1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Villa Cortés

Dubbelrum

Rymliga dubbelrum med inredning i mexikansk stil. Rummen har antingen dubbelsäng eller två separat sängar och extrabädd är möjlig i bäddsoffa. Heltäckningsmatta och fläkt i taket. Tv med satellitkanaler och minibar. Gratis deponering. Wifi mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med utsikt mot trädgården eller havet. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 30-45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum i mexikansk stil med heltäckningsmatta och fläkt i taket. Tv med satellitkanaler och minibar. Gratis deponering. Wifi mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 1 person.

Juniorsviter

Rymliga juniorsviter i mexikansk stil som består av ett rum med sovrums- och vardagsrumsdel. Antingen dubbelsäng eller två separata sängar och extrabädd är möjlig i bäddsoffa. Alla rum har heltäckningsmatta och fläkt i taket. Tv med satellitkanaler och minibar. Gratis deponering. Wifi mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Badkar och separat dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 45-60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.