1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Stella Polaris Oro Blanco

Stella Polaris Oro Blanco är ett prisvärt alternativ för dig som vill rå dig själv i egen lägenhet på semestern. Det är nära till golfbanan och Playa de las Americas stora utbud av kanariska och internationella restauranger. På den rymliga solterrassen ligger du mer än bekvämt i solstolen efter ett dopp i den uppvärmda poolen.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Trerumslägenheter för 2-6 personer.

Läs mer om våra rumstyper

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1413 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 700 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Stella Polaris Oro Blanco har ett centralt läge i nöjestäta Playa de las Americas. Härligt poolområde där den uppvärmda poolen har barnsektion. Poolen är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Stor solterrass, gratis solstolar och parasoller. Det finns också en solterrass på taket. Jacuzzi och bastu mot avgift.

Liten trevlig pool-/snackbar som serverar dryck och enklare snacks. Bordtennis och biljard. Gratis wifi i receptionen och i poolbaren. Tvättrum (där du själv kan tvätta) mot avgift. Lokal trafik och ljud från närliggande barer, klubbar och restauranger kan uppfattas som störande.

Måltider

Inga.