1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Piramides Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,5 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Service
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mat och dryck
 
5,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,1 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Birgitta,
Sthlm

+
Bra läge, nyrenoverat badrum.
-
Mindre skrål vid poolen. Portierer som nickar/hälsar.

Bekräftad gäst: 2019-04-07


8 av 10

Kaj,
Bunkeflostrand

+
Nära till det mesta
-
Rött All Inclusive vin borde vara rumstempererat i stället för kylt

Bekräftad gäst: 2019-03-31


6 av 10

Micaela,
Helsingborg

+
Sängarna var sköna, poolområdet var lungt o skönt.
-
Bättre natttystnad. Hotellet var extremt lyhört o 4 av våra nätter vaknade vi av fulla o skrålande personer som skrek o gapade kl 3 på natten.

Bekräftad gäst: 2019-03-31


3 av 10

Doina,
Göteborg

+
Nära allt
-
Service och städning under all kritik. Kackerlkor övetallt.

Bekräftad gäst: 2019-03-24


9 av 10

Stefan,
Alingsås

+
Läget
-
Lägre volym vid poolen

Bekräftad gäst: 2019-03-24


3 av 10

Maj-Britt,
Nynäshamn

+
Att det var rent och att lägenheten var bra ordnad. Sängarna var jättesköna.
-
Saknade saker i köket. Dåligt att man var tvungen att hyra saker i receptionen. Sedan var det ett herrans liv vid stora bassängen hela dagen med musik och fulla människor.

Bekräftad gäst: 2019-03-24


7 av 10

,

+
närhet tii allting
-

Bekräftad gäst: 2019-03-17


7 av 10

Michael,
Mariehamn

+
butiken som fanns inne i hotellet, fanns det mesta till bra priser
-
mindre kackerlackor...

Bekräftad gäst: 2019-02-24


8 av 10

,

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-24


9 av 10

,

+
Fint, rent och vänlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-02-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

43% av resenärerna rekommenderar

3613 omdömen
Utmärkt
 
438
Väldigt bra
 
988
Bra
 
1009
Mindre bra
 
498
Underkänt
 
680

5 senaste omdömen

2018-12-27

Inlägg av Mattias N

Allmänt slitet

Väldigt slitet område, med otrevlig personal i receptionen. Och väldigt lyhört från alla dessa britter. All-inklusive med väldigt dålig variation. Står uppvärmd pool, vilket jag och många andra kan fråga sätta, knappt ingen som badade, måste varit 17–18 grader. Bartendern bör lära sig hur man blandar drinkar med + plastmuggar till allt. I övrigt bra område och nära till shopping och strand.

 
2018-11-06

Inlägg av glashelge Klippan, Sverige

Helt ok

När man bokar ett billigare hotell får man såklart vara nöjd med att standarden är därefter. Visst var detta helt ok men det finns ganska mycket som kan förbättras. Vi börjar med rummen. Städningen är ok, det är nog snarare att det är slitet som gör att det känns lite ofräscht. Väldigt lyhört och många överförfriskade engelska ungdomar som förde mycket liv om nätterna gjorde att det blev lite sådär med sömnen vissa nätter. Då vi hade All inclusive så åt vi alla måltider på hotellet och maten var faktiskt helt efter förväntningarna, hyfsad variation och man blev mätt så det räckte, ölen var god och vinet funkade... Poolerna var väl ok men det känns som att skötseln inte var något vidare, skräp låg kvar flera dagar i vattnet och solstolarna var ganska smutsiga och slitna! Finns som sagt en del att förbättra men kan ändå säga att vi hade en väldigt bra semester här, sol, bad och trevliga vänner! Kan rekommendera hotellet men ha inte för höga förväntningar!!!

 
2018-03-03

Inlägg av kennetha534 Stockholm, Sverige

Mycket trevlig personal...

Som sagt det som håller upp det här hotellet är personalens goda bemötande, De som städar skulle behöva utbildning och/eller handledning om hur man gör när man städar. Något så enkelt som att byta skurvatten när det är skitigt, kanske dammsuga. Man var tvungen att ha tofflor på sig för golvet var inte rengjort i vårt rum. Vår säng var under all kritik, den gnisslade så fort man rörde sig det minsta. Efter att ha påpekat detta tre gånger så kom en "reparatör" och skruvade ihop sängen. Den blev bättre men inte bra. Vi påpekade också städningen men den blev inte heller bra. Vi bodde tre veckor här och var tvungna att använda hotellets tvättmaskiner, de var också skitiga. Efter att vi hade klagat igen så blev tvättmaskinerna och torktumlaren rengjorda. Vi hade All inclusive det var ganska bra men blev lite tjatigt efter tre veckor, men vi åt många gånger utanför hotellet. Det finns jättemånga mycket bra restauranger i närområdet. Poolområdet var välbesökt för att inte säga proppfullt efter bara en timme efter att det öppnat. Ving har tre vingar här men borde bara ha 2.

 
2018-03-02

Inlägg av Wallen49 Stockholm, Sverige

När till havet och centrum men lite för stort och opersonligt

Reste med mitt barnbarn på sportlovet 2018. Tyvärr fanns det inga aktiviteter för barn på hotellet. Den uppvärmda poolen var inte uppvärmd. Det fanns heller inget intresse från hotellpersonalen att hjälpa till. Vi gjorde egna utflykter och hade ändå en trevlig vistelse i Las Americas.

 
2018-02-09

Inlägg av Susann E

Sunkhotell

Ja vad ska man säga? Första intrycket var att någon spillt ut något i entén, golvet var skitigt men man såg spår av att någon försökt svabba golvet. Vi fick vänta på att vårat rum skulle bli färdigt. Jättetrevlig personal dock. Fick ett trevligt rum i markplan som stank cigarr som fan, skitigt golv och skit i köksskåpen, vattenkokaren såg snuskig ut. Begärde nytt rum, vägrade bo där. Fick efter mycket om och men ett annat rum, med dubbelsäng. Vi var då jag, min syster och min son. Begärde in en extrasäng. Den funkade någon dag men ribborna i mitten föll ur hela tiden. Dåligt med husgeråd, 2 olika muggar och en espressokopp, bestick för 2, ingen kaffekokare, ingen brödkniv, ingen diskborste, ingen stekspade, ingen brödrost, (gick att hyra för 20€, en ny kostar 22€), du var tvungen att hyra fjärrkontroll till TVn, hyra säkerhetsbox, köpa wifi-tid. Kackerlackor och gapiga fulla engelsmän. Nya rummet låg precis ovanför entrén där det var buller av alla bussar som vände utanför balkongen och gapiga engelsmän som kom hem efter vilt festande kl 5-6 på morgonen. Städningen var under all kritik, det städades när som helst, vilken dag som helst, ibland inte alls. Ibland fick vi bara nya handdukar, ibland nybäddad säng och soporna tömda. Skitigt skurvatten användes till alla rum. Ibland hängdes skitiga handdukar upp igen. Städerskorna var duktiga men hade varken rutin eller vettiga redskap. Vi åkte med Ving och de har gett hotellet 3 vingar. Jag kommer aldrig åka med Ving mer för deras standardmärkning är från en annan planet. Har bott på betydligt billigare vandrarhem/hotell/pensionat/lägenheter än detta med lägre rang i märkningen men de har varit betydligt böttre och fräschare. Jag ger detta hotell en svag etta för deras dåliga städning, kackerlackor och dåliga standard. Personalen som arbetar här skall dock få 5 stjärnor för deras serviceanda och bemötande. Rekommenderar detta hotell till de som endast vill festa runt, gapa, skrika, supa och inte har något emot att dela säng med ett gäng kackerlackor. Familj eller barn, absolut nej.