Kundomdömen om Piramides Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,5 av 10 baserat på 220 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,5 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Service
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
6,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,1 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

Birgitta,
Sthlm

+
Bra läge, nyrenoverat badrum.
-
Mindre skrål vid poolen. Portierer som nickar/hälsar.

Bekräftad gäst: 2019-04-07


8 av 10

Kaj,
Bunkeflostrand

+
Nära till det mesta
-
Rött All Inclusive vin borde vara rumstempererat i stället för kylt

Bekräftad gäst: 2019-03-31


6 av 10

Micaela,
Helsingborg

+
Sängarna var sköna, poolområdet var lungt o skönt.
-
Bättre natttystnad. Hotellet var extremt lyhört o 4 av våra nätter vaknade vi av fulla o skrålande personer som skrek o gapade kl 3 på natten.

Bekräftad gäst: 2019-03-31


3 av 10

Doina,
Göteborg

+
Nära allt
-
Service och städning under all kritik. Kackerlkor övetallt.

Bekräftad gäst: 2019-03-24


9 av 10

Stefan,
Alingsås

+
Läget
-
Lägre volym vid poolen

Bekräftad gäst: 2019-03-24


3 av 10

Maj-Britt,
Nynäshamn

+
Att det var rent och att lägenheten var bra ordnad. Sängarna var jättesköna.
-
Saknade saker i köket. Dåligt att man var tvungen att hyra saker i receptionen. Sedan var det ett herrans liv vid stora bassängen hela dagen med musik och fulla människor.

Bekräftad gäst: 2019-03-24


7 av 10

,

+
närhet tii allting
-

Bekräftad gäst: 2019-03-17


7 av 10

Michael,
Mariehamn

+
butiken som fanns inne i hotellet, fanns det mesta till bra priser
-
mindre kackerlackor...

Bekräftad gäst: 2019-02-24


8 av 10

,

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-24


9 av 10

,

+
Fint, rent och vänlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-02-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

43% av resenärerna rekommenderar

3783 omdömen
Utmärkt
 
462
Väldigt bra
 
1022
Bra
 
1045
Mindre bra
 
528
Underkänt
 
726

5 senaste omdömen

2019-09-09

Inlägg av TitaFinland FINLAND

Hotellet så gott som i centrum

Nära till olika tavernor, nära till SuperMarket, inte långt från stranden. Bra att gå en kort promenad förrän man solbadar. Något slitet hotell, men fanns ingen ohyra som någon hade påstått. Trivdes nog på hotellet. Men man är ju mera ute i naturen när man har sol och värme. Rekommenderar nog hotellet!

 
2018-12-27

Inlägg av Mattias N

Allmänt slitet

Väldigt slitet område, med otrevlig personal i receptionen. Och väldigt lyhört från alla dessa britter. All-inklusive med väldigt dålig variation. Står uppvärmd pool, vilket jag och många andra kan fråga sätta, knappt ingen som badade, måste varit 17–18 grader. Bartendern bör lära sig hur man blandar drinkar med + plastmuggar till allt. I övrigt bra område och nära till shopping och strand.

 
2018-11-06

Inlägg av glashelge Klippan, Sverige

Helt ok

När man bokar ett billigare hotell får man såklart vara nöjd med att standarden är därefter. Visst var detta helt ok men det finns ganska mycket som kan förbättras. Vi börjar med rummen. Städningen är ok, det är nog snarare att det är slitet som gör att det känns lite ofräscht. Väldigt lyhört och många överförfriskade engelska ungdomar som förde mycket liv om nätterna gjorde att det blev lite sådär med sömnen vissa nätter. Då vi hade All inclusive så åt vi alla måltider på hotellet och maten var faktiskt helt efter förväntningarna, hyfsad variation och man blev mätt så det räckte, ölen var god och vinet funkade... Poolerna var väl ok men det känns som att skötseln inte var något vidare, skräp låg kvar flera dagar i vattnet och solstolarna var ganska smutsiga och slitna! Finns som sagt en del att förbättra men kan ändå säga att vi hade en väldigt bra semester här, sol, bad och trevliga vänner! Kan rekommendera hotellet men ha inte för höga förväntningar!!!

 
2018-03-03

Inlägg av kennetha534 Stockholm, Sverige

Mycket trevlig personal...

Som sagt det som håller upp det här hotellet är personalens goda bemötande, De som städar skulle behöva utbildning och/eller handledning om hur man gör när man städar. Något så enkelt som att byta skurvatten när det är skitigt, kanske dammsuga. Man var tvungen att ha tofflor på sig för golvet var inte rengjort i vårt rum. Vår säng var under all kritik, den gnisslade så fort man rörde sig det minsta. Efter att ha påpekat detta tre gånger så kom en "reparatör" och skruvade ihop sängen. Den blev bättre men inte bra. Vi påpekade också städningen men den blev inte heller bra. Vi bodde tre veckor här och var tvungna att använda hotellets tvättmaskiner, de var också skitiga. Efter att vi hade klagat igen så blev tvättmaskinerna och torktumlaren rengjorda. Vi hade All inclusive det var ganska bra men blev lite tjatigt efter tre veckor, men vi åt många gånger utanför hotellet. Det finns jättemånga mycket bra restauranger i närområdet. Poolområdet var välbesökt för att inte säga proppfullt efter bara en timme efter att det öppnat. Ving har tre vingar här men borde bara ha 2.

 
2018-03-02

Inlägg av Wallen49 Stockholm, Sverige

När till havet och centrum men lite för stort och opersonligt

Reste med mitt barnbarn på sportlovet 2018. Tyvärr fanns det inga aktiviteter för barn på hotellet. Den uppvärmda poolen var inte uppvärmd. Det fanns heller inget intresse från hotellpersonalen att hjälpa till. Vi gjorde egna utflykter och hade ändå en trevlig vistelse i Las Americas.