Kundomdömen om Teneguia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,9 av 10 baserat på 136 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
5,6 / 10
Mat och dryck
 
3,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Service
 
7,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Jag har bott här 4-5 ggr förut så jag visste precis hur det skulle vara och det är OK .
-
Tror de kan tjäna elkostnader på att ha vattenkokare och micro men det fungerar ju som det är också.

Bekräftad gäst: 2020-01-19


7 av 10

+
Läget med badstränder och närheten av stadscentrum.
-
Duschkabin, istället för badkar.

Bekräftad gäst: 2020-01-19


4 av 10

+
Läget och trevlig personal
-
Upprustning och köksutrustning

Bekräftad gäst: 2020-01-19


7 av 10

+
Läget
-
Grundstädning. Skitiga glas. Brända kastruller . Orent kring köksdelen. Fick börja med att diska.

Bekräftad gäst: 2020-01-19


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-29


5 av 10

+
Läget
-
Bättre utrustning i lägenheterna samt bättre information. Mat och dryck? Ingen bar!

Bekräftad gäst: 2019-12-15


10 av 10

+
Poolen! Balkongen!
-
Soffan hade behövt en rengöring och badrummet ventilering... personalen en charmkurs, men måste säga att det var som jag förväntade mig och jag är väldigt nöjd!

Bekräftad gäst: 2019-11-03


2 av 10

+
Inget
-
Bättre städning nya madrasser tillbehör till köket

Bekräftad gäst: 2019-04-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-14


8 av 10

+
Sköna sängar.
-
Ljudisolering wi-fi på rummet kaffebryggare brödrost. Väldigt kallt på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-04-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

57% av resenärerna rekommenderar

229 omdömen
Utmärkt
 
33
Väldigt bra
 
72
Bra
 
82
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-12-16

Inlägg av monnekenne Trelleborg, Sverige

Semester

Först tyckte ja det var ett trevligt lite gammaldags hotell men efter att säkerhetsskåpet krånglat 4 dagar i sträck och min sambo höll på att slå ihjäl sej när handtaget i badkaret lossnade så har ja ändrat åsikt när vi påpeka fel så var det mest sura miner och betala fullt för säkerhetsskåpet fick vi men vi kommer inte tillbaks till de hotellet så de lugnt !!!

 
2018-08-28

Inlägg av kinbilsan Stockholm, Sverige

billig studio för 3 personer

enkelt boende 1 litet sovrum med 2 sängar samt en bäddsoffa i rummet i köket allt finns för matlagning men ingen lxy allt men allt fungerar men ingen lyx . 2 pooler butik barer utanför dörren en liten promenad till lavastranden.

 
2018-01-23

Inlägg av AMA190 Göteborg, Sverige

Stort hotell m perfekt läge.

Hotellet ligger bara ett par 100 m från den vackra playa Jardin med svart lava sand. Hotellet har lägenheter i olika väderstreck. Vi bodde på v6 mot Teide o hade stark morgon sol ända till EM. Vill man önska direkt mot havet, så kommer solen på en/kväll. Det blir också mer ljud från gator runt. Bra att bo lite högre upp för att komma ifrån ljuden. Stor reception som ger ett slitet intryck. Blandad service känsla från personalen. Lägenheten har kök/ tv rum balkong. sov rummet är litet o sängarna kanske 160 långa, men sköna madrasser. Fick be om extra kuddar. Efter 3 dagar har vi inte fått handdukarna bytta!! Bara papperskorgen tömd. Vi kan inte hitta info om när städning o handduk byts. Vi har inte sett någon städ personal på 3 dagar. Inredningen är rätt gammal o sliten, men funkar. Tv med diverse kanaler. Ingen ugn. Ingen kaffebryggare. Kanske man kan låna,,,, Bara wifi i receptionen. Ingen ac eller fläkt. Men pga läget nedanför backarna, o närheten t stranden, så kommer vi nog tillbaka. Taxi station nedanför o buss station ett par kvarter upp för backen

 
2017-10-31

Inlägg av 431miam

Ok

Bra läge, nära till stranden, supermarket. Lugnt läge. Men det luktar mycket fukt/mögel. Dåligt utrustat pentry, saknas mycket basgrejjer där. Frysfacket inte avfrostat på evigheter så inget fryser där. Inge vidare städ. Köksfläkten släpper ner damm i stekpannan när den sättes på. Extrem matoslukt på kvällarna. Poolområdet, reception och bar sunkigt och omodernt.

 
2017-10-30

Inlägg av Leif D Marsfjäll

TVEKSAMT LÄGENHETSHOTELL

Jag börjar med läget. Helt perfekt, nära till allt. Det tar 15 minuer att gå till Loro Pargue tex. Receptionen är av normal standard och den plats där wi-fi går att ansluta. 3 hissar finns tillgängliga. Lägenheten är liten, ytterst liten. Badrummet är det minsta jag har sett, där man nästan måste backa in till toalettstolen. Duschen sitter av någon anledning på långsidan av ett badkar, och därmed blir man tvungen att hålla i duschhandtaget när man duschar. Vissa handdukar var så slitna att det var hål i dem. Vardagsrum med pentry var det sämsta jag någonsin upplevt på ett lägenhetshotell. Ingen vattenkokare, brödrost eller micro fanns. Inga förvaringsskåp för bestick och porslin, utan allt sådant var stoppat in under diskbänken. Enbart en brödkniv fanns och stekspade saknades naturligtvis. Ganska så väsentlig om man vill steka sig ett ägg. Färgerna på väggarna är deprimerade, något gulaktigt med en trist brun boasering och brunblåsvarta möbler. En liten 14" bull-tv ingår i möblemanget. Balkongen 'r också en trist historia med minimalt utrymme för 2 personer. Sovrummet har en liten garderob men utan hyllplan- Det enda positiva var sängarna som faktiskt var bekväma. Om det inte varit för dem, hade detta boende bara fått en ploppa av mig. Hotellet är acceptabelt bara man vet vad som väntar, vilket jag inte tycker framgår när man läser olika säljsajter.