1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Bahia Principe Sunlight San Felipe

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Leif,
Sthlm

+
Bra all inclusive, fast lite sönderstekt käk.
-
Alltför hårda sängar, lite trångt för två med väskor. Wifi bör gälla för minst tre enheter per person.

Bekräftad gäst: 2019-01-13


7 av 10

Lena,
Ludvika

+
Fin utsikt mot havet. Bra poolområde. Centralt
-

Bekräftad gäst: 2019-01-13


9 av 10

Håkan,
Uppsala

+
Mat och dryck, service , städning av rum
-
Något för hårda sängar

Bekräftad gäst: 2019-01-13


7 av 10

Bamse,
Uppsala

+
Deras spa
-
Bättre service vid baren. Ngn engelsk talande tv-kanal. Bättre service från Apollo.

Bekräftad gäst: 2019-01-13


8 av 10

Hans,
Varberg

+
Personalen, väldigt trevliga
-
Besvikna på maten på den italienska o. Spanska restaurangen. Huvudrätten upplevdes, som att den var uppvärmd i en mikrovågsugn, våra grannar ena kvällen tyckte lika dant.

Bekräftad gäst: 2019-01-06


7 av 10

Sandra,
Göteborg

+
John som hade hand om Aktiviteterna!!!!! Han gjorde hela vår semester.
-
Micro tillgängligt i antigen rummen eller på allmänna ytor till oss barnfamiljer. Skuren lök till frukosten. Genomsnittsåldern för boende var 70+, borde stå med i info om hotellet så vi barnfamiljer vet, dock var det väldigt lugnt å andra sidan. Enormt mycket tyskar! De som var minst trevliga var personalen i receptionen... städerskor/barpersonal/servitörer var kanon! Fräsha upp rummen, varmare pooler. Resan med SAS var väl ok. Dock är inte de så barnvänliga som andra flygbolag. Plus att de brände barnens förbeställda mat och som kompensation gav de dom chips??? För det blir dom mätta på eller... Nä inte SAS för barnfamiljer... Hotellet är INTE 4+...

Bekräftad gäst: 2018-12-23


8 av 10

Irene,
Stockholm

+
Service städning och bra läge. Bra med wi-fi på rummen A la carte restaurangen var mycket bra
-
Lite slitet - behöver fräschas upp. Träningslokalen behöver få lite mer utrustning Nästan bara tyskar och övervägande pensionärer - kan uttryckas i beskrivningen av resmålet

Bekräftad gäst: 2018-12-23


8 av 10

Magdalena,
Lerum

+
Läget Utsikten
-
Hissar Lyhördheten

Bekräftad gäst: 2018-12-23


10 av 10

Monika,
Västerås

+
Läget och maten.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-16


10 av 10

Marie,
Stallarholmen

+
-
Vi hade bokat ett dubbelrum men fick ett väldigt litet rum med en säng som var 140 cm bred vilket vi inte var nöjda med, stämde ej med bilderna på hemsidan. Vi fick byta till ett dubbelrum i annexet dag 2 vilket gjorde att semestern på riktigt började först då eftersom vi inte kunde installera oss med att packa upp o koppla av från början. Receptionisten var till en början inte så välvilligt inställd till att ordna ett annat rum men gick med på det efter lite diskussion.

Bekräftad gäst: 2018-12-09


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

1884 omdömen
Utmärkt
 
824
Väldigt bra
 
655
Bra
 
276
Mindre bra
 
74
Underkänt
 
55

5 senaste omdömen

2019-01-21

Inlägg av Jangen Sigtuna, Sverige

Allt perfekt

Läget på detta hotell är perfekt liksom hela hotellet med mycket bra rum och med balkonger antingen mot havet eller mot den fantastiska trädgården och poolområdet. Frukost och middag som ingår i vårt paket är mycket bra och variabelt då det finns mycket att välja bland. Kiosken vid poolområdet har liter lätta rätter och trevlig personal. Alla anställda på detta hotell receptionen,resturang,bar liksom tjejerna som städar rummen-vet vad service är,trevliga och vänliga och glada. Gästerna på detta hotell är mogna tyskar,engelsmän och sedan finländare och svenskar.

 
2019-01-18

Inlägg av Peter G Nacka, Sverige

Bra hotell med effektiv och hjälpsam personal

Snyggt, välskött poolområde/trädgård. Fri tennis och pingis! Dock halvsunkig poolbar med dåliga drinkar och mat (under uppvärmning flera timmar). Fin utsikt mot havet men utan sol i januari - välj billigare rum mot poolen denna årstid då det är svalt/kallt på eftermiddagen Fantastisk frukost och middagsbuffé med effektiv och hjälpsam personal - ta gärna halvpension - prisvärt!

 
2018-03-19

Inlägg av Agneta P Göteborg, Sverige

Trevligt hotell med bra läge

Har precis kommit hem från en veckas vistelse på hotellet. Har bara positivt att säga. Maten var varierande och det fanns verkligen någonting för alla. Rummet med utsikt över havet var fantastiskt. Bra städning. Detta gäller både rummet och allmänna utrymmen. Det enda som kanske var lite störande var att det var lite hög ljudnivå i restaurangen. Tror att det skulle hjälpa att sätta möbeltassar på stolarna.

 
2018-01-01

Inlägg av Göran E Kungsbacka, Sverige

Ett perfekt Julfirande

Att skriva detta omdöme för detta hotell blir risken att det blir väldigt lång med enbart postiva upplevelse För andra gången gäster vi detta fantastiska hotell . Med att framhålla personalen ,.Agustino,Agusto (Restarangbossar,) Poolbar Monica,Carlos .Lobbybar Jesus .Dessa mäniskor vet att serva oss gäster. Det fanns inget som var omöjlgt på detta hotell, när det blåste lite kallt i skuggan på havs sidan, och hustrun blev kall.Fixade Luicia i receptionen ett kanon rum på 11våningen, vi hade bokat på 14 havsutsikt.Nu fick vi sol och en fin utsikt över teidetoppen och staden.denna underbara vistelse var denna gång 14 dagar med 11 dagar blå himmel och 26-30 grader ok vi fick 1 dag med halvmulet så vi hann att schoppa dom andra 2dagarna.Nu ligger planering för nästa julfirande om hälsan är med OBS tidigare har folk klagat på hissarna men inte en enda gång krånglade dessa snabba och högst vänte tid var 3-4 min vi bodde på både 11 och 14 vån.

 
2017-09-20

Inlägg av birgimarika Ronneby, Sverige

semester

Fint hotel, utsikten över havet enastående! Fick först ett rum med stor altan, men här blåste det hela tiden så den gick inte att använda! Bytte till en altan med väggar på tre sidor! Då blev det lugnt! Be att få ett sådant rum och högt upp!!!