1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Botanico

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Göran,
Göteborg

+
Trädgården , tyst rum, Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-12-23


8 av 10

Bernt,
Höör

+
-
Tystgående gräsklippare! Eldrivna.

Bekräftad gäst: 2018-12-02


8 av 10

Stefan,
Stockholm

+
Professionellt bemötande, bra frukost, fina pooler & SPA
-
Servicen på restauranger & barer kan förbättras.

Bekräftad gäst: 2018-04-15


10 av 10

Lil,
Stockholm

+
Perfekt service, fantastisk frukost, buss till centrum.
-

Bekräftad gäst: 2018-04-08


10 av 10

Kjell,
Visby

+
Allt hög klass
-

Bekräftad gäst: 2018-02-11


9 av 10

Lene og Eric,
Kgs. Lyngby

+
Personalet var meget serviceminded
-
Ikke umiddelbart.

Bekräftad gäst: 2019-03-10


10 av 10

Troels,
Hørsholm

+
Beliggenhed. Service. Mad. Værelser.
-
Ingen

Bekräftad gäst: 2019-03-10


10 av 10

,

+
det hele og parkens frodighed.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-24


10 av 10

Birgitte,
Værløse

+
Spa afdelingen
-
Der manglede et kort over hotellet eller en rundvisning. Det tog os fx lang tid at finde Spa afdelingen. Rundvisningen på spa afdelingen var alt for overfladisk.

Bekräftad gäst: 2019-02-17


10 av 10

Kirsten ,
Dragør

+
Meget smukt og alt var tip top.
-
Ingen forslag - da alt var i orden.

Bekräftad gäst: 2018-03-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

1986 omdömen
Utmärkt
 
1548
Väldigt bra
 
303
Bra
 
88
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2019-02-03

Inlägg av Birgitta P Puerto de la Cruz, Spanien

Hotel Botanico

Underbart hotell. Bra service. Trevlig och hjälpsam personal. Fint rum. Frukosten var mycket bra här fanns allt man kan önska sig. Hotellets spa var i världsklass det var bra för både kropp och själ. Vi mådde så bra under vår vistelse på hotell Botanico. Det är lite dyrare att bo här men mycket ingår i priset. Vi blev överraskade med tårta och champagne när en av oss fyllde år. Vi återvänder gärna. Här fanns inget att klaga på.

 
2018-04-16

Inlägg av ludde48 Östersund, Sverige

Mest pang för pengarna!

Söker du hotell på Teneriffa så kommer Hotell Botanico upp som högst rankad. Hotellet är också oftast det dyraste men det som inte syns direkt är vad du får för pengarna. Personalen är femstjärniga. Finns alltid där och alltid tillmötesgående. Allt från dörrvaktmästare, städpersonal, reception till poolskötare och serveringspersonal. Dom finns där för dig! Alltså excellent service. Hotellet och rummen är tysta och lugna. Hela anläggningen är välskött, välstädad och prydlig. Hotellet har en enorm parkanläggning som är helt fantastisk. De tre restaurangerna erbjuder varierande menyer. Frukostbuffén är i världsklass. Vill du åka till centrum så bjuder hotellet på transport. Spa-anläggningen är ett kapitel för sig. Fem olika bastutyper, bubbelpool, varma britsar och en pool med 30 grader i vattnet. Visst kostar det men du får valuta för pengarna!

 
2018-01-05

Inlägg av Jan F Lund, Sverige

Femstjärnigt

Femstjärnigt Lyxhotell som väl motsvarar förväntningarna.Man möts i dörren av personer i vit uniform som tar hand om bagaget. Incheckningen går snabbt och smidigt. Vi bodde i ett standardrum, välstädat och möblerat med fina möbler. Rummet var dock i minsta laget. Det var ont om plats för resväskorna. Sköna sängar. Frukosten var i en klass för sig. Bland det allra bästa jag varit med om. Hotellets restauranger hade däremot en del att jobba med. De levde inte upp till hotellets 5 stjärnor. När ni väljer rum, tänk på att havsutsikt betyder norrläge, dvs begränsat med sol på balkongen. Då är den stora trädgården och SPA avdelningen en tillgång.

 
2017-02-14

Inlägg av ludde48 Östersund, Sverige

Best of the best

Hotellet är ett klassiskt kolonialhotell till sin utformning med lite insparation av orienten. Hotellet har tre egna resturanger, en orientalisk, en spansk och en italiensk. Jättebra mat på alla tre. Rummen är mycket fräscha och fantastisk personal som svarar för att du skall trivas. Runt hotellet finns en bedårande trädgård där pooler och spa-anläggning ligger insprängd. Det finns allt du behöver för en "må bra" vecka. Du behöver aldrig lämna hotellet för allt finns.

 
2017-01-14

Inlägg av Jörgen G

En Oas

Vi fick ett utmärkt rum från början men ville ha lite mer sol hela dagen. Vi gick till receptionen o ville uppgradera oss.En mycket vänlig o härlig kvinna i personalen. Hon fixade en svit till rimlig kostnad o nu bor vi som kungar. 👍👍👍👍👍