klipporna i Puerto de la Cruz. Här kan du bada i de vackra poolerna, hyra bekväma solstolar och koppla av under parasollet. Alla stränder i Puerto de la Cruz består av svart lavastrand och ett besök i Lago Martiánez är ett härligt avbrott från dessa.

Aqua Spa

Varför inte planera att koppla av lite extra på semestern? Med en spadag på Aqua Spa kan du njuta av olika varianter massage, manikyr och pedikyr och andra sköna spabehandlingar. Dessutom finn här flera inomhuspooler, jacuzzi och mindre specialpooler samt ett stort spa med olika träningspass. Spaet ligger i närheten av hotell Tagoro Costa Adeje i Playa de las Americas.
Telefon: +34-922 716 555.

Siam Park, Teneriffa