1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Stella Polaris Oro Blanco

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Varm pool
-
Byte av madrasser i soffan luktade sjuka

Bekräftad gäst: 2019-02-10


10 av 10

Stefan o Monika,
Smedjebacken

+
Varmt bad.Nära centrum men ändå lite på sidan.Fin utsikt.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-03


6 av 10

Mikael,
Finspång

+
Ganska bra läge för oss, rum mot havet gav fin utsikt och lugna nätter. ( inga störningar av trafik )
-

Bekräftad gäst: 2019-02-03


9 av 10

kenth,
tanumshede

+
-
mer bestick glas

Bekräftad gäst: 2019-01-27


6 av 10

Karl-Ove,
Uppsal

+
-
Mera elutag vid sängbord för laddning av mobil

Bekräftad gäst: 2019-01-27


8 av 10

Mariann,
Göteborg

+
Bra läge
-
Lite mjukare sängar och har aldrig varit med om att det saknas ett frysfack i kylen guiden påpekade detta men inget hände med det

Bekräftad gäst: 2019-01-06


9 av 10

Petra,
Sölvesborg

+
Rent och fint. Finns allt man behöver.Nära till allt.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-06


5 av 10

Lars,
Stockholm

+
Stor lägenhet
-
Bassängen hade kallt vatten. Funkar ej att bada i. Renovering av badrum behövs.

Bekräftad gäst: 2019-01-06


5 av 10

Bo,
Brastad

+
Bra läge, trevlig personal.
-
Värm upp poolen, iskall! Förbättra städningen!!

Bekräftad gäst: 2019-01-06


8 av 10

Tobias,
Åkarp

+
Bra läge, trevlig personal
-
kall pool, kass belysning i lgh, maten i poolbaren ingen höjdare

Bekräftad gäst: 2019-01-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

60% av resenärerna rekommenderar

1385 omdömen
Utmärkt
 
487
Väldigt bra
 
486
Bra
 
235
Mindre bra
 
74
Underkänt
 
103

5 senaste omdömen

2019-02-09

Inlägg av PetraN483

Fint Hotell

Firade nyår på Teneriffa och bodde på detta hotel.Jättemysigt med bra, funktionell och ren studio med balkong mot poolen. Här fanns det vi behövde. Nära till allt. 5 minuter till stranden och till shopping. Ett besök på Siam mall är ett måste. Många fina affärer med bra priser.

 
2017-04-29

Inlägg av F4134XFsandran

Enkelt lägenhetshotell nära till allt.

Bode här i april 2017. Det var en bra vistelse. Städningen är ok och kökets utrustning är bra. Ingen hårtork finns på rummet. Sängarna var bekväma och vi sov riktigt bra. Man hör lite ljud från gatan men inget störande. Personalen var mycket trevliga och poolen var uppvärmd och baren öppen under de tider man fick bada. Poolen stängde kl 18:00. Hotellet ligger centralt och det är gångavstånd till centrum, stränder och Siam park. Kan verkligen rekommendera detta lågprishotell det är väl värt pengarna.

 
2017-03-06

Inlägg av Stefan D Smedjebacken

vacation

hotellet håller bra standard vad gäller service och städning.poolen var varm ca 25 grader.om man bor på rätt sida har man utsikt över golfbanan och faktiskt havsutsikt.närmaste strand ligger bara på 5 min. gångavst.butiker och restauranger lika nära.Personalen är mycket trevliga.

 
2017-01-05

Inlägg av 438ahg Malmö, Sverige

Inte så bra

I januari bokade vi en ospecificerad resa med Apolloresor. Då vi bad om ett alternativ till anvisat hotell i norr fick vi detta. Till en kostnad av 1140 kr per natt. Utan frukost. Hotellet är mycket lyhört, ljud inifrån och från pool/gård ekar. Mycket smällande i dörrar, skrik och spring. Internet var uselt. Finns ingen restaurang el frukostmatsal bortsett fr en enkel poolbar i källarplan. Omgivningarna är trista och kändes öde trots högsäsong. Mycket hårda sängar och dåligt m varmvatten.

 
2014-03-16

Inlägg av carrox Holmsund, Sverige

Enkelt men bra lägenhetshotell

Hade en "studio" med balkong på tredje våningen mot poolen och utsikt över havet. Sängarna var mycket hårda, handdukarna slitna men det var helt OK. Rekommenderar att få ett rum mot poolen, det är ganska livlig trafik ut mot gatan och många ambulanser som tjuter eftersom hotellet inte är så långt ifrån sjukhuset. Platt-TV gratis. Betalade för WiFi för en hel vecka (6€ per dag, billigare för en vecka). Betalade även för säkerhetsbox. Dom som satt i receptionen var vänliga o hjälpsamma. Städerskan städade (diskade ibland) hon städade 5 dagar, bytte lakan o handdukar en gång på 1 vecka. Dom flesta som bodde på hotellet var engelska, festande o partysugna ungdomar, vilket betydde att dom var hemskt högljudda! Tycker inte att man ska lyssna på tidigare negativa recensioner eftersom hotellet hade bra standard för att vara så billigt o ganska nära till stranden. Blev förtjust i Teneriffa, blir att åka dit fler gånger.