Kundomdömen om Bahia Principe Sunlight San Felipe

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 616 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Henry,
Älta

+
Helheten, kunde inte hitta några speciella svagheter.
-
Se ovan.

Bekräftad gäst: 2019-12-01


9 av 10

Kersti,
Åkersberga

+
Maten.
-
Fler engelskspråkiga i receptionen.

Bekräftad gäst: 2019-11-10


7 av 10

Sonja,
Storvreta

+
Väldigt trevlig personal.
-
Mäta vattentemperaturen mäts inte vid ytan!

Bekräftad gäst: 2019-11-03


4 av 10

Sven Christer,
Staffanstorp

+
Utomhusmiljön
-
Renovera rummen

Bekräftad gäst: 2019-10-27


8 av 10

Nils-erik,
Arnäsvall

+
stilla & lugnt
-
Bättre bestick till maten saknas krokar & upphängnings anordningar på rummet & balkong

Bekräftad gäst: 2019-04-14


7 av 10

Barbro Marianne,
Västra frölunda

+
Ligger mycket centralt, trevlig park. Har bott på detta hotell 2 ggr. Tidigare. Detta var 3:e gången.
-
Dåligt med gemensamhetsutrymmen på kvällen. Hög musik i det enda rum som är tillgänglig på kvällen. Det finns rum i andra plan som de kan göra i ordning som man kan vara i. Frukosten kan de förlänga med 30 min. Fick be om handtvål och duchtvål. Vi hade ingen tvål med oss.

Bekräftad gäst: 2019-04-14


6 av 10

Emma Monica,
Eksjö

+
Polområdet var fint och välsköt men kallt vatten
-

Bekräftad gäst: 2019-04-14


9 av 10

Lisbeth Christina,
Lidköping

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-14


10 av 10

Ann - Britt,
Örebro

+
Helhetsintrycket - personal, mat, atmosfär och läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-07


9 av 10

Nathalie,
Järlåsa

+
Rent och snyggt bra solstolar
-
Gratis wi-fi för hela familjen,gratis securitybox på rummet och smidigare lån av poolhanddukar. Vi kunde inte få plats för oss 8 personer på den andra restaurangen vi hade tillgång till

Bekräftad gäst: 2019-04-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

2013 omdömen
Utmärkt
 
862
Väldigt bra
 
694
Bra
 
301
Mindre bra
 
81
Underkänt
 
75

5 senaste omdömen

2019-11-06

Inlägg av christerhansson Staffanstorp, Sverige

Hyfsat mellanklass hotell

Hyfsat mellanklass hotell som ligger vid huvudvägen genom staden. Mycket trafik men inget som stör om man har rum mot poolområdet. Rummen är något slitna men acceptabla, detsamma gäller toalett/badrum. Badkaret där man även duschar är gjort för minimänniskor. 2 stora nackdelar: Sängarna vi hade var under all kritik. Utan bäddmadrass sov man direkt på en dålig resårmadrass, hårt och obekvämt. Vi klagade och fick bäddmadrasser men de var 15cm för stora på alla håll. Man höll på att trilla i golvet när man satt sig på sängkanten. Men en förbättring av sovkvaliteten. Andra felet var att AC:n inte fungerade, trots påpekande! Sovkvaliteten i 28 grader varmt är inte den bästa. Maten var av samma standard som det brukar vara på "all inclusive" hotell. Hyfsat varierad men alltid halvkall. Gym och tennisbanan var ett skämt. Poolområdet var bra och välskött dock lite kallt i vattnet, trots att det skulle vara uppvärmt. De två restaurangerna, förutom bufférestauranger är inte värt ett besök, fick riktigt dålig mat. Konklusionen blir ett hyfsat mellanklass hotell som borde ha lägre ranking och pris.

 
2019-01-31

Inlägg av mariepalm Göteborg, Sverige

Terrible!!

Detta hotel är definitivt inte mer än 2 stjärnor! Vi har åkt jorden runt och bott på 3-stjärniga hotell som är så mycket bättre än detta 4-stjärniga! *Minibaren byts bara ut var annan dag. Personalen glömde dessutom hälften av innehållet denna dagen (2 soft drinks, 2 beer ans 1 water ska ingå) vi fick endast 2 coka cola! Och då vi hade en baby med oss fick vi be om vatten i receptionen. *Maten smakar absolut ingenting! Inte ens saltat har de gjort! *Undvik en äldre blond/gråhårig dam i receptionen, hon saknar helt service känsla! Och lyssnar inte på vad man säger. Dessutom kan man inte ringa lokalsamtal från hotellet! *Resturangerna de erbjuder a la carte 2 gånger i veckan på hos deras 2 resturanger: Portofino och Mediterraneo, är INTE 2 resturanger! Detta är en och samma resturang som varannan dag har italiensk mat och varannan dag har medelhavs mat. Inte heller här smakar maten någonting! *Vår bebis sov länge på morgonen så vi ville boka om spa tiden till en halvtimme senare och bad receptionen om hjälp att ringa till spat för detta. Mannen i receptionen sa först att vi skulle gå dit själva. Sen när jag bad dom ringa sa han: ring själva och satte fram en telefon. Kan han som pratar spanska inte ringa själv om detta och assistera? Detta har inte hänt ens på ett hotell utan stjärnor! *Vi hade varit och betalat för spa idag. Efteråt gick vi ut till poolen och bad om handdukar. Gå till receptionen fick vi höra, och väl där tar de endast kontanter! Ska vi betala för pool handdukar!? Kan man inte hjälpa spa gäster med att sätta upp det på rummet? Det blev så att vi fick åka upp och hämta handdukar på rummet i genomvåta badkläder istället! Allt annat på hotellet kan man sätta upp på rummen UTAN pool handdukar! Hur kan man sätta upp ALLT ANNAT UTAN POOL HANDDUKAR!???? Det är så korkat!!!! *Vi träffade ett svenskt äldre par som dessutom berättade att de fått ett hotellrum bredvid de rum de renoverar just nu och det bilas en hel del! Vi fick ingen information om renovering! Det hörs nämligen vissa dagar ner till vårt rum som ligger på första våningen! Dessutom om dom ville byta skulle de betala för detta och det var vad de gjorde, tyvärr! *Vi har all inclusive och ölglasen rymmer ca 25 cl det finns ölglas som rymmer 40 cl. När vi sa: kan vi inte få de stora ölglasen så slipper servitrisen springa fram och tillbaka så sa de: nej då får ni betala för de stora ölen! Va??? Så hon får springa dubbelt så många gånger istället för att servera i de stora glasen!? Ännu en gång: KORKAT! Tyvärr har vi 4 dagar kvar men har på egen hand ringt och bokat bord på resturang utanför hotellet ikväll då vi vill känna smak av god mat och komma ifrån hotellet! Hoppas inte ännu fler grejer sker nu så man slipper recensera mera.

 
2019-01-21

Inlägg av Jangen Sigtuna, Sverige

Allt perfekt

Läget på detta hotell är perfekt liksom hela hotellet med mycket bra rum och med balkonger antingen mot havet eller mot den fantastiska trädgården och poolområdet. Frukost och middag som ingår i vårt paket är mycket bra och variabelt då det finns mycket att välja bland. Kiosken vid poolområdet har liter lätta rätter och trevlig personal. Alla anställda på detta hotell receptionen,resturang,bar liksom tjejerna som städar rummen-vet vad service är,trevliga och vänliga och glada. Gästerna på detta hotell är mogna tyskar,engelsmän och sedan finländare och svenskar.

 
2019-01-18

Inlägg av Peter G Nacka, Sverige

Bra hotell med effektiv och hjälpsam personal

Snyggt, välskött poolområde/trädgård. Fri tennis och pingis! Dock halvsunkig poolbar med dåliga drinkar och mat (under uppvärmning flera timmar). Fin utsikt mot havet men utan sol i januari - välj billigare rum mot poolen denna årstid då det är svalt/kallt på eftermiddagen Fantastisk frukost och middagsbuffé med effektiv och hjälpsam personal - ta gärna halvpension - prisvärt!

 
2018-03-19

Inlägg av Agneta P Göteborg, Sverige

Trevligt hotell med bra läge

Har precis kommit hem från en veckas vistelse på hotellet. Har bara positivt att säga. Maten var varierande och det fanns verkligen någonting för alla. Rummet med utsikt över havet var fantastiskt. Bra städning. Detta gäller både rummet och allmänna utrymmen. Det enda som kanske var lite störande var att det var lite hög ljudnivå i restaurangen. Tror att det skulle hjälpa att sätta möbeltassar på stolarna.