1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Teneguia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,7 / 10
Städning
 
7,1 / 10
Service
 
6,9 / 10
Faciliteter
 
5,2 / 10
Mat och dryck
 
3,0 / 10
Rum/lägenhet
 
6,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,3 / 10

10 senaste omdömen


2 av 10

,

+
Inget
-
Bättre städning nya madrasser tillbehör till köket

Bekräftad gäst: 2019-04-21


8 av 10

Bertil,
Köping

+
Sköna sängar.
-
Ljudisolering wi-fi på rummet kaffebryggare brödrost. Väldigt kallt på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-04-14


8 av 10

Eivor,
Alingsås

+
Det geografiska läget, att det är tyst
-

Bekräftad gäst: 2019-03-31


3 av 10

Fredrik ,
Enköping

+
Läget. Nära till strand, restauranger och city. Helt ok pool område Ok sängar Bra tryck i duschen
-
Bättre städning. Bättre utrustning i köket. Fanns inge disk medel, trasa. Dålig lukt i badrummet, typ fukt och mögel. Ej fräscht. Hela rummet/lägenhet bör renoveras.

Bekräftad gäst: 2019-03-31


3 av 10

Jessica,
Borås

+
Att det låg nära strand och centrum.
-
Kortlåsen till hotellrummen fungerade knappt. Vi fick byta kort till låset minst 30 ggr under den veckan vi var där. Vi hade bara varmvatten 2 dagar av 8. Rummen var nedgångna och slitna. Sängarna var så dåliga att tom jag som inte väger så mycket kände av fjädrarna i madrassen. Proffesionellare receptionspersonal. Personalen i receptionen aggerade ofta som att man störde om man behövde hjälp med något.

Bekräftad gäst: 2019-03-31


4 av 10

Monica,
Göteborg

+
Läget
-
Snygga upp poolområdet Bättre köksutrustninj

Bekräftad gäst: 2019-03-31


6 av 10

Jane,
Stockholm

+
Fanns ingen mat på hotellet och inga faciliteter heller men det visste vi om
-
Lite trevligare runt poolen, kanske några bord och stolar och inte bara solstolar och gärna lite fler växter och byt ut möblerna i receptionen till lite modernare och självklart wi-fi på rummen också och inte bara i receptionen.

Bekräftad gäst: 2019-03-24


8 av 10

Kenth,
Mölndal

+
-
En klar nackdel att det ej finns något varmvatten på en hel vecka .

Bekräftad gäst: 2019-03-24


8 av 10

Lars ,
Stockholm

+
Välplanerade rum och fin havsutsikt
-

Bekräftad gäst: 2019-03-17


6 av 10

Börje ,
Åkersberga

+
Bra poolområde om man vill sola och svalka sig med en simtur
-
Bättre madrasser i sängarna, det kändes som att sova i hängmatta

Bekräftad gäst: 2019-03-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

58% av resenärerna rekommenderar

217 omdömen
Utmärkt
 
32
Väldigt bra
 
66
Bra
 
78
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2018-08-28

Inlägg av kinbilsan Stockholm, Sverige

billig studio för 3 personer

enkelt boende 1 litet sovrum med 2 sängar samt en bäddsoffa i rummet i köket allt finns för matlagning men ingen lxy allt men allt fungerar men ingen lyx . 2 pooler butik barer utanför dörren en liten promenad till lavastranden.

 
2018-01-23

Inlägg av AMA190 Göteborg, Sverige

Stort hotell m perfekt läge.

Hotellet ligger bara ett par 100 m från den vackra playa Jardin med svart lava sand. Hotellet har lägenheter i olika väderstreck. Vi bodde på v6 mot Teide o hade stark morgon sol ända till EM. Vill man önska direkt mot havet, så kommer solen på en/kväll. Det blir också mer ljud från gator runt. Bra att bo lite högre upp för att komma ifrån ljuden. Stor reception som ger ett slitet intryck. Blandad service känsla från personalen. Lägenheten har kök/ tv rum balkong. sov rummet är litet o sängarna kanske 160 långa, men sköna madrasser. Fick be om extra kuddar. Efter 3 dagar har vi inte fått handdukarna bytta!! Bara papperskorgen tömd. Vi kan inte hitta info om när städning o handduk byts. Vi har inte sett någon städ personal på 3 dagar. Inredningen är rätt gammal o sliten, men funkar. Tv med diverse kanaler. Ingen ugn. Ingen kaffebryggare. Kanske man kan låna,,,, Bara wifi i receptionen. Ingen ac eller fläkt. Men pga läget nedanför backarna, o närheten t stranden, så kommer vi nog tillbaka. Taxi station nedanför o buss station ett par kvarter upp för backen

 
2017-10-31

Inlägg av 431miam

Ok

Bra läge, nära till stranden, supermarket. Lugnt läge. Men det luktar mycket fukt/mögel. Dåligt utrustat pentry, saknas mycket basgrejjer där. Frysfacket inte avfrostat på evigheter så inget fryser där. Inge vidare städ. Köksfläkten släpper ner damm i stekpannan när den sättes på. Extrem matoslukt på kvällarna. Poolområdet, reception och bar sunkigt och omodernt.

 
2017-10-30

Inlägg av Leif D Marsfjäll

TVEKSAMT LÄGENHETSHOTELL

Jag börjar med läget. Helt perfekt, nära till allt. Det tar 15 minuer att gå till Loro Pargue tex. Receptionen är av normal standard och den plats där wi-fi går att ansluta. 3 hissar finns tillgängliga. Lägenheten är liten, ytterst liten. Badrummet är det minsta jag har sett, där man nästan måste backa in till toalettstolen. Duschen sitter av någon anledning på långsidan av ett badkar, och därmed blir man tvungen att hålla i duschhandtaget när man duschar. Vissa handdukar var så slitna att det var hål i dem. Vardagsrum med pentry var det sämsta jag någonsin upplevt på ett lägenhetshotell. Ingen vattenkokare, brödrost eller micro fanns. Inga förvaringsskåp för bestick och porslin, utan allt sådant var stoppat in under diskbänken. Enbart en brödkniv fanns och stekspade saknades naturligtvis. Ganska så väsentlig om man vill steka sig ett ägg. Färgerna på väggarna är deprimerade, något gulaktigt med en trist brun boasering och brunblåsvarta möbler. En liten 14" bull-tv ingår i möblemanget. Balkongen 'r också en trist historia med minimalt utrymme för 2 personer. Sovrummet har en liten garderob men utan hyllplan- Det enda positiva var sängarna som faktiskt var bekväma. Om det inte varit för dem, hade detta boende bara fått en ploppa av mig. Hotellet är acceptabelt bara man vet vad som väntar, vilket jag inte tycker framgår när man läser olika säljsajter.

 
2017-02-20

Inlägg av lottal657 Karlstad, Sverige

Semester

Inget större fel på detta hotell men usch så tråkigt. Den tempererade poolen som låg i skugga hela dagen. Hysterisk aktivitet vid när poolområdet öppnade på morgonen jag trodde inte mina ögon när pensionärerna lagt handdukar på alla solstolar. Trista små holkar till balkonger. Nja....