1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Tagoro Costa Adeje

  • Prisvärt familjeval
  • Trevlig personal
  • Bekvämt med All Inclusive

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Tagoro Costa Adeje är ett omtyckt familjehotell med gott om aktiviteter och faciliteter för alla åldrar. Här bor du bekvämt i ljusa juniorsviter, äter god och varierad mat och bara njuter av semestern. Den trevliga hotellpersonalen och harmoniska arkitekturen bidrar också till den trevliga atmosfären. Välkomna!


Rumstyper

Juniorsviter för 2-4 personer. Juniorsvit premium för 2-4 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Väldigt god mat, god servie och fantastiskt trevlig personal!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3002 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,5 km
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Tagoro Costa Adeje (f.d. Dream Villa Tagoro) är byggt i genuin kanarisk stil och i lugna omgivningar i Torviscas. Stort och fint poolområde med poolbar. Poolen är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis solstolar. Handduksservice mot deposition. Separat barnpool, ca 70 cm djup, samt en lekpool. Vid den mindre poolen, som ligger bakom hotellet, är det tystare och lugnare.

Bufférestaurangen Tagoro erbjuder flera läckra rätter till frukost, lunch och middag. Dessutom finns en pool-/snackbar som erbjuder enklare rätter samt varma och kalla drycker och en bar. Dag- och kvällsaktiviteter anordnas flera gånger i veckan.

Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i receptionen. Det finns några spel mot avgift vid snackbaren. Biljard mot avgift. Gratis bordtennis, tennis, aerobics och basket. Barnklubb i hotellets regi (för ålder 4-12 år) med engelsktalande personal. Lekplats. Massage, frisör och manikyr mot avgift. Tvättservice mot avgift.

Gratis hotellbuss till centrum och stranden alla dagar utom söndagar (lördagar går den endast till centrum, du får själv ta dig tillbaka till hotellet). Buss till marknaden i Fañabe på tisdagar och lördagar. Till centrum av Torviscas/Costa Adeje är det ca 2 kilometer. Nivåskillnader inom hotellområdet. Begränsad lokal trafik.

Måltider

All Inclusive. Nyårsmiddag.

All Inclusive

- Frukostbuffé, kl. 7.30-10.30.
- Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
- Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30.
- Eftermiddagskaffe/te, kl. 17.00-18.00
- Snacks, kl. 11.00-13.00 och 15.00-17.00.
- Glass i poolbaren, kl. 17.00-18.00.
- Många sportaktiviteter.
- Shower och underhållning.
- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 11.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.