1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Royal Garden Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,3 / 10
Städning
 
6,6 / 10
Service
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Sabina,
Göteborg

+
Fantastiska rum. Härliga uteplatser med egen pool
-
Eftersom hotellet ligger lite off borde de erbjuda all inclusive då det är en bit till närmaste restaurang o butik

Bekräftad gäst: 2017-11-19


10 av 10

Bodil,
Flateby

+
Alt ved dette hotellet er perfekt
-

Bekräftad gäst: 2018-12-09


1 av 10

Moris,
Stockholm

+
-

Bekräftad gäst: 2017-12-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

872 omdömen
Utmärkt
 
716
Väldigt bra
 
90
Bra
 
32
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2015-03-01

Inlägg av Marika K Stockholm, Sverige

Underbart!

Är du lite kräsen, vill ha vacker, designad miljö, bra service av trevlig personal och även lite privacy och intimitet är det här stället för dig. Det här hotellet slår alla de 5-stjärniga hotell på Teneriffa vi tidigare bott på. Vi bodde i den fantastiskt vackra Villa Aqua (heter Queen Villa på hemsidan) i en vecka. En helt otrolig villa på ett 370 kvm stort eget område (inklusive en liten villa med ett extra sov- och badrum)! Villa Aqua är riktigt lyxig med vacker, smakfullt designad inredning. Den har ett stort kök med öppen planlösning till vardagsrummet. På den generösa altanen finns en egen uppvärmd 8 x 4 meters pool med kvällsbelysning, ett antal sköna solbäddar, loungesoffor, matbord och ett balinesiskt lusthus. Var man inte kräsen innan man upplevde detta, så har man blivit det nu... Hotellets gemensamma ytor är inte stora, men väldigt vackra med påskostad inredning. Man engagerar sig även i detaljerna, såsom klippta vackra hibiskus-blommor på bordsytor etc. Inget känns kalt, utan är vackert ombonat och fräscht. Restaurangen, som är den enda på hotellet och serverar både frukost, lunch och middag. Men vill du äta lunch i din villa istället debiteras inget extra för detta (vet dock inte om detta endast gällde vår villa). På helgerna byttes delar av den vackra restauranginredningen och tyger ut, vilket kändes trevligt och gav omväxling. Maten var god och framför allt vackert upplagd. Olivoljan som serverades till brödet var ovanligt god och serverades tillsammans med tre olika sorters salt, varav den svavelsmakande saltet från Himalaya var riktigt bra tillsammans med olivoljan. PLUS! * Ostört boende * Tillmötesgående och trevlig personal * Ingen extra avgift för roomservice (vet inte om det gäller alla villor) * Fri wifi * Stort kök med allt du behöver, inklusive podmaskin och pods, free of charge * Diskmaskin som sköts av städpersonalen * Tvättmaskin, torktumlare, strykjärn och bord. * Många värmeljus * Flaska med doftolja och trästickor * Is på rummet * En väl tilltagen spansk brunch på rummet med Sangria ingick en dag * Mycket stort utbud av vin och andra drycker i villans bardel samt välfyllt kylskåp med vatten, läsk och öl. Även stort utbud av snacks. * Frukost fram till 11! Härligt att slippa ställa klockanpå semester * Fräscht gym med löpband etc.intill Thermal bad * Fri tillgång till ett härligt thermalbad med bl a jacuzzi * Barnet uppskattade fri tillgång till godis och lemonad vid huvudpoolen * Golfbana bredvid hotellet Och så tyvärr lite minus.... * Dålig belysning i hela villan. Miljövänligt, men svårt vid läsning, sminkning och kvällspackning. Belysning saknades helt vid matbordet. * Motljus vid speglarna i badrummet gör det svårt att t ex sminka sig (lösning: förse den vägghängda sminkspegeln med lampa) * Dåligt blås i fönen * Vattnet blev plötsligt, ofta och alldeles för fort kallt när man duschade * Morgonrockarna i frotté hade jättekorta ärmar (?), men kunde bytas ut till normala morgonrockar och också av jätteskönt fleece-tyg. * Hårda och höga kuddar * Ingen musik i hela villan. Tv:n saknade musik/radiokanaler. Går att låna cd-skivor från receptionen att spela i dvd:n, men det fungerade endast i vardagsrummet. Hade varit önskvärt med en riktig musikanläggning med bluetooth i en så här dyr villa. * Poolen blev aldrig riktigt varm. Berodde kanske på att vi hade mulet väder hela veckan och poolen värms upp av solpaneler. Trots att den manuella uppvärmningen sattes på blev den dock inte varmare. * Statyerna vid poolen skulle spruta vatten, men fungerade inte och gick inte att laga * Trots halvpension ingår ingen middag i restaurangen på måndagar. Man kan beställa och betala från roomservicemenyn eller delta i hotellets måndagsarrangemang med middag utomhus vid huvudpoolen med sångunderhållning mot en något rabatterad, men extra kostnad. * Supermarket: påstådd gångavstånd 15 minuter. Pga brant uppförsbacke tar detta 45 minuter för en normaltränad 40-åring. Tips: ta taxi dit! Vid återresa tog det dessvärre 1 timme vid två tillfällen att få en taxi trots att vi ringde hotellreceptionen för att beställa den. Och trots att det fanns saker vi inte var helt nöjda med måste det sägas en gång till: det här hotellet är i särklass bäst av de 5-stjärniga hotell på Teneriffa vi tidigare bott på!

 
2019-02-16

Inlägg av Chips10 London

5* staff, 5* facilities, 3* food

this is a wonderful place to have a relaxed holiday - staff are superb and facilities excellent. Big downside is food - very average sadly - if that was improved this would be a truly superb hotel. All food served in the basement restaurant when the beautiful terrace and weather is just there! Depressing hot dog sausages, watery scrambled eggs, cold pancakes, tinned fruit - not at all 5*. Real shame. Everything else excellent.

 
2019-02-11

Inlägg av susan r

Beautifully presented hotel

We've just come back from Tenerife and have stayed at a beautifully presented and a peacefully atomospheric hotel. We stayed in the Kentia villa which is a two bedroomed place with large ensuite bathrooms, a small kitchen, a large living room and a wonderful patio area with a plunge pull. The view we had looked over the golf range and distant views of Caleta and playas de Americas there is a road in front which you can't really see and the traffic is quite light so you switch off from it. The only negative I can say is that the restaurant is expensive (no surprise) for dinner but not enough variety both at breakfast and dinner. Caleta is a short drive away (to far to walk unless you're very fit) which has many local restaurants for you to try. The staff are very friendly and nothing is to much trouble for them. if you want to stay somewhere slightly more special don't hesitate to book here.

 
2019-02-09

Inlägg av karentommo

Another lovely visit

We have just stayed again,for the sixth returning visit. Another wonderful relaxing holiday. Fab villas and staff. Wonderful food and they really can't do enough for you and are so helpful. Well done and thank you.

 
2019-02-09

Inlägg av Peetah11

Pete

We stayed here for my mothers 60th birthday and I was over the moon with how we were treated . Every single member of staff were exceptional at there Job and so attentive and friendly. As soon as you enter the gate of royal garden villas the mood of luxury is set with pool and the bridge over to reception . Fiona the manager is amazing . She organised my mothers birthday dinner in an exclusive area , the decorations ,Food , cake and balloons that were set up were amazing . Every member of staff she seen that day wished her a happy birthday . The Villa we stayed in was stunning and huge . The spa was beautiful and staff in their do some Fantastic work .