1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Tagoro Costa Adeje

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Tony,
Lund

+
Väldigt god mat, god servie och fantastiskt trevlig personal!
-

Bekräftad gäst: 2019-01-20


8 av 10

Markus,
Karlshamn

+
poolområdet med aktiviteter runt det var bra.
-
Mer garderober alt hyllor i lägenheterna för de som sover i bäddsoffan - de hade ingen stans att lägga sina saker och kläder. Att på kvällarna i baren endast ha musik underhållning . Inte har lekar eller underhållning av hotellets personalen - de skrek , pratade så högt att man knappt kunde vara i lokalen.

Bekräftad gäst: 2019-01-13


7 av 10

Fredrik,
Karlshamn

+
Rent och fräscht
-
Ta bort kvällsunderhållningen för vuxna !, den va bedrövlig . Behåll all underhållning för barnen . Därefter kör bara vanlig musik i lagom ljudnivå (gick inte att prata med varandra medans animation personalen försökte underhålla med dåliga röster och mest skrik).

Bekräftad gäst: 2019-01-13


9 av 10

Heidi,
Gävle

+
Servicen
-
Lite noggrannare städning

Bekräftad gäst: 2019-01-13


6 av 10

Britt-Marie,
Eskilstuna

+
Bra poolområde. Inte så stort hotell.
-
Maten var ingen höjdare, vissa rätter slut och dålig variation. Dålig belysning på rummet, mörkt och för lite lampor. Har varit på hotellet 2 ggr tidigare och då varit nöjda, men det har blivit sämre nu.

Bekräftad gäst: 2018-12-16


7 av 10

,
Sundsvall

+
Allt på samma plats
-

Bekräftad gäst: 2018-12-16


10 av 10

Lena,
Kolsva

+
-
Ljudnivån i restaurangen

Bekräftad gäst: 2018-04-08


8 av 10

-,
Stockholm

+
Servicen var snabb och utmärkt! All personal var hjälpsam och trevlig.
-
Som många tidigare påpekat - försök dämpa ljudnivån i restaurangen. Även i kidsclub/lekrummet inomhus var ljusnivån väldigt hög. Bör gå att göra det bättre med ljuddämpande lösningar. Fler krokar/hyllor i badrummet behövs för att en hel familj ska få plats med necessärer, handdukar etc.

Bekräftad gäst: 2018-03-18


8 av 10

Emma,
Stockholm

+
Jättefin lägenhet med en fantastisk terass! Helt klart värt att ta en av premium-lägenheterna med jacuzzi. Jättefint hotellområde med bra pooler. Trevlig och serviceinriktad personal.
-
Maten var väl inte riktigt i klass med andra 4-stjärniga hotell vi besökt. Å andra sidan kan nog detta vara en fråga om tycke och smak. Hotellet hade många brittiska gäster, och exempelvis frukosten var anpassad efter detta. Väldig hög ljudvolym i matsalen.

Bekräftad gäst: 2018-03-04


2 av 10

,

+
-
Personalen var inte alls behjälplig. Varje kväll fick vi be dem om saker som varje gång upplevdes som en börda för dem. Mest förbannad blev jag över att dem har en bagage våg som kostar 1 euro, efter att ha kastat in 3 euro och den visade hela tiden 3,9 kilo på stora väskor som absolut inte kunde väga det så tillkallade vi personal och dem gjorde något så efter 3 euro till visade vågen 26,9 kila på ena väskan och 25.4 kilo på andra väskan. Vi kunde enbart ha 23 kilo på vårt flyg vilket innebar att vi lämnade massa saker plus kunde inte alls förstå hur det kunde väga så mycket. Väl på flygplatsen visade sig att vågen på hotellet vägde alla väskor med plus 3,9 kilo!!!! Ganska många kilon extra eller?!? Så vi slängde och lämnade så mycket saker i onödan för hotellet väljer att ha en våg som ej är korrekt. Vår städning var så pass dålig att man skulle aldrig märkt om städerskan varit där om deg inte varit för nya handdukar. Vi hade sååå mycket kackerrlacker och ödlor på vårt rum. Dem kröp precis överallt. Nu betalade vi ingen förmögenhet för denna resan och förväntade inte oss något värsta men detta skulle jag aldrig rekommendera eller åka till igen.

Bekräftad gäst: 2018-01-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

2995 omdömen
Utmärkt
 
1187
Väldigt bra
 
1045
Bra
 
459
Mindre bra
 
165
Underkänt
 
139

5 senaste omdömen

2018-11-03

Inlägg av Carina H Landskrona, Skåne Län, Sweden

Prisvärt hotell

Mysigt poolområde och hotellomgivningar i övrigt. Mysiga två- och trevåningshus. God mat, mycket grönsaker och fin sallad varje dag. Fräscht. Underhållning varje kväll. Vill man gå och lägga sig innan underhållningen är slut ( 22:30 ) så rekommenderas öronproppar. Det går en gratisbuss till stranden och Playa de las Americas. Marknad i Costa Adeje torsdag och lördag, gratisbuss går hit också. Det erbjuds vattengympa, annars inget gym eller aerobics. Mycket trevlig personal. Mycket bra hotell!

 
2018-08-15

Inlägg av kajken Linköping, Sverige

Underbar semester! (dec 2016)

Fantastiskt ställe! Rekommenderas varmt. Vi anlände sent vid midnatt, de hade förberett varsin goodibag med mat åt oss!! Oj vad det var bra just då :-) med två trötta och hungriga barn. Lika dant då vi reste hem tidig morgon, ca 05.00 så fanns det 4st goodiebags som väntade på oss i receptionen :-) Hotellet var rent och fint och det var Ordning och Reda! Underbar mat hela veckan, inte alls upprepningar! Vi pratar fortfarande om denna vistelse och våra upplevelser ifrån detta hotell!!! Har fortfarande inget nytt hotell som levererat som detta gjorde! Fullpott! :-)

 
2017-05-24

Inlägg av Marie-Louise D

Helt ok

Detta är ett helt ok hotell med mycket barnfamiljer och även par. Maten var bra men man tröttnar efter några dagar då det är samma. Personalen är supertrevlig och hjälpsamma, men blev av med ett par dyra solglasögon på hotellet och de dök aldrig upp igen, vilket jag blev väldigt ledsen över. Underhållningen var långt ifrån den bästa, men annars var detta ett ok prisvärt alternativ. Rena och fina rum

 
2016-12-31

Inlägg av Dale A Telford, Storbritannien

Ett 'gold standard' för komfort och faciliteter för all inclusive-familjesemester

Effektiv reception. Ofelbar artighet, hjälp och gladlynthet från all personal. Mindre problem togs om hand omgående. Att boka resor till Loro Park och berget Teide arrangerades smidigt och till samma pris eller billigare än att boka i förväg. När vi klagade på oväsen från en sen kvällsfest med onyktra britter, småförbrytare och chavettes i rummet bredvid oss; ordnade de det och grannarna var lika tysta som möss för resten av vistelsen - även den med en felstavad tatuering på baksidan av sin hals . Lägenheten skinande ren, rymlig, bekväm och städades dagligen, dock flaskbottnande glasrutevägg mellan köket och badrummet som var förvirrande. Gratis WiFi-fungerar väl och platt-tv har engelska kanaler. Utanför finns en balkong med solstolar och en jacuzzi. De gav till och med en extra bordslampa så min son kunde läsa på natten. Utmärkta garderober med skjutdörrar, spegeldörrar. Modernt digitalt värdeskåp. All inclusive-restaurang med långa serveringstimmar var utmärkt med ändringar dagligen av rikligt med färsk mat för alla smaker som serverades av trevlig personal. Mitt enda klagomål var trögheten i kaffebryggaren. Mellan måltiderna finns det en snacksbar och drycker tillgängliga hela dagen. Det finns två stora kristallklara pooler för vuxna och barn. Atmosfären är för familjer som vill ha en bra tid obekymrad av horder av från vettet onyktra Magaluf/ Benidorm/Kavos-typer (bortsett från den egna befolkningen i rummet intill!). Vi har kommit till de flesta Kanarieöarna som familj på julen i många år och detta måste vara vår bästa all inclusive-upplevelse trots att vädret var ovanligt svalt ( 21 C) och vått den veckan. Julen är mycket lågmäld - knappt ingen tat och butiker skonsamt fria från Jul-pop och oändliga tolkningar av 'Rudolf med röda mulen". För oss ateister är julen på Kanarieöarna en fröjd. Många turer, bland annat Siam Park och Loro Park håller öppet på julen. Bra värde för pengarna? - Ja. Skulle vi komma tillbaka igen? - Definitivt.

 
2016-12-30

Inlägg av ange0781 Leicester, Storbritannien

Något speciellt

Vi bodde i ett av premium-rummen med jacuzzi på balkongen, mycket trevligt men ganska dyrt. Mycket rent överallt, maten är vad du förväntar dig. Den enda nackdelen med det här hotellet är att det är långt till andra barer eller restauranger