1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Villa Cortés

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Carina,
Malmköping

+
-
wifi fattas och saknar kaffekokare på rummet

Bekräftad gäst: 2018-12-30


10 av 10

Karl-Johan,
Landskrona

+
Tyst och lugnt, allmänt trevligt och mysigt
-
inga

Bekräftad gäst: 2018-12-16


10 av 10

Roland,
Borås

+
Helheten
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2018-10-28


10 av 10

,

+
Läget, kvaliteten
-
Wifi

Bekräftad gäst: 2018-04-01


10 av 10

Ninni,
Stockholm

+
Allt !
-
Det enda vi har att ” klaga ” på är att musiken vid strand bad o servering var mycket hög tidvis !

Bekräftad gäst: 2018-01-07


10 av 10

Björn,
Stockholm

+
Design, service, standard.
-
Att ta betalt för wifi på rummet upplever jag som mycket gammaldags.

Bekräftad gäst: 2018-01-07


10 av 10

Ninni,
Stockholm

+
Allt !
-
Lie mer dämpad musik vid stranden !

Bekräftad gäst: 2017-12-31


10 av 10

Birthe,
Lunderskov

+
Beliggenhed og standard
-

Bekräftad gäst: 2019-01-20


10 av 10

Karsten,
Ringkøbing

+
Beliggenhed.
-
pt. ingen.

Bekräftad gäst: 2018-11-25


10 av 10

,

+
Beliggenhed, da der er så mange forfærdelige hoteller i området
-

Bekräftad gäst: 2018-02-25


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1353 omdömen
Utmärkt
 
928
Väldigt bra
 
263
Bra
 
103
Mindre bra
 
34
Underkänt
 
25

5 senaste omdömen

2019-01-01

Inlägg av kajsalotta Boden, Sverige

Julsemester

Fantastiskt fint hotell med mycket hög standard i mexicansk stil. Luxuös interiör/exteriör och mycket väl underhållet. Fin julstämning med cava, live musik, fantastisk julbuff'e på julafton. Sagolik servicemindad personalstab med personlig touch. Rent och fräscht överallt. Åker gärna dit igen.

 
2018-11-19

Inlägg av Hasse2016 Linköping, Sverige

Mycket bra och lyxigt hotell med perfekt läge vid havet

Hotellet är byggt i Mexikanska stil och uppkallat efter spanjoren och erövraren Herna Cortes som härjade i Mexiko i början av 1500-talet. Ett fantastiskt hotell med egen strand mot havet, stora och fina rum, mycket bra frukost, trevlig personal. Ett litet minus för dyr wi-fi om man vill ha det på sitt rum. 6 euro/dygn. Fritt vid receptionen men lite knöligt att logga in.

 
2018-02-11

Inlägg av TageSweden Varberg, Sverige

A piece of art

Hotellet är ett konstverk med Playa Las Americas bästa läge. Direktaccess till strandpromenaden för löpning eller promenader samt i centrum utan att det märks. Lugnt, rent, tryggt. All personal vänlig och hjälpsam. Maten inklusive frukosten högklassig. Poolområdet en trädgård med tropiska fåglar. Rummen välutrustade med ovanligt sköna sängar och bra läslampor. Vi återkommer / Tage E

 
2018-02-06

Inlägg av Liselotte M

Väldigt trevligt hotell

Bra läge vid havet, men ändå vindskyddat härligt poolområde. Jättebra frukost! Vi hade ett rum med trädgårdsutsikt som var väldigt tyst vilket vi uppskattade. Trädgårdsutsikten var i form av ”trädkoja”, utsikten var begränsad, men trevligt med fåglar. Pampigt badrum, och fint rum i övrigt. Sköna sängar. Trevlig pianobar med live musik 3 kvällar i veckan.

 
2018-01-21

Inlägg av 89anders_

Läsveckor!

Tjocka väggar, morisk - Mexiko arkitektur. Konst och keramik allt givetvis fusk och kopior! Men det gör inte så mycket, miljön är avkopplande med lugnande inverkan på gästerna. Det känns som ett besök på hälsohem runt 1920. Det mentala avståndet till livet utanför är 100 år. Där är fest, glam och ytliga lustar det förhärskande. Givetvis är det nära till bad och hav. Hotellet har en restaurant av yppersta kvalitet. Rummen är stora och väl utrustade. Personalen är vänlig och serviceinrikad, ig Eric. Varför inte full poäng? Man tar betalt för Wi FI och dessutom vanligen dåligt ej fungerade.