1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Teneguia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,8 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Service
 
6,9 / 10
Faciliteter
 
5,2 / 10
Mat och dryck
 
2,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,3 / 10

10 senaste omdömen


2 av 10

Belinda,
Helsingborg

+
Mycket bra läge
-
Se till så att tv.n har ljud i mera än 10 minuter varje kväll. Att värmvattnet inte försvinner varje dag innan man hunnit få i schampot i håret. Göra något åt väggarna så man slipper höra snarkningarna från grannlägenheterna.

Bekräftad gäst: 2019-01-06


7 av 10

Birgitta,
Stockholm

+
Läget är suveränt Nära till allt Ingn störande trafik Emellanåt störs man av hotellgäster som kommer hem sent och pratar högt Loftgången går precis utanför sovrummet, som har ett väldigt dåligt dragfönster Det verkar som om man ej har stängt fönstret.
-
Något måste göras åt garderoben i sovrummet Det är alldeles fuktigt och luktar jordkällare o mögel därinne Kläderna var ständigt kalla o fuktiga Över huvud taget luktar det illa Sängarna påminner om tältsängar VÄLDIGT smala Kokplattorna var fulla med svart "sotrost" som vi själva gjorde rena

Bekräftad gäst: 2019-01-06


4 av 10

Örjan,
Ludvika

+
lgh ok
-
Bättre utrusning i köket dåliga stekpannor och kannor, få redskap exvis ingen stekspade schampo brukar finnas så ej här

Bekräftad gäst: 2018-12-16


10 av 10

Tryggve,
VFröiunda

+
Läget rätt så centralt.Nöjd med lägenheten på 12e våningen med sydläge med Teide i fonden.
-
Möjligen lite snabbare hissar.

Bekräftad gäst: 2018-12-09


7 av 10

Peter,
Alingsås

+
Läget, sängar.
-
Kökstillbehör, kort till dörrlås tappade magnet-kod flera ggr.

Bekräftad gäst: 2018-12-09


7 av 10

Monica,
Ängelholm

+
Lägenhetens planlösning mkt bra. Läget superbt.
-
Uppfräschning av köksdelen, målning. Många kackelackor i kök/rum, fick byta ett rum efter ett dygn!!!

Bekräftad gäst: 2018-11-25


6 av 10

Margit,
Malmö

+
Läget
-
Poolområdet är inget vidare. Poolen är fin men området för solsängar är inget trevligt.

Bekräftad gäst: 2018-11-18


9 av 10

Olly,
Trollhättan

+
Utsikt mot havet och Teide.
-
Bättre mat porslin.

Bekräftad gäst: 2018-11-18


8 av 10

Urban,
Göteborg

+
Läget
-
Mer köksutrustning, micro Nytt kylskåp En del ytor behöver målas främst köksavdelning

Bekräftad gäst: 2018-11-18


6 av 10

Gunilla,
Söderholm

+
Trevliga städerskor och tillmötesgående personal i receptionen
-
Bredare sängar. Då får var lägengetshotell borde det finnas både didmedel och diskborste på plats.

Bekräftad gäst: 2018-04-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

58% av resenärerna rekommenderar

215 omdömen
Utmärkt
 
32
Väldigt bra
 
67
Bra
 
75
Mindre bra
 
28
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2018-08-28

Inlägg av kinbilsan Stockholm, Sverige

billig studio för 3 personer

enkelt boende 1 litet sovrum med 2 sängar samt en bäddsoffa i rummet i köket allt finns för matlagning men ingen lxy allt men allt fungerar men ingen lyx . 2 pooler butik barer utanför dörren en liten promenad till lavastranden.

 
2018-01-23

Inlägg av AMA190 Göteborg, Sverige

Stort hotell m perfekt läge.

Hotellet ligger bara ett par 100 m från den vackra playa Jardin med svart lava sand. Hotellet har lägenheter i olika väderstreck. Vi bodde på v6 mot Teide o hade stark morgon sol ända till EM. Vill man önska direkt mot havet, så kommer solen på en/kväll. Det blir också mer ljud från gator runt. Bra att bo lite högre upp för att komma ifrån ljuden. Stor reception som ger ett slitet intryck. Blandad service känsla från personalen. Lägenheten har kök/ tv rum balkong. sov rummet är litet o sängarna kanske 160 långa, men sköna madrasser. Fick be om extra kuddar. Efter 3 dagar har vi inte fått handdukarna bytta!! Bara papperskorgen tömd. Vi kan inte hitta info om när städning o handduk byts. Vi har inte sett någon städ personal på 3 dagar. Inredningen är rätt gammal o sliten, men funkar. Tv med diverse kanaler. Ingen ugn. Ingen kaffebryggare. Kanske man kan låna,,,, Bara wifi i receptionen. Ingen ac eller fläkt. Men pga läget nedanför backarna, o närheten t stranden, så kommer vi nog tillbaka. Taxi station nedanför o buss station ett par kvarter upp för backen

 
2017-10-31

Inlägg av Mia M

Ok

Bra läge, nära till stranden, supermarket. Lugnt läge. Men det luktar mycket fukt/mögel. Dåligt utrustat pentry, saknas mycket basgrejjer där. Frysfacket inte avfrostat på evigheter så inget fryser där. Inge vidare städ. Köksfläkten släpper ner damm i stekpannan när den sättes på. Extrem matoslukt på kvällarna. Poolområdet, reception och bar sunkigt och omodernt.

 
2017-10-30

Inlägg av Leif D Marsfjäll

TVEKSAMT LÄGENHETSHOTELL

Jag börjar med läget. Helt perfekt, nära till allt. Det tar 15 minuer att gå till Loro Pargue tex. Receptionen är av normal standard och den plats där wi-fi går att ansluta. 3 hissar finns tillgängliga. Lägenheten är liten, ytterst liten. Badrummet är det minsta jag har sett, där man nästan måste backa in till toalettstolen. Duschen sitter av någon anledning på långsidan av ett badkar, och därmed blir man tvungen att hålla i duschhandtaget när man duschar. Vissa handdukar var så slitna att det var hål i dem. Vardagsrum med pentry var det sämsta jag någonsin upplevt på ett lägenhetshotell. Ingen vattenkokare, brödrost eller micro fanns. Inga förvaringsskåp för bestick och porslin, utan allt sådant var stoppat in under diskbänken. Enbart en brödkniv fanns och stekspade saknades naturligtvis. Ganska så väsentlig om man vill steka sig ett ägg. Färgerna på väggarna är deprimerade, något gulaktigt med en trist brun boasering och brunblåsvarta möbler. En liten 14" bull-tv ingår i möblemanget. Balkongen 'r också en trist historia med minimalt utrymme för 2 personer. Sovrummet har en liten garderob men utan hyllplan- Det enda positiva var sängarna som faktiskt var bekväma. Om det inte varit för dem, hade detta boende bara fått en ploppa av mig. Hotellet är acceptabelt bara man vet vad som väntar, vilket jag inte tycker framgår när man läser olika säljsajter.

 
2017-02-20

Inlägg av Lotta L

Semester

Inget större fel på detta hotell men usch så tråkigt. Den tempererade poolen som låg i skugga hela dagen. Hysterisk aktivitet vid när poolområdet öppnade på morgonen jag trodde inte mina ögon när pensionärerna lagt handdukar på alla solstolar. Trista små holkar till balkonger. Nja....