1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Tigotan Playa De Las Americas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-02-10


4 av 10

Anders,
Västra Frölunda

+
-
Matsalen var oerhört bullrig. Det var svårt att samtala

Bekräftad gäst: 2019-02-10


10 av 10

Yvonne,
Österbybruk

+
Maten var utsökt! Trevlig personal. Bra med aktiviteter och underhållning dagligen: Bra läge, centralt.
-
Nej: kampanjrummen finns inte med på hemsidan. Vi visste inte att alla kamanjrum låg på bottenvåningen och de rum vi fick luktade mögel och från altanen såg man rätt in i en betongvägg(nerfart till ett garage under hotellet. Så för att slippa det hemska rummet fick vi betala 70 euro för att få ett annat rum lite högre upp.Likadant rum var det. Till det priset vi gav så borde det ingå ett rum som är ok och inte stinker mögel.Vi blev väldigt besvikna på det. Jag tycker inte att vi skulle behövt betala extra för rummet vi fick

Bekräftad gäst: 2019-02-03


9 av 10

Lars ,
Kungälv

+
Personalen och bra utbud på olika aktiviteter
-

Bekräftad gäst: 2019-01-20


10 av 10

Håkan,
Sturefors

+
Rent & Snyggt , mycket trevlig personal , stor valmöjlighet på frukost och middag , lugnt trots mycket folk . Beror på att det inte är ett barnhotell .
-
Borde vara vanliga kuddar på sängarna , inte långa . Även två sängar , inte en dubbelsäng för två personer . Svår att sova i , man väcker varandra när men vrider sig . Rummet vi fick , ekonomi , var inte bra . Längst ner , balkong mot en annan vägg . Vi bytte till våning 3 . Det var stor skillnad . Det borde man kunna välja vid bokning från er .

Bekräftad gäst: 2018-12-30


8 av 10

Maria,
Enköping

+
Läget, bra frukostbuffé.
-
Värdelöst att låta gäster ockupera solstolar och sedan inte vara på plats. Pinsamt att beskåda "pissa revir" racet innan frukost.

Bekräftad gäst: 2018-12-30


8 av 10

Dan,
Kungälv

+
De härliga liggsängarna i poolområdet
-
För hårda sängar i rummet!

Bekräftad gäst: 2018-12-23


10 av 10

Malin,
Göteborg

+
Fräscht, super trevlig hotell som överträffade våra förväntningar.
-
Lite bättre buffé, lite mer kryddor i mat.

Bekräftad gäst: 2018-12-16


10 av 10

,

+
Vi bodde på Tigotan, playa de las Américas. Mycket trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-09


10 av 10

Kaj,
Falkenberg

+
Utmärkt kvalitet på service och rum och varierad och mycket god mat.
-
Safetybox bör ingå i priset.

Bekräftad gäst: 2018-12-09


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

1222 omdömen
Utmärkt
 
776
Väldigt bra
 
306
Bra
 
89
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
25

5 senaste omdömen

2019-01-01

Inlägg av Elisabeth189852 Stockholm, Sverige

Bra hotell med god mat och väldigt serviceinriktad personal!

Vi bodde här under 10 dagar med halvpension. Rummet var standard och badrummen skulle behöva totalrenoveras då det kändes som de bara blivit lite ”uppdaterade” genom åren. Utsikten var toppen från 5:e våningen men dessvärre norrläge så ingen sol alls på balkongen. Restaurangen hade blivit totalrenoverad och var trevlig med mycket 2 bord vilket vi uppskattar mycket. Maten var bra för att vara buffe men framför allt var personalen i restaurangen oerhört serviceinriktade. Vi fick bättre service där än på många ställen utanför hotellet så en eloge till dem som jobbade väldigt hårt. Hela hotellet var väldigt välstädat och poolområdet städades noggrant varje dag. Kan verkligen rekommendera detta hotell och bor gärna här igen.

 
2018-12-03

Inlägg av andreasjV5966CM Playa de las Americas, Spanien

Pensionärsvecka i december

Fräscht (förutom enstaka kackerlackor i 2 av 3 rum som sällskapet hade). Trevlig takbar med pooler. Hög medelålder (18+ hotell) så stora poolen var oftast nästan tom och kvällarna var tysta och lugna. Mycket bra frukost och middagsbuffé, faktiskt den bästa jag upplevt utomlands med hög kvalitet på mat men högljudd och varm lokal. Nära till supermarket (SuperDino), shoppingstråk och stranden. Hala stentrappor, såpass att svärfar halkade och fick tillbringa 3 dygn på sjukhus, kunde vara bättre uppmärkt och halkskyddat, speciellt med tanke på att det ska vara handikappsvänligt. Finns iofs hissar om man inte har bråttom upp och ner. Stenhårda sängar mer likt britsar, det var kontinentalsängar utan översta bäddmadrassen i alla 3 rum vi hade, som värst kunde man känna resorfjädrarna. Inga täcken, bara påslakan och en filt man kan lägga ovanpå. Bra individuell AC i rummet. Litet kylskåp på rummet som tog några mindre vattenflaskor och några burkar. Ganska hög klorhalt i kranvattnet (inget ovanligt på Teneriffa dock).

 
2018-11-20

Inlägg av bjorntossberg Mellerud, Sverige

Ett rent och fräscht , med underbar personal på hotellet .Bra mat frukost och middag .Kanske lite slamrigt i matsalen ,

Hotellet ligger bra till , inte så långt från bad . samt nära till centrum och en massa affärer.Pol på taket samt stor pol mellan huskropparna .Alltid välstädat på rummet och nya handdukar varje dag . Sängarna var toppen . Bra luftcondisionering på rummet .

 
2017-10-22

Inlägg av eriks362

Semester vecka/Apollo

Här med hustrun och goda vänner för en vecka sol och bad. Enda negativa är väl avståndet till stranden,men annars mycket bra. Fina rum bra sängar,lugnt och skönt,riktigt bra frukost,omelett varje dag och allt annat man kan tänka sig till frukost. Middagen,vi hade halv pension riktigt skaplig även om vi valde att äta ute några kvällar,med ett bra utbud av restauranger i närheten

 
2017-10-22

Inlägg av Lantzan Bollnäs, Sverige

Trevligt hotell.

Bode här i en vecka med goda vänner. Hade tur som fick rum åt baksidan då det var lugnt och tyst där. Bodde i standard rum. Trevligt och fint men en bättre kudde och täcke saknades. Trevlig balkong. Jätte god frukost och middag. Halvpension rekommenderas. Trevligt pol område rent och fint och gott om stolar. Nära till stranden där man kan har solstolar. Många fina restauranger runt om. Det vi inte visste som man borde informera om är att man inte får boka solstolar förrän kl 9. Detta skall man få veta vid incheckning. En dag var det ett bröllop med sång och dans på kvällen och alla blev inbjudna. Detta visade sig sedan vara en show😞😞😞. Inte ok när brudparet går runt och tackar för att man bevittnade deras vigsel och bjöd in till fest på kvällen LURADE😞