1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Villa Cortés

 • Lyxigt
 • Mexikansk touch
 • Fint spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

På hotell Villa Cortés är det lätt att få känslan av att befinna dig på en lyxig mexikansk hacienda. Med sitt läge mitt i Playa de las Americas och det vackra, rymliga poolområdet går det fort att finna semesterkänslan. Vill du skämma bort dig extra på semestern har hotellet ett stort, fint spa med en mängd olika behandlingar.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer. Juniorsviter för 2-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Tyst och lugnt, allmänt trevligt och mysigt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1353 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Villa Cortés är ett fantastiskt hotell mitt i Playa de las Americas, med sandstranden runt knuten. Poolområdet är byggt som en lagun med palmer och stenformationer. Separat barnpool. Båda poolerna är uppvärmda vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Den stora poolen har vatten som är en mix av salt- och sötvatten. Solstolar, parasoller och handduksservice. Pool/snackbar. Från hotellet till stranden och havet, där det också finns en havspool med vågor, går en tunnel. Även vid denna pool finns gratis solstolar och en snackbar.

Hotellet har flera restauranger. I bufférestaurangen Veracruz serveras frukost.  Restaurang Pancho Villa serverar rätter från det mexikanska köket. À la carte-restaurangen Tiziano erbjuder smaker från Medelhavet. La Sirena har en härlig terrass med fantastiskt utsikt över havet, och serverar paella och skaldjur. Flera barer, bland annat och en tysk ölstuga en chill out-bar vid stranden.


Fint spa som erbjuder en mängd olika behandlingar samt ångbastu, jacuzzi, bastu och ett litet gym, vissa mot avgift. Gratis tennis. Hotellet kan hjälpa till med kontakter till alla öns golfbanor. Room service dagtid. Tvättservice. Gratis wifi i lobbyn. Nivåskillnader.

Nära till Safari shoppingcentrum och till flera bra restauranger. Till hotellets privata strand är det ca 20 meter. Till den större stranden Playa de las Vistas är det ca 800 meter. Lokal trafik som kan uppfattas som störande.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag. Halvpension mot tillägg. När vuxna köper till måltider äter barnen för endast en krona.

Frukosten intas på restaurang Veracruz och middagen på à la carte-restaurangen Tiziano kl. 19.00-22.30. På lördagar serveras middagen på den mexikanska restaurangen.

Alltid på våra exklusiva hotell
 • Klassificering minst 5
 • Hög kundnöjdhet
 • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
 • Exklusivt poolområde