Kundomdömen om Teneguia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,7 av 10 baserat på 79 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,7 / 10
Städning
 
6,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
5,5 / 10
Mat och dryck
 
2,7 / 10
Rum/lägenhet
 
6,4 / 10
Service
 
6,8 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Det geografiska läget och utsikten
-
Städningen

Bekräftad gäst: 2020-03-22


7 av 10

+
Läget och storleken på lägenheten
-
roligare poolområde och foaje

Bekräftad gäst: 2020-03-15


5 av 10

+
Hissarna fungerade bra i det 14våningar stora hotellet.
-
En mikrovågsugn i lägenheten saknade jag mest. Ett TV-system där bilden inte bara är svart den mesta av tiden vore också bra. Något litet insynsskydd till alla övriga grannbalkonger skulle heller inte vara fel. För egen del skulle städpersonalens väckning gärna få vara något senare än 9-tiden då jag har lite senare vanor när jag är på semester.

Bekräftad gäst: 2020-03-15


8 av 10

+
Havs utsikt och nära till allt 😄😎
-
Fräscha rum i ljusare färger Det är så mörkt och dyster atmosfär i rummet

Bekräftad gäst: 2020-03-08


6 av 10

+
Närheten till busstasjonen. Städpersonalen övrig personal Balkongerna.
-
Utrustningen i köket er bedrövelig. Måste köpa ny stekpanna. Ingen vattenvärmare,inga vinglas, bare mjölkglas. Gryter utan lokk dårlig spis.

Bekräftad gäst: 2020-02-16


7 av 10

+
Nærhet til havet.
-
Oppgradering av leiligheten.

Bekräftad gäst: 2020-02-09


6 av 10

+
Läget
-
Dålig städning

Bekräftad gäst: 2020-02-02


8 av 10

+
Läget!
-
Köksutrustningen! Hotellets beskrivning av faciliteter stämmer ej med verkligheten! Solaltanen på taket? Fitness? Tvättinrättning? Bar o underhållning? Var finns allt detta? Poolen höll endast 15 grader enligt -poolskötaren var aggregatet kaputt!

Bekräftad gäst: 2020-02-02


8 av 10

+
Läget
-
Diskställ

Bekräftad gäst: 2020-02-02


8 av 10

+
Bra sängar (extrasängen använde vi dock inte), trevligt rum, mycket bra läge nära gamla stan åt ena hållet och stranden åt det andra, nära busstationen. Bra belysning i hela lägenheten - bland det bästa vi upplevt!
-
* Den utlovade poolvärmen var trasig, utan information om varför (därav betyget ett på "faciliteter" ovan). * Utrustningen i köket var litet tafflig, som en enklare hyrstuga i fjällen. OK men inte mer. * Vore trevligt med WiFi på rummet (men den bristen framgick av informationen) * Betyget ett på "Mat & dryck" beror på att det inte fanns sådant på hotellet. (Borde finnas svarsalternativet "ej aktuell fråga"!)

Bekräftad gäst: 2020-02-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

57% av resenärerna rekommenderar

230 omdömen
Utmärkt
 
33
Väldigt bra
 
72
Bra
 
83
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-12-16

Inlägg av monnekenne Trelleborg, Sverige

Semester

Först tyckte ja det var ett trevligt lite gammaldags hotell men efter att säkerhetsskåpet krånglat 4 dagar i sträck och min sambo höll på att slå ihjäl sej när handtaget i badkaret lossnade så har ja ändrat åsikt när vi påpeka fel så var det mest sura miner och betala fullt för säkerhetsskåpet fick vi men vi kommer inte tillbaks till de hotellet så de lugnt !!!

 
2018-08-28

Inlägg av kinbilsan Stockholm, Sverige

billig studio för 3 personer

enkelt boende 1 litet sovrum med 2 sängar samt en bäddsoffa i rummet i köket allt finns för matlagning men ingen lxy allt men allt fungerar men ingen lyx . 2 pooler butik barer utanför dörren en liten promenad till lavastranden.

 
2018-01-23

Inlägg av AMA190 Göteborg, Sverige

Stort hotell m perfekt läge.

Hotellet ligger bara ett par 100 m från den vackra playa Jardin med svart lava sand. Hotellet har lägenheter i olika väderstreck. Vi bodde på v6 mot Teide o hade stark morgon sol ända till EM. Vill man önska direkt mot havet, så kommer solen på en/kväll. Det blir också mer ljud från gator runt. Bra att bo lite högre upp för att komma ifrån ljuden. Stor reception som ger ett slitet intryck. Blandad service känsla från personalen. Lägenheten har kök/ tv rum balkong. sov rummet är litet o sängarna kanske 160 långa, men sköna madrasser. Fick be om extra kuddar. Efter 3 dagar har vi inte fått handdukarna bytta!! Bara papperskorgen tömd. Vi kan inte hitta info om när städning o handduk byts. Vi har inte sett någon städ personal på 3 dagar. Inredningen är rätt gammal o sliten, men funkar. Tv med diverse kanaler. Ingen ugn. Ingen kaffebryggare. Kanske man kan låna,,,, Bara wifi i receptionen. Ingen ac eller fläkt. Men pga läget nedanför backarna, o närheten t stranden, så kommer vi nog tillbaka. Taxi station nedanför o buss station ett par kvarter upp för backen

 
2017-10-31

Inlägg av 431miam

Ok

Bra läge, nära till stranden, supermarket. Lugnt läge. Men det luktar mycket fukt/mögel. Dåligt utrustat pentry, saknas mycket basgrejjer där. Frysfacket inte avfrostat på evigheter så inget fryser där. Inge vidare städ. Köksfläkten släpper ner damm i stekpannan när den sättes på. Extrem matoslukt på kvällarna. Poolområdet, reception och bar sunkigt och omodernt.

 
2017-10-30

Inlägg av Leif D Marsfjäll

TVEKSAMT LÄGENHETSHOTELL

Jag börjar med läget. Helt perfekt, nära till allt. Det tar 15 minuer att gå till Loro Pargue tex. Receptionen är av normal standard och den plats där wi-fi går att ansluta. 3 hissar finns tillgängliga. Lägenheten är liten, ytterst liten. Badrummet är det minsta jag har sett, där man nästan måste backa in till toalettstolen. Duschen sitter av någon anledning på långsidan av ett badkar, och därmed blir man tvungen att hålla i duschhandtaget när man duschar. Vissa handdukar var så slitna att det var hål i dem. Vardagsrum med pentry var det sämsta jag någonsin upplevt på ett lägenhetshotell. Ingen vattenkokare, brödrost eller micro fanns. Inga förvaringsskåp för bestick och porslin, utan allt sådant var stoppat in under diskbänken. Enbart en brödkniv fanns och stekspade saknades naturligtvis. Ganska så väsentlig om man vill steka sig ett ägg. Färgerna på väggarna är deprimerade, något gulaktigt med en trist brun boasering och brunblåsvarta möbler. En liten 14" bull-tv ingår i möblemanget. Balkongen 'r också en trist historia med minimalt utrymme för 2 personer. Sovrummet har en liten garderob men utan hyllplan- Det enda positiva var sängarna som faktiskt var bekväma. Om det inte varit för dem, hade detta boende bara fått en ploppa av mig. Hotellet är acceptabelt bara man vet vad som väntar, vilket jag inte tycker framgår när man läser olika säljsajter.