Kundomdömen om Stella Polaris Oro Blanco

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 284 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Anders,
Visby

+
Priset, poolområdet
-
Säkerhetsskåp med nyckel, installera AC, gör om köket så man kan öppna skåpluckorna och ha en besticklåda.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


7 av 10

Mats,
Alfta

+
Närhet till centrum,Restauranger, o havet
-
mer konsekventa städtider!

Bekräftad gäst: 2019-08-11


6 av 10

Joel,
Uppsala

+
Priset var lågt och rummet var rent
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


6 av 10

Markus,
Kiruna

+
Närheten till centrum, rymlig innergård,
-
- bättre AC, mer grejer kostnadsfria, längre öppet i pool,

Bekräftad gäst: 2019-07-28


2 av 10

,

+
Baren
-
Varna för engelsmän

Bekräftad gäst: 2019-07-28


8 av 10

Petra ,
Knivsts

+
Välutrustat kök. Fint poolområde. Sköna sängar. Trevlig och serviceminded personal som brydde sig om sina gäster.
-
Spagettislev och vattenkaraffen saknades i köket. Gärna en större stekpanna. Tråkigt att inte kunna ta sig ett dopp när man kom hem efter dagens utflykter. Hade gärna sett att man kunde bada fram till kl 20.00. Ex gjorde vi scubadiving flera dagar och åkte då kl 08.45 på morgonen och kom hem vid ca 18-tiden och kunde inte alls bada de dagarna. Bättre reningssystem i poolen? Snabbare rening?

Bekräftad gäst: 2019-07-14


9 av 10

Barbro,
Umeå

+
Nära till allt.
-
Wifi i lägenheten.

Bekräftad gäst: 2019-04-21


10 av 10

Elisabeth,
Göteborg

+
Mycket trevlig personal, trivsam atmosfär, närhet till restauranger och affärer
-
Gratis wifi, inför aktiviteter kvällstid på hotellet

Bekräftad gäst: 2019-04-14


9 av 10

Joel,
Härnösand

+
Enkelheten i sig själv
-
Enklare att boka massagen

Bekräftad gäst: 2019-04-07


8 av 10

Anders,
Mölnlycke

+
perfekt läge
-
bättre sängar

Bekräftad gäst: 2019-03-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

60% av resenärerna rekommenderar

1538 omdömen
Utmärkt
 
561
Väldigt bra
 
534
Bra
 
251
Mindre bra
 
79
Underkänt
 
114

5 senaste omdömen

2019-04-18

Inlägg av Elisabeth189894 Göteborg, Sverige

Trivsamt

Ett mycket trevligt lägenhetshotell med mycket trevlig personal! Det enda negativa var att det inte fanns frysfack i kylskåpet. Ett mysigt poolområde men tyvärr blockerade många människor solstolar med sina handdukar och så kom människorna inte till solstolarna förrän efter lunch.

 
2019-02-09

Inlägg av PetraN483

Fint Hotell

Firade nyår på Teneriffa och bodde på detta hotel.Jättemysigt med bra, funktionell och ren studio med balkong mot poolen. Här fanns det vi behövde. Nära till allt. 5 minuter till stranden och till shopping. Ett besök på Siam mall är ett måste. Många fina affärer med bra priser.

 
2017-04-29

Inlägg av F4134XFsandran

Enkelt lägenhetshotell nära till allt.

Bode här i april 2017. Det var en bra vistelse. Städningen är ok och kökets utrustning är bra. Ingen hårtork finns på rummet. Sängarna var bekväma och vi sov riktigt bra. Man hör lite ljud från gatan men inget störande. Personalen var mycket trevliga och poolen var uppvärmd och baren öppen under de tider man fick bada. Poolen stängde kl 18:00. Hotellet ligger centralt och det är gångavstånd till centrum, stränder och Siam park. Kan verkligen rekommendera detta lågprishotell det är väl värt pengarna.

 
2017-03-06

Inlägg av Stefan D Smedjebacken

vacation

hotellet håller bra standard vad gäller service och städning.poolen var varm ca 25 grader.om man bor på rätt sida har man utsikt över golfbanan och faktiskt havsutsikt.närmaste strand ligger bara på 5 min. gångavst.butiker och restauranger lika nära.Personalen är mycket trevliga.

 
2017-01-05

Inlägg av 438ahg Malmö, Sverige

Inte så bra

I januari bokade vi en ospecificerad resa med Apolloresor. Då vi bad om ett alternativ till anvisat hotell i norr fick vi detta. Till en kostnad av 1140 kr per natt. Utan frukost. Hotellet är mycket lyhört, ljud inifrån och från pool/gård ekar. Mycket smällande i dörrar, skrik och spring. Internet var uselt. Finns ingen restaurang el frukostmatsal bortsett fr en enkel poolbar i källarplan. Omgivningarna är trista och kändes öde trots högsäsong. Mycket hårda sängar och dåligt m varmvatten.