1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Stella Polaris Oro Blanco

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Elisabeth,
Göteborg

+
Mycket trevlig personal, trivsam atmosfär, närhet till restauranger och affärer
-
Gratis wifi, inför aktiviteter kvällstid på hotellet

Bekräftad gäst: 2019-04-14


9 av 10

Joel,
Härnösand

+
Enkelheten i sig själv
-
Enklare att boka massagen

Bekräftad gäst: 2019-04-07


8 av 10

Anders,
Mölnlycke

+
perfekt läge
-
bättre sängar

Bekräftad gäst: 2019-03-31


7 av 10

Anders,
Alingsås

+
Poolen och området runt denna
-
Bättre sängar, väldigt hårda Mer väggkontakter i köket

Bekräftad gäst: 2019-03-31


7 av 10

Lars,
Mölndal

+
Poolen och poolbaren
-
Se till att man lever upp till de regler som har satt upp. Exempelvis att man inte gapar i korridoren kl.03. För mycket gapiga engelska och skotska ungdomar. Byta handukar .

Bekräftad gäst: 2019-03-17


9 av 10

Ingela o Sigrid ,
Kungälv

+
Fint poolområde.
-
Wi-fi på rummet,fri. Fler kuddar.

Bekräftad gäst: 2019-03-10


10 av 10

Sven-Olof,
Örebro

+
Bra läge.
-
Större kyl samt frysfack. Vi hade en trerumslägenhet på fem personer. Gärna en toalett till på en stor lägenhet.

Bekräftad gäst: 2019-02-24


8 av 10

Ann-Sofie,
Kungälv

+
Trevlig personal.
-
Bättre Wifi. Kod i stället för nyckel till säkerhetsboxen. Danmmning på sänglist , dammsugning av bäddsoffa. Hotellet behov av golv renov. i gångar

Bekräftad gäst: 2019-02-24


8 av 10

,

+
Varm pool
-
Byte av madrasser i soffan luktade sjuka

Bekräftad gäst: 2019-02-10


10 av 10

Stefan o Monika,
Smedjebacken

+
Varmt bad.Nära centrum men ändå lite på sidan.Fin utsikt.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-03


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

60% av resenärerna rekommenderar

1440 omdömen
Utmärkt
 
517
Väldigt bra
 
501
Bra
 
242
Mindre bra
 
77
Underkänt
 
103

5 senaste omdömen

2019-04-18

Inlägg av Elisabeth189894 Göteborg, Sverige

Trivsamt

Ett mycket trevligt lägenhetshotell med mycket trevlig personal! Det enda negativa var att det inte fanns frysfack i kylskåpet. Ett mysigt poolområde men tyvärr blockerade många människor solstolar med sina handdukar och så kom människorna inte till solstolarna förrän efter lunch.

 
2019-02-09

Inlägg av PetraN483

Fint Hotell

Firade nyår på Teneriffa och bodde på detta hotel.Jättemysigt med bra, funktionell och ren studio med balkong mot poolen. Här fanns det vi behövde. Nära till allt. 5 minuter till stranden och till shopping. Ett besök på Siam mall är ett måste. Många fina affärer med bra priser.

 
2017-04-29

Inlägg av F4134XFsandran

Enkelt lägenhetshotell nära till allt.

Bode här i april 2017. Det var en bra vistelse. Städningen är ok och kökets utrustning är bra. Ingen hårtork finns på rummet. Sängarna var bekväma och vi sov riktigt bra. Man hör lite ljud från gatan men inget störande. Personalen var mycket trevliga och poolen var uppvärmd och baren öppen under de tider man fick bada. Poolen stängde kl 18:00. Hotellet ligger centralt och det är gångavstånd till centrum, stränder och Siam park. Kan verkligen rekommendera detta lågprishotell det är väl värt pengarna.

 
2017-03-06

Inlägg av Stefan D Smedjebacken

vacation

hotellet håller bra standard vad gäller service och städning.poolen var varm ca 25 grader.om man bor på rätt sida har man utsikt över golfbanan och faktiskt havsutsikt.närmaste strand ligger bara på 5 min. gångavst.butiker och restauranger lika nära.Personalen är mycket trevliga.

 
2017-01-05

Inlägg av 438ahg Malmö, Sverige

Inte så bra

I januari bokade vi en ospecificerad resa med Apolloresor. Då vi bad om ett alternativ till anvisat hotell i norr fick vi detta. Till en kostnad av 1140 kr per natt. Utan frukost. Hotellet är mycket lyhört, ljud inifrån och från pool/gård ekar. Mycket smällande i dörrar, skrik och spring. Internet var uselt. Finns ingen restaurang el frukostmatsal bortsett fr en enkel poolbar i källarplan. Omgivningarna är trista och kändes öde trots högsäsong. Mycket hårda sängar och dåligt m varmvatten.