Valle Mar

  • Direkt vid strandpromenaden
  • Liten pool uppe på taket
  • Köp till halvpension

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Valle Mar är ett litet, stiligt cityhotell, mitt på strandpromenaden i Puerto de la Cruz. På hotellets tak finns ett litet poolområde med härlig utsikt, och vill du ha riktigt stora pooler ligger de spektakulära havsvattenpoolerna nära. Efter en kvällsdrink i hotellbaren finns det inget bättre än att strosa runt i Puerto de la Cruz vackra omgivningar.

Veckans resmål

Boka senast den 29/9 och få 1000:- rabatt/person på resor till Kanarieöarna med avresa 1/11 - 31/3. Gäller endast nybokningar. Gäller ej ospecificerat boende eller endast flyg. Rabatten är redan avdragen i priset. 


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 1-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer. Deluxerum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Centralt läge
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 450 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 700 m
Till centrum: 400 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Valle Mar ligger mitt på strandpromenaden i Puerto de la Cruz. Uppe på taket finns hotellets poolområde med en uppvärmd liten pool. Gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar. Nere i hotellets trädgård finns en jacuzzi.

Restaurang och bar med kvällsunderhållning. Biljard och bordtennis. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Till Martianez köpcentrum är det ca 400 meter och till de stora havsvattenspoolerna är det ca 150 meter. Närmaste strand är en naturstrand med svart sand och klippor som ligger ca 700 meter bort. Vid stranden finns varken solstolar eller parasoller.

Måltider

Frukostbuffé. Julmiddag (25/12) och nyårsmiddag. Halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Pool är vintertid uppvärmd till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.

Lokal trafik. Ljud från närliggande bar kan uppfattas som störande i vissa rum. Vid ankomst/avresa stannar bussen ca 100 meter från hotellet, bagaget transporteras inte.