1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Villa Cortés

Dubbelrum

Rymliga dubbelrum med inredning i mexikansk stil, med antingen dubbelsäng eller två separat sängar. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa. Heltäckningsmatta och takfläkt. Tv med satellitkanaler och minibar. Gratis deponering. Wifi mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med utsikt mot trädgården eller havet. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 30-45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum i mexikansk stil med heltäckningsmatta och fläkt i taket. Tv med satellitkanaler och minibar. Gratis deponering. Wifi mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 1 person.

Juniorsviter

Rymliga juniorsviter i mexikansk stil som består av en sovrumsdel och en vardagsrumsdel. Dubbelsäng eller två separata sängar samt extrabädd är möjlig i bäddsoffa. Alla rum har heltäckningsmatta och takfläkt. Tv med satellitkanaler och minibar. Gratis deponering. Wifi mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Badkar och separat dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 45-60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.