1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Tigotan Playa De Las Americas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Niklas,
Ulricehamn

+
-
Hade otur med utsikten /balkongen. Ut mot baksidan - stor betongvägg....tråkigt....

Bekräftad gäst: 2019-04-07


9 av 10

,
Skövde

+
Att man kunde boka en solsäng i förväg på rooftoop när man hade de mer exklusiva rummen. Bra och god mat. Otroligt trevlig och hjälpsam personal.
-
Variera frukosten lite mer och mer allergivänliga frukost (tex: laktosfri mjölk, gluten fritt bröd osv.)

Bekräftad gäst: 2019-03-31


10 av 10

JanErik,
Stockholm

+
Handikappanpassat
-

Bekräftad gäst: 2019-03-24


10 av 10

Maria,
Hålta

+
Bra läge. Miniålder 18 år.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-24


10 av 10

monica,
malmö

+
Maten,rummen,läget
-

Bekräftad gäst: 2019-03-10


9 av 10

Kjell & Jeanette,
Stockholm

+
Rent och fint ,trevlig personal
-
Det vore trevligt om man inte hade insyn till toalett och dusch från rummet då det är ett glasparti med full insyn där från sovrummet

Bekräftad gäst: 2019-03-10


9 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-02-10


4 av 10

Anders,
Västra Frölunda

+
-
Matsalen var oerhört bullrig. Det var svårt att samtala

Bekräftad gäst: 2019-02-10


10 av 10

Yvonne,
Österbybruk

+
Maten var utsökt! Trevlig personal. Bra med aktiviteter och underhållning dagligen: Bra läge, centralt.
-
Nej: kampanjrummen finns inte med på hemsidan. Vi visste inte att alla kamanjrum låg på bottenvåningen och de rum vi fick luktade mögel och från altanen såg man rätt in i en betongvägg(nerfart till ett garage under hotellet. Så för att slippa det hemska rummet fick vi betala 70 euro för att få ett annat rum lite högre upp.Likadant rum var det. Till det priset vi gav så borde det ingå ett rum som är ok och inte stinker mögel.Vi blev väldigt besvikna på det. Jag tycker inte att vi skulle behövt betala extra för rummet vi fick

Bekräftad gäst: 2019-02-03


9 av 10

Lars ,
Kungälv

+
Personalen och bra utbud på olika aktiviteter
-

Bekräftad gäst: 2019-01-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

1303 omdömen
Utmärkt
 
821
Väldigt bra
 
327
Bra
 
103
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2019-04-13

Inlägg av Marie Å

Mycket nöjd

Jättefint hotell med utmärkt mat och bra underhållning på kvällen.Bra service men kan tycka att ett hotell med så hög klass ska hålla med safe på rummet utan kostnad. Sen kan jag tycka att när ALLA solsängar kring poolerna är upptagna och 20 handikappade platser är lediga , så kan man anpassa lite efter behovet. Annars ett jättefint hotell jag gärna återvänder till. Bra läge, nära till allt !

 
2019-01-01

Inlägg av Elisabeth189852 Stockholm, Sverige

Bra hotell med god mat och väldigt serviceinriktad personal!

Vi bodde här under 10 dagar med halvpension. Rummet var standard och badrummen skulle behöva totalrenoveras då det kändes som de bara blivit lite ”uppdaterade” genom åren. Utsikten var toppen från 5:e våningen men dessvärre norrläge så ingen sol alls på balkongen. Restaurangen hade blivit totalrenoverad och var trevlig med mycket 2 bord vilket vi uppskattar mycket. Maten var bra för att vara buffe men framför allt var personalen i restaurangen oerhört serviceinriktade. Vi fick bättre service där än på många ställen utanför hotellet så en eloge till dem som jobbade väldigt hårt. Hela hotellet var väldigt välstädat och poolområdet städades noggrant varje dag. Kan verkligen rekommendera detta hotell och bor gärna här igen.

 
2018-12-03

Inlägg av andreasjV5966CM Playa de las Americas, Spanien

Pensionärsvecka i december

Fräscht (förutom enstaka kackerlackor i 2 av 3 rum som sällskapet hade). Trevlig takbar med pooler. Hög medelålder (18+ hotell) så stora poolen var oftast nästan tom och kvällarna var tysta och lugna. Mycket bra frukost och middagsbuffé, faktiskt den bästa jag upplevt utomlands med hög kvalitet på mat men högljudd och varm lokal. Nära till supermarket (SuperDino), shoppingstråk och stranden. Hala stentrappor, såpass att svärfar halkade och fick tillbringa 3 dygn på sjukhus, kunde vara bättre uppmärkt och halkskyddat, speciellt med tanke på att det ska vara handikappsvänligt. Finns iofs hissar om man inte har bråttom upp och ner. Stenhårda sängar mer likt britsar, det var kontinentalsängar utan översta bäddmadrassen i alla 3 rum vi hade, som värst kunde man känna resorfjädrarna. Inga täcken, bara påslakan och en filt man kan lägga ovanpå. Bra individuell AC i rummet. Litet kylskåp på rummet som tog några mindre vattenflaskor och några burkar. Ganska hög klorhalt i kranvattnet (inget ovanligt på Teneriffa dock).

 
2018-11-20

Inlägg av bjorntossberg Mellerud, Sverige

Ett rent och fräscht , med underbar personal på hotellet .Bra mat frukost och middag .Kanske lite slamrigt i matsalen ,

Hotellet ligger bra till , inte så långt från bad . samt nära till centrum och en massa affärer.Pol på taket samt stor pol mellan huskropparna .Alltid välstädat på rummet och nya handdukar varje dag . Sängarna var toppen . Bra luftcondisionering på rummet .

 
2017-10-22

Inlägg av eriks362

Semester vecka/Apollo

Här med hustrun och goda vänner för en vecka sol och bad. Enda negativa är väl avståndet till stranden,men annars mycket bra. Fina rum bra sängar,lugnt och skönt,riktigt bra frukost,omelett varje dag och allt annat man kan tänka sig till frukost. Middagen,vi hade halv pension riktigt skaplig även om vi valde att äta ute några kvällar,med ett bra utbud av restauranger i närheten