1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Royal Garden Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,3 / 10
Städning
 
6,6 / 10
Service
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Sabina,
Göteborg

+
Fantastiska rum. Härliga uteplatser med egen pool
-
Eftersom hotellet ligger lite off borde de erbjuda all inclusive då det är en bit till närmaste restaurang o butik

Bekräftad gäst: 2017-11-19


10 av 10

Bodil,
Flateby

+
Alt ved dette hotellet er perfekt
-

Bekräftad gäst: 2018-12-09


1 av 10

Moris,
Stockholm

+
-

Bekräftad gäst: 2017-12-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

885 omdömen
Utmärkt
 
727
Väldigt bra
 
92
Bra
 
32
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2015-03-01

Inlägg av Marika K Stockholm, Sverige

Underbart!

Är du lite kräsen, vill ha vacker, designad miljö, bra service av trevlig personal och även lite privacy och intimitet är det här stället för dig. Det här hotellet slår alla de 5-stjärniga hotell på Teneriffa vi tidigare bott på. Vi bodde i den fantastiskt vackra Villa Aqua (heter Queen Villa på hemsidan) i en vecka. En helt otrolig villa på ett 370 kvm stort eget område (inklusive en liten villa med ett extra sov- och badrum)! Villa Aqua är riktigt lyxig med vacker, smakfullt designad inredning. Den har ett stort kök med öppen planlösning till vardagsrummet. På den generösa altanen finns en egen uppvärmd 8 x 4 meters pool med kvällsbelysning, ett antal sköna solbäddar, loungesoffor, matbord och ett balinesiskt lusthus. Var man inte kräsen innan man upplevde detta, så har man blivit det nu... Hotellets gemensamma ytor är inte stora, men väldigt vackra med påskostad inredning. Man engagerar sig även i detaljerna, såsom klippta vackra hibiskus-blommor på bordsytor etc. Inget känns kalt, utan är vackert ombonat och fräscht. Restaurangen, som är den enda på hotellet och serverar både frukost, lunch och middag. Men vill du äta lunch i din villa istället debiteras inget extra för detta (vet dock inte om detta endast gällde vår villa). På helgerna byttes delar av den vackra restauranginredningen och tyger ut, vilket kändes trevligt och gav omväxling. Maten var god och framför allt vackert upplagd. Olivoljan som serverades till brödet var ovanligt god och serverades tillsammans med tre olika sorters salt, varav den svavelsmakande saltet från Himalaya var riktigt bra tillsammans med olivoljan. PLUS! * Ostört boende * Tillmötesgående och trevlig personal * Ingen extra avgift för roomservice (vet inte om det gäller alla villor) * Fri wifi * Stort kök med allt du behöver, inklusive podmaskin och pods, free of charge * Diskmaskin som sköts av städpersonalen * Tvättmaskin, torktumlare, strykjärn och bord. * Många värmeljus * Flaska med doftolja och trästickor * Is på rummet * En väl tilltagen spansk brunch på rummet med Sangria ingick en dag * Mycket stort utbud av vin och andra drycker i villans bardel samt välfyllt kylskåp med vatten, läsk och öl. Även stort utbud av snacks. * Frukost fram till 11! Härligt att slippa ställa klockanpå semester * Fräscht gym med löpband etc.intill Thermal bad * Fri tillgång till ett härligt thermalbad med bl a jacuzzi * Barnet uppskattade fri tillgång till godis och lemonad vid huvudpoolen * Golfbana bredvid hotellet Och så tyvärr lite minus.... * Dålig belysning i hela villan. Miljövänligt, men svårt vid läsning, sminkning och kvällspackning. Belysning saknades helt vid matbordet. * Motljus vid speglarna i badrummet gör det svårt att t ex sminka sig (lösning: förse den vägghängda sminkspegeln med lampa) * Dåligt blås i fönen * Vattnet blev plötsligt, ofta och alldeles för fort kallt när man duschade * Morgonrockarna i frotté hade jättekorta ärmar (?), men kunde bytas ut till normala morgonrockar och också av jätteskönt fleece-tyg. * Hårda och höga kuddar * Ingen musik i hela villan. Tv:n saknade musik/radiokanaler. Går att låna cd-skivor från receptionen att spela i dvd:n, men det fungerade endast i vardagsrummet. Hade varit önskvärt med en riktig musikanläggning med bluetooth i en så här dyr villa. * Poolen blev aldrig riktigt varm. Berodde kanske på att vi hade mulet väder hela veckan och poolen värms upp av solpaneler. Trots att den manuella uppvärmningen sattes på blev den dock inte varmare. * Statyerna vid poolen skulle spruta vatten, men fungerade inte och gick inte att laga * Trots halvpension ingår ingen middag i restaurangen på måndagar. Man kan beställa och betala från roomservicemenyn eller delta i hotellets måndagsarrangemang med middag utomhus vid huvudpoolen med sångunderhållning mot en något rabatterad, men extra kostnad. * Supermarket: påstådd gångavstånd 15 minuter. Pga brant uppförsbacke tar detta 45 minuter för en normaltränad 40-åring. Tips: ta taxi dit! Vid återresa tog det dessvärre 1 timme vid två tillfällen att få en taxi trots att vi ringde hotellreceptionen för att beställa den. Och trots att det fanns saker vi inte var helt nöjda med måste det sägas en gång till: det här hotellet är i särklass bäst av de 5-stjärniga hotell på Teneriffa vi tidigare bott på!

 
2019-04-18

Inlägg av Roland E Maastricht, Nederländerna

Yet again a very nice stay!

Its actually this resort that made me and my family decide to return for a short break to Tenerife. While we stayed in Villa Aqua last time, (July 2018) this time we were offered Villa Coral. You feel welcome and ''home'' from the minute you arrive. The very nice atmosphere makes you believe to be in Thailand more then in Tenerife. The facilities like the Spa and the pools are excellent. The staff is super friendly and very service minded. We surely will come back again, another time. PS.: The road next to the resort can be a little noisy at certain moments of the day, but it did not hinder the good time we had.

 
2019-04-15

Inlägg av davidkLondonUK London UK

Chic Boutique highly individual

Loved it . Totally unique . Reminded us of Bali in some many ways , particularly in the design and public areas . Super villa quality and space , attentive service . It will appeal to those who value something individual with the emphasis on personalised attention rather than extensive in house facilities . As such it may not appeal to everyone but this is maybe part of the attraction as well . Its a gem of a secret retreat . It is located about a few minutes drive inland so car hire , whilst not totally essential , will assist you to travel around the area . You can drive to a few beaches and numerous dining within 5 minutes .

 
2019-04-12

Inlägg av Linzr Aberdeenshire

A little gem!

We recently stayed here for 10 days and it is a gorgeous hotel with everything you could wish for. It’s hard to know where to start as the whole resort is amazing. It is plush, luxurious and filled with beautiful flowers, fountains and a plethora of unusual ornaments and sculptures everywhere you look. Our villa (Villa Star) was a 2 bedroom one on the first floor which overlooked the golf course across the road, and which also had a great view of the ocean. The villa too was furnished to an amazingly high standard and had every amenity we could ever have needed for our stay, they really have thought of everything here! The beds are the most comfortable I’ve ever slept in at any hotel, and the two bathrooms were huge, again including everything you could ever need for the duration of your stay. A lovely touch are the toiletries bags in each bathroom, filled with all the essentials like toothbrushes, shower caps etc, but also included are an eye mask, mirror compact, hairbrush, manicure set and many other items besides. I’ve never seen this attention to detail anywhere else I’ve stayed. The villa was always cleaned and freshened immaculately each day by the housekeeping team, and there’s a turn down service in the evening when a delicious chocolate truffle and bottle of water are left out for you, which is another lovely touch. There is one restaurant situated in the basement of the complex, and since we were staying on a half board basis, we ate here every night. I can’t praise the restaurant highly enough, it looks beautiful, the menu is incredible and the staff are outstanding. The chef is a real talent and the food is truly amazing and impeccably presented! The waiting staff deserve nothing but the highest praise for their efforts, they make the job look easy when it must be anything but! The hotel is very lucky indeed to have such a fabulous restaurant team, they were starting to feel like family by the end of our trip! This is also where breakfast is served, and once again the food is fresh, plentiful and beautifully presented. The location of the hotel itself is perfect if you don’t want to be in the thick of things. I was chaperoning my mum and dad and it was ideal for them. You can have the best of both worlds here as it’s only about 8 mins in a taxi to Las Américas, less to Adeje, if you want a busier atmosphere/shopping etc. We walked from the hotel to Plaza del Duque and back again in about 2 hrs, but it’s a bit of a climb coming back! You can also walk down to La Caleta in about 25 mins. All in all, a perfect stay, so a huge thank you to Fiona and every single member of the team at this little gem, I can say with certainty that we’ll be visiting again!

 
2019-04-11

Inlägg av samantha1592 Oxford, Storbritannien

Wonderful

We have just returned from a wonderful stay at Royal Garden Villa and Spa. We stayed for 5 nights in Villa Ana which is a smaller Villa for couples yet still spacious with all of the amenities you could need. On arrival we were greeted with presecco and hosted by a lovely receptionist who took us through our check in which was smooth and efficient. The walk to the smaller villas is absolutely stunning, with greenery, flowers of all kinds, sculptures, fountains and lights, this was my personal favourite part of the layout. Our Villa was decorated with colourful balloons, leaves and flowers for our belated birthday celebrations along with a complimentary bottle of presecco. Villa Ana, where we stayed, was absolutely stunning and so perfect for two. The pool is of a smaller size however it was a lot bigger than we were imagining and it was great for the relaxation that we came away for. The garden area is a beautiful haven to relax in, we found ourselves enjoying the mornings out exploring and our afternoons in the garden of our villa. The Spa is also very tranquil and each time we went we found we were the only ones in there. We also enjoyed a complimentary massage which was wonderful and added to our zen experience at Royal Garden Villas. Breakfast is enjoyed in the Jardin room. The setting is peaceful and the food nice. A nice basic breakfast set up with what you need at breakfast and more. There’s also an option to order eggs of all kinds that aren’t on display. This was a lovely start to our day each morning. Traveling for a living has taken me to many hotels around the world. As far as I have travelled so far Royal Garden Villas is certainly at the top of my list with places that have had the wow factor and attention to detail. It is a luxury experience and has given us fantastic memories and we certainly cannot wait to return for another relaxing break in this beautiful place.