1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Valle Mar

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Inger,

+
Fräscht, allt man kan behöva fanns, fint läge, generösa frukostar.
-
Sängarna behövde inte vara så hårda (men, jag vet, annan kutym).

Bekräftad gäst: 2018-12-30


9 av 10

Gunilla/Björn,
Göteborg

+
Pool, solstolar och mat/fika på taknivån. Hotellets placering längs gångstråk utefter havet samt centralt beläget med tillgång till restauranger och matbutiker
-
Någon nordisk - helst svensk - kanal på TV. Detta saknades helt

Bekräftad gäst: 2018-11-25


9 av 10

Gerald,
Göteborg

+
Vänlig och hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2018-03-04


9 av 10

,

+
Utsikten, läget, underhållning, varm pool.
-
Önskade muserande vin till frukosten.

Bekräftad gäst: 2018-03-04


10 av 10

Kerstin,
Västerås

+
Takterrassen med fria solstolar och badlakan samt serveringen både ute och inne!
-
Att kunna äta från en à la carte meny på kvällen.

Bekräftad gäst: 2018-02-11


7 av 10

Anne,
Uppsala

+
Läget
-
Bättre sovkomfort, sängen alldeles för hård.

Bekräftad gäst: 2018-02-04


5 av 10

Inga-Britt,
Stockholm

+
Den nyrenoverade takterassen.
-
.Renovera rummen och se till att nya hissarna fungerar.

Bekräftad gäst: 2018-02-04


9 av 10

Anki,
Stockholm

+
Personalens bemötande och frukostbuffen.
-
Kylskåp på rummet, ventilationen i badrummet.

Bekräftad gäst: 2018-01-21


10 av 10

Lars-Erik,
Helsingborg

+
Läget o maten.
-
Reparera bordtennisbordet.

Bekräftad gäst: 2018-01-07


10 av 10

Björn,
Göteborg

+
Geografiskt läge. Frukosten, pool området på taket. Städning, balkongen.
-
Svensk SVT kanal på TV saknades.

Bekräftad gäst: 2017-11-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

417 omdömen
Utmärkt
 
148
Väldigt bra
 
162
Bra
 
79
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2017-01-03

Inlägg av Per-Olof J

Personligt och välskött med perfekt läge.

Vi var mycket nöjda med det mesta. Endast sängarna kunde vara bättre och minibar saknades. Personalen måste framhållas, oavsett vilken arbetsuppgift de utförde. Poolområdet får ett extra plus, liksom den rikliga, fräscha och välsmakande frukostbuffe'n.

 
2016-12-21

Inlägg av Vallers34 Solna, Sverige

Toppenboende

En vecka i december på hotell Valle Mar kan rekommenderas. Vi njöt i fulla drag. Trevlig och serviceinriktad personal. Poolen på taket var riktigt varm och skön. En gigantisk frukost. På födelsedagen bjöd hotellet på Cava på rummet kl. 08.00

 
2015-01-07

Inlägg av m_rthyk Åby, Ostergotlands Lan, Sweden

Perfekt hotell

Kan varmt rekommendera detta hotell, rent, fräscht, bra sängar, badrum. Det bästa hotell jag bott på i Spanien. Nära centrum med solterrass på taket med pool. Pool område precis utanför med många bassänger. Perfekt frukost fanns något för alla ingen behövde gå därifrån hungrig. Gratis wifi om än lite dålig täckning ibland. Kanon trevlig personal.

 
2014-12-13

Inlägg av Stina67Uppsala Uppsala

Skön avkoppling!

Underbart trevlig personal!! En riktigt avkopplande semester i ett toppenfint boende, champagne på rummet vid ankommande och bubbelbad, vacker utsikt mot havet och en härlig frukostbuffe varje morgon! Rent och fint. Nära till allt ! Bor man långt ned och med havsutsikt, bör man tåla ljud från barer.

 
2014-02-22

Inlägg av HeiWeChriSam

Ett bra hotell som vi mer än gärna skulle bo på igen.

Vi bytte hotell under vår vistelse i Puerto de la cruz och blev glatt överraskade när vi kom till Valle Mar. Servicen var bra och vi blev bra bemötta av all personal. Frukosten var en toppen hotellfrukost i matsalen, med utsikt över vattnet. Direkt utanför fanns allt från mat, caféer, strand och 2 min från saltvattenbassängerna. Enda som vi tyckte va trist var att poolen på taket var i minsta laget och så ut att behöva en upprustning. Lite trist utsiskt från rummet, men då det var nyrenoverat rum och sol hela dagen så funkade det bra ändå.